i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:05, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: törölve
PostPosted: 17:41, 02-08-2007 
ujonc

törölve

Last edited by daniel csorba on 00:07, 17-11-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Re: 2007/08 SWAT - redNIB
PostPosted: 18:23, 02-08-2007 
impulsecreator.hu

SWAT wrote:
Ja, a kritikát a poszt után tessék írni, nem magunkban zsörtölődi, hogy dejó ez a zene 8)

kicsit (nagyon) sok lesz mar az ontomjenezesbol

temakban nem szukolkodik a zene, a legnagyobb problemat a dobokban latom, nagyon osszevissza szol, nehol erotlen, nehol a zene tobbi reszenek rovasara szol tul hangosan
2:30-nal a sub elnyulhatna hosszabban, jelen formaban olyan mintha csak oda lenne dobva
ja es a fajdalmas gitart en inkabb meghagynam bon jovinak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:27, 02-08-2007 
braindeath

ja tok jo ez a polifonia, meg sok dallam meg minden

a dobok viszont borzalmasak

Profile  

PostPosted: 22:49, 02-08-2007 
ujonc

m wrote:
SWAT wrote:
Ja, a kritikát a poszt után tessék írni, nem magunkban zsörtölődi, hogy dejó ez a zene 8)

kicsit (nagyon) sok lesz mar az ontomjenezesbol

temakban nem szukolkodik a zene, a legnagyobb problemat a dobokban latom, nagyon osszevissza szol, nehol erotlen, nehol a zene tobbi reszenek rovasara szol tul hangosan
2:30-nal a sub elnyulhatna hosszabban, jelen formaban olyan mintha csak oda lenne dobva

Kössz...természetesen az irónia volt, nem kell komolyan venni.
Bevallom még lehet hogy egy olyan 10-12 órányi munkánk lett volna vele...csak a hova tovább volt a kérdés, amit a fórumon valszeg meg is fogunk kapni..
A bassban igazad van néhol még nem kiforrot, mivel először a dallamok voltak meg és csak itánna a bass...tehát még csiszolni bőven van mit.....nekem a végével van még problémám...azon is van mit sztem de akkor ez jött, persze amit lehet látni a dallamvilág volt főként ami zsigerből jött....bár a dobok is ....
szerintem ott csak a hangosítással meg az EQ-val kellene játszani..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 02-08-2007 
ujonc

boby wrote:
ja tok jo ez a polifonia, meg sok dallam meg minden

a dobok viszont borzalmasak

thx...fentebb említettem a véleményemet..javítás talán, de ez már Peeth dolga...ő a csapatban a nagy dob meg basszus májszter.

Profile  

PostPosted: 23:12, 02-08-2007 
impulsecreator.hu

SWAT wrote:
Kössz...természetesen az irónia volt, nem kell komolyan venni.
Bevallom még lehet hogy egy olyan 10-12 órányi munkánk lett volna vele...csak a hova tovább volt a kérdés, amit a fórumon valszeg meg is fogunk kapni..
A bassban igazad van néhol még nem kiforrot, mivel először a dallamok voltak meg és csak itánna a bass...tehát még csiszolni bőven van mit.....nekem a végével van még problémám...azon is van mit sztem de akkor ez jött, persze amit lehet látni a dallamvilág volt főként ami zsigerből jött....bár a dobok is ....
szerintem ott csak a hangosítással meg az EQ-val kellene játszani..

ZeneFuleimnek wrote:
A másik komolyabb problémakör, amelyet orvosolni szeretnénk: a zenék minősége, illetve a minőség hiánya. Ahogyan azt egy évvel ezelőtt is említettük, nyitottak vagyunk az újoncokra, sőt, abban bízunk, hogy a szigorított szabályok mellett az ő zenéik is nagyobb figyelmet kapnak majd. Ez viszont nem egyezik azzal, hogy nyitottak vagyunk minden „egy loop-ból álló” kezdeményre. Ha új zenét posztoltok, előtte legyetek szívesek önkritikát gyakorolni! Gondoljátok végig, hogy minden magatoktól telhetőt elkövettetek-e a minőségi produkció érdekében. Ha úgy érzitek, hogy nem, ne posztoljátok olyan kísérő szöveggel, hogy „most csaptam össze” vagy „nem a legjobb de gondoltam megmutatom”, mert erre senki sem kíváncsi. Ha már végleg megrekedtetek valahol a zeneírás során, használjátok a ’Segítség, elakadtam! - avagy a félkész zenék topikja’ című témát.

azonnal ez ugrott be

(nyilvan egy resze az idezetnek nem passzol mar ehhez a zenehez, pl nem egy looprol van szo, annal joval tobbrol)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 03-08-2007 
droid

hali srácok!

kellemes a zene. a dallamvilág nagyon faszás! abba nem szólnék bele :) viszonn amit a többiek is montak, a dobok! naggyon sok kompresszor! kevesebbet a hangok természetes dinamikájára jobban hagyatkozhattok, és inkább a hangerőkkel operáljatok.. ha mindenképpen kompressorozni akartok, valami jó vst kompit! és monjuk rewire.....

big up!
ABL

Profile  

PostPosted: 10:15, 03-08-2007 
ujonc

m wrote:

:fukya: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 10:38, 03-08-2007 
ujonc

azonnal ez ugrott be

(nyilvan egy resze az idezetnek nem passzol mar ehhez a zenehez, pl nem egy looprol van szo, annal joval tobbrol)

nana! Azért M ! Mind ketten tudjuk hogy jóval jobb zene ez mint amit sokan felraknak ide......nna ezért majd kapok a pofámra.
De ez nem félkész zene és nem akadtunk el......nem egy loopról van szó.......ha az a baj hogy szar a hangzása azt mondom csiszolunk rajta....de semmiesetre sem félkész.......bassuson javítunk............minden zene egyfolytában változik ezt te is tudod, még akkor is amikor már rádiók játszák......mi pedig még nem tartunk ott. :rave:

Profile  

PostPosted: 10:40, 03-08-2007 
ujonc

peethx wrote:
m wrote:

:fukya: :lol: :lol: :lol:

:hendrix: :fukya: :sor:

Profile  

PostPosted: 10:49, 03-08-2007 
impulsecreator.hu

SWAT wrote:
Mind ketten tudjuk hogy jóval jobb zene ez mint amit sokan felraknak ide

ezeket az onbizalomtol tultengo kommenteket lehetoleg tartsatok meg magatoknak a jovoben, kurvara irritalo

amit zarojelben irtam, ajanlom hogy probald meg ujra ertelmezni

Profile  

PostPosted: 11:17, 03-08-2007 
ujonc

m wrote:
SWAT wrote:
Mind ketten tudjuk hogy jóval jobb zene ez mint amit sokan felraknak ide

ezeket az onbizalomtol tultengo kommenteket lehetoleg tartsatok meg magatoknak a jovoben, kurvara irritalo

amit zarojelben irtam, ajanlom hogy probald meg ujra ertelmezni

"kurvara irritalo

amit zarojelben irtam" idézet tőled :twisted:

Profile  

PostPosted: 11:38, 03-08-2007 
ujonc

m wrote:

a személyeskedést szerintem meg tartsuk meg Dr. Csernusnak...

:ty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:57, 03-08-2007 
metalhead

ti minek postoltok ide? miert nem egybol a kiadoknak kulditek a zeneteket? :shock:

uristen...

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 03-08-2007 
én inkább boxolnék

ötlet: legközelebb valami klasszikust dolgozzatok fel vagy valami népzenét! :D ti így nyomjátok a hegedűvel? :D

amúgy szörnyű ez a kompresszálás de tényleg...(viccen kivül)

lehet bypassolni kéne a masteringsuit-ot! 8)

Profile  

PostPosted: 13:26, 03-08-2007 
droid

SWAT wrote:
azonnal ez ugrott be

nana! Azért M ! Mind ketten tudjuk hogy jóval jobb zene ez mint amit sokan felraknak ide......nna ezért majd kapok a pofámra.
De ez nem félkész zene és nem akadtunk el......nem egy loopról van szó.......ha az a baj hogy szar a hangzása azt mondom csiszolunk rajta....de semmiesetre sem félkész.......bassuson javítunk............minden zene egyfolytában változik ezt te is tudod, még akkor is amikor már rádiók játszák......mi pedig még nem tartunk ott.

hallod ne haragúdj meg de ténleg inkább olvass el háromszor mindent mielőtt válaszolsz, mert ő is ezt írta h jóval több! a probléma meg ott van, amit M akart írni, h az önkritika odáig terjedjen, h ojasmivel ne mentegetőzz minn h 10 óramunkád volt vele, mert ez azt jelenti szerinted sem 100 as a zene! és pont. ha már annyit melóztál vele, h elképzelni sem tod h hogy lenne jobb a zene, vagy ezt szánod végleges verziónak, akkor nyomd fel! nem kell mindig a legújabbat felnyomni egyből ahogy eljött a hónap elseje.. (ne érts félre tom h másodikán küldted fel.. :wink: )

amugy zeneileg tényleg ott van, viszonn, a kiadástól pl meg még naggyon messze amég nem tisztul ki a hangkép. szal szerényebben amég a rajongó csajok nem nyaldossák egyszerre 3an a dákót :D addig én is szerény leszek.. de aztán hehee

amugy meg próbáljuk meg nem félreérteni egymást!

PEACE

ABL

Profile  

PostPosted: 13:51, 03-08-2007 
ujonc

Range_OS wrote:
SWAT wrote:
azonnal ez ugrott be

De ez nem félkész zene és nem akadtunk el......nem egy loopról van szó.......ha az a baj hogy szar a hangzása azt mondom csiszolunk rajta....de semmiesetre sem félkész.......bassuson javítunk............minden zene egyfolytában változik ezt te is tudod, még akkor is amikor már rádiók játszák......mi pedig még nem tartunk ott.

hallod ne haragúdj meg de ténleg inkább olvass el háromszor mindent mielőtt válaszolsz, mert ő is ezt írta h jóval több! a probléma meg ott van, amit M akart írni, h az önkritika odáig terjedjen, h ojasmivel ne mentegetőzz minn h 10 óramunkád volt vele, mert ez azt jelenti szerinted sem 100 as a zene! és pont. ha már annyit melóztál vele, h elképzelni sem tod h hogy lenne jobb a zene, vagy ezt szánod végleges verziónak, akkor nyomd fel! nem kell mindig a legújabbat felnyomni egyből ahogy eljött a hónap elseje.. (ne érts félre tom h másodikán küldted fel.. :wink: )

amugy zeneileg tényleg ott van, viszonn, a kiadástól pl meg még naggyon messze amég nem tisztul ki a hangkép. szal szerényebben amég a rajongó csajok nem nyaldossák egyszerre 3an a dákót :D addig én is szerény leszek.. de aztán hehee

amugy meg próbáljuk meg nem félreérteni egymást!

PEACE

ABL

A csajok már jöhetnének :sor: Nincs féreértés! Osztom a véleményed :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 03-08-2007 
ujonc

Flanker wrote:
ötlet: legközelebb valami klasszikust dolgozzatok fel vagy valami népzenét! :D ti így nyomjátok a hegedűvel? :D

amúgy szörnyű ez a kompresszálás de tényleg...(viccen kivül)

lehet bypassolni kéne a masteringsuit-ot! 8)

Mi leszünk azok akik először lépnek fel a 100tagúval...aztat jót bazseválunk a tesvírekkel....Viccet félretéve!! Én tényleg nem hallom ki a dobot ami nem tetszik nektek.....nálam jól szól....lehet hogy kellene egy jóféle monitorhangfal....de eskü...it minden külön és tisztán szól....meghallgattam direkt mielőtt felraktam és semmi.....pedig ami itthon jól szól az általában másnál is....bár ami tény az tény a dobok amiket csinálunk általában itt nem tetszik senkinek...bár most nem a ritmusképletet mondtátok hibának......pedig eqval meg minden kütyüvel dolgoztam és semmi...Talán máshol sistereg vagy össze van mosódva??? Tényleg nem vágom .....Petya is meghallgatta és nála sem szar a dob...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 03-08-2007 
én inkább boxolnék

ha többen is hallják lehet van benne valami!? nem?

hát szerintem ehhez nem kell semmiféle jobbfajta monitor!(mármint hogy ezt meghalld a zenekészítés persze más kérdés )
felrakom a fülesem (sony mdr-v150, egy olcsó szutyok, elméletileg studio monitor, de nem sok köze van hozzá, lényegtelen...)
erőtlen dob meg néha erősebben néha gyengébben üt...(gondolom nem direktbe ilyen...?)
masteringsuit van a rack-ben?
mert lehet az kavarhat be a dolgokba....
vagy lehet ezt az eq-zást újra kéne gondolni
+ a mixeren a hangerőkkel tényleg finomabban operálni!
(én amúgy nem értek hozzá de én így javítanám... 8) a helyzetet...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 03-08-2007 
impulsecreator.hu

SWAT wrote:
Én tényleg nem hallom ki a dobot ami nem tetszik nektek.....nálam jól szól....lehet hogy kellene egy jóféle monitorhangfal....de eskü...it minden külön és tisztán szól....meghallgattam direkt mielőtt felraktam és semmi.....pedig ami itthon jól szól az általában másnál is....bár ami tény az tény a dobok amiket csinálunk általában itt nem tetszik senkinek...bár most nem a ritmusképletet mondtátok hibának......pedig eqval meg minden kütyüvel dolgoztam és semmi...Talán máshol sistereg vagy össze van mosódva??? Tényleg nem vágom .....Petya is meghallgatta és nála sem szar a dob...

halk, erotlen, osszevissza, rossz az eq, meg a kompresszor, egyszeruen rossz az egesz, lehet megerne ujra felepiteni az egesz dobkepletet, a zene tobbi resze megerdemelne ennyi erofeszitest

(bar ahogy latom, nektek is lehet barmit mondani.. miutan kaptatok ket jo/biztato kommentet itt a zf-ben, behaluztatok, hogy ti vagytok a sztarproducerek
csak tudnam, hogy a rendes, befutott zeneszek miert nem jarjak az internetet hasonlo, nagykepu szovegekkel)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]