faalb wrote:
Irdatlan. Mintha rögtönözted volna hirtelenjében, lájv, record gomb, ezsikerült. Nem kicsit oldszkúl.
Nem tudom hová tenni hirtelenjében, szóval beteszem loopba, aztán eldöntöm magamnak jól.
Szerk.: A cím (illetve az együttes neve) teljesen eszement. Mit ittatok, amikor kitaláltátok?

Koszi

ahogy jottek a savok, ugy jottek az otletek is es igy inkabb keszult egydarab mar-mar tulzsufolt szamocska, mint egyazon zsanerben mukodo 4-5 szam. Utobbi unalmas lett volna, meg ugy ereztem volna, hogy ha tobb szamot keszitek az mar valamilyen elvarasokat ebresztene a hallgatosagban, igy maradt az elobbi, sok-az-egyben verzio.
A zenekar alapitasakor nem voltam jelen, en csak belecsoppentem a projektbe, mint vj, de alapvetoen egy osszeszokott kattant zenesz csomagrol van szo, amit a szamcimek ill. a zenekarnev is huen jellemez

(amugy egy hardcore - funk - noise dolog volt, az improvizacio jegyeben)
Draeko wrote:
hiiii ez most pont illik a hangulatomhoz

ez nagyon jó lett!

koszonomm!

forceb wrote:
Szétvág.

Jól indul, azt hittem akad a felhő, vagy a gép.
3:o6-tól kezdődő részen az arányok kicsit felborulnak, nem? Talán egy picit jobban a kelleténél.
De amúgy meg az 'összkép' adja.

azon a ponton valoban tortenik valami, megbontjak az addig szolo hangkepet a tompa szintik es ezt a hianyossagot/sajatossagot kivantam elkendozni az "abszolut onkenyesseggel"

udv