na bevezetésképpen annyit,hogy úgy 1 órája felugrott hozzám Baggins haverom.mostanra teljesen jó minden,és hát meséli,hogy volt fent pesten valami cimboránál,akivel "összedobtak egy számot".
mondom mit,vagy hogyan?
hát azért tudni kell,hogy Bagginsről lévén szó,elképzelésem sem volt mi jöhet számításba,szal ismerni kellene őt na..
és kapja is elő az mp3lejátszót,és mondja közbe,hogy hát haver(alias unknown artist-tal(called Gábor))reasonnal összedobott egy kis alapot,aztán ketten meg rámagyarázgattak..mikrofonba..(wtf?mondom)
na mondom durvák vagytok,gyere had halljam.
füles feltesz,zene indul.
már feltűnően érdekes indusztriális,melankólikus,kellően bódítóan berántó hangulatvilág a kezdésben,mesélő szövegelés,figyelsz a témára,és bazdmeg olyan szövegek,így...beszarsz..
kis ámélkodás után olyan refrén,hogy teljesen természetes hangvételen énekelve a legaljább ordenáré szöveget,hogy pf
kész
és hirtelen a zenének is vége,ez mellbevág,majd Baggins hozzáteszi:
"első versszakos pre-beta verzió"
no,ennyit hát akkor bevezetésképpen,amint mr baggins hazaér,áttolja nekem szépen a fájlt,és élvezhetitek mindannyian azt,amit én az elmúlt percekben
ok,persze ez most lehet hogy egy atomnagy loltopic(sőt szinte biztos),de nem akartam kihagyni,neharagudjatok..
a fent levőknek(azok közül is akik otthon vannak,és fórumoznak)már csak max 2 óra kitartás,és jön