Dium-Visu wrote:
Helló. meghallgattam myspaceden mind a 4 zenédet. gratula, mind nagyon tetszik. az az érdekes, hogy a zeneírásban, hogy vannak akik erölködnek, rajta vannak és küzdenek hogy valami ütőset összehozzanak, de tré lesz. és vannak akik csuklóból, a dolgok minden bonyolítása nélkül összehoznak szupi kis muzsikákat. te az utóbbi vagy. ezt hívják zenei érzéknek. egyáltalán nem vagy hatásvadász, de ezzel a 4 zenével nálam célba értél! mégyegyszer big ápp
Tyűűű...Nagyon köszi a pozitív véleményt

Őszintén szólva nem számítottam rá hogy lesz olyan ember akinek ennyire tecceni fognak az alkotásaim. Na igen, tényleg nem viszem túlzásba a bonyolítást, most már. Amikor elkezdtem írni még igen csak össze vissza kapkodtam a kiálásokkal, váltásokkal stb. aztán úgy voltam vele hogy a kevesebb több. Most leginkább úgy írom a számokat hogy felülök egy hangulatra, és hagyom hogy a szám megírja saját magát...ez néha nehéz mert van egy jópár olyan zeném amikhez dukálna egy jó női ének/vokál, azt meg ugye fel kéne énekeltetni valakivel, valahol, valamiből

De tervben vannak ilyenek is.

Mégeccer köszi a pozitív kritikát a zenéimről

Respect és peace

<a>Looperman.com - Free Samples, Loops, Tutorials and Pro Audio Resources</a>