Ha jól emlékszem, nem is hallottam még tőled dnb-t eddig, úgyhogy rendesen meglepett az 1:10nél bekövetkező komoly fordulat. Ha jól sejtem ennél a résznél hiányolják páran a dropot, nos valóban fel lehetne vezetni talán jobban is, akár csak megállítani a fő dobgrooveot egy fél barra + fill vagy ilyesmi, de nekem abszolút nem volt zavaró. Ami viszont jobban zavart az az, hogy a kiállás előtt kezdett kicsit unalmassá válni a dolog, a 3:29-től induló részt én egy körrel előrébb hoznám és több időt hagynék magának a kiállásnak, a dobot nem csak lefilterezném, hanem teljesen kiírtanám kb 3:42től és hagynám érvényesülni az egyébként kiváló trombita témát (vagy bármelyik másikat) a szintén pazar basszussal, majd a dropot szintén kitolnám egy mondattal és sokkal jobban kidolgoznám. Nagyon egyszerű megoldásnak tűnik ez a mostani, ami egyébként nem feltétlenül rossz minden esetben (sőt), de itt most nem érzem jónak.
Tele van jobbnál jobb témákkal a zene, de a kiállás utánra nem hoz semmi újdonságot, talán ott még történhetne valami "új".
Összességében viszont azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, és még egy kis munkával top notch track lehet.
Ja igen, elején-végén a fade remélem nem komoly, nem illik így elkezdeni/befejezni egy ilyen jó muzsikát.
A hangzást / dinamikusságot tekintve most nem szállnék vitába az előttem hozzászólókkal, mert nem olyan körülmények között hallgatom, de most azt mondanám, hogy máshogy érzem, mint ők.
De később majd igyekszem nyilatkozni e témában is.
Nagy grat!