tádáááááááám
1st IPC DrumContest
A dobkészlet letölthető innen!rittyentettem egy kis readme filet, hogy merre, hány méter, ezt most bekopizom ide:
Quote:
Sziasztok!
Én az ipc drumcontest olvassel fájlja vagyok. Mellettem különböző dobhangokat találsz a zippelt mappában. Ezekből kell összeállítanod a dobtémádat. Használhatsz akár csak 3-at vagy akár mindet, viszont a játékhoz mindenki tartsa magát és légyszi ne használjatok külső hangmintákat. Effektek, pithcelés, reverse, minden ilyesmi megengedett. Tanulni egymástól pedig akkor fogunk, ha mindenki részletesen kommenteli, hogy mit, hogyan csinált, milyen effektet, hozzávetőlegesen milyen paraméterekkel, hol használt. Javaslom, hogy dolgozzatok a 90, 130, 170 körüli bpm tartományokban, hiszen a legtöbbünk által kedvelt stílusok errefele vannak (hiphop, break, dnb). 8, 16, 32 baros loopok legyenek, ennél többre szerintem nincsen szükség, kivéve, ha valakinek nagyonnagyon sok ötlete van, netán dobos volt kiskorában ;)
Remelém érthető voltam.
Jó játékot!
üdv
Ádám (Psure)
Hmm ez a cucc még áll?Mert én szívesen csinálgatok ilyeneket,jópofa ötletnek tűnt,sajna látom ezután is csak a szavak mentek,nem a hz-ek