i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:47, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:17, 29-01-2008 
original nuttah

Espeedie-Insignia wrote:
Snaper_OFF wrote:
Range_OS wrote:
WWAYM komp! szerintem a szoftos kompik közül a legjobb (legalábbis amit használtam már életemben). De hogy ne írjuk le teljesen az ocsóvasat, tesóm Boss GT3 ján átfuttatott dobsávok is ojan szinezetet kaptak minn szoftól soha!

Véleményem szerint az egyetlen használható plugineket gyártó cég a fentebb említett.

Voxengo, Kjaerhus talán nem?

de nem am! sot, a Waves, az URS, a Sonalksis, a Sonnox, a PSP, az IK, a Camel, de meg a NI sem.

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:16, 29-01-2008 
én inkább boxolnék

hát én akkor is maradok a COMP-01-nél meg MClass Compressor-nál
:fog:

(csak azért h. beszóljak egy komolytalant már na... :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:40, 29-01-2008 
metalhead

Én meg b*szok kompresszálni, és ráfogom, hogy művészet... :wink:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 29-01-2008 
original nuttah

flanker wrote:
hát én akkor is maradok a COMP-01-nél meg MClass Compressor-nál
:fog:

(csak azért h. beszóljak egy komolytalant már na... :lol: )

itt a hozzaszolasok nagyobb resze komolytalan..
de viccen kivul a comp-01 egesz erdekes darab, nem bannam ha lenne vst-ben :) nem is feltetlenul kompresszalni, de nagyon erdekes effekt, de nincs hasonlo vst sajnos.

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 29-01-2008 
corebreak

Espeedie-Insignia wrote:
Snaper_OFF wrote:
Range_OS wrote:
WWAYM komp! szerintem a szoftos kompik közül a legjobb (legalábbis amit használtam már életemben). De hogy ne írjuk le teljesen az ocsóvasat, tesóm Boss GT3 ján átfuttatott dobsávok is ojan szinezetet kaptak minn szoftól soha!

Véleményem szerint az egyetlen használható plugineket gyártó cég a fentebb említett.

Voxengo, Kjaerhus talán nem?

Akkor úgy mondom : HA MEG KELLENE VENNETEK...

Egyébként ebből nem engedek. Messze debilák csinálják a legszínvonalasabb plugineket, messze a legjobb magyar "pluginzenéket" is debil hozza, és emberileg az egyik legkorrektebb, legprecizebb, legfelkészültebb kollega.

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 29-01-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
"pluginzenéket"

az mi?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 29-01-2008 
metalhead

amit hangkártya számol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 30-01-2008 
én inkább boxolnék

Jade wrote:
de viccen kivul a comp-01 egesz erdekes darab, nem bannam ha lenne vst-ben Smile nem is feltetlenul kompresszalni, de nagyon erdekes effekt, de nincs hasonlo vst sajnos.

én amúgy nem értek a kompresszorokhoz a vst-k biztos jobbak csak azt nem értem h ha ez a comp-01 meg a mclass annyira szarok mégis miért eröltették még bele a reason 4-be őket!?

amúgy az is érdekelne hogy miért érdekes effekt!? :roll:
ha kifejtenéd okosabb lennék mert én ehhez hülye vagyok...

(bár lehet majd élőben is elbeszélgethetnénk erröl majd a Fészekben egy-két sör mellett ha elfogadod! :roll: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 25-02-2008 
droid

hát azért az túlzás h az egyetlen jó plugineket gyártó cég a WWAYM,
de tényleg kivételesen magas színvonalú cuccaik vannak, ami még jobb, állandóan quality cuccokat raknak le az asztalra, csilalgosötös.

dehát a VST világaz ilyen, anagyrésze az egésznek csak büdös parasztvakítás, mindenből meg kell találni a gyöngyszemet...

ugyanakkor a másik része meg az a dolognak, ha tudod mit hogy kell csinálni majd mindegy...

ha tudod milyen lépéseket lépj meg, milyen sorrendben meg van füled/kreativitásod, nem nagy kaland végigpróbálni pár VSTt, megnézni melyik jön be...

persze az egy másik téma, hogy ha jó vasad van akkor nem vezeted magad esetleg félre... nekem pölö volt már olyan process ötletem amivel most atomdurva dolgokat gyártok, régen [1 éve kb] meg dobtam a süllyesztőbe mert az éppen akkor hazsnált pluginjeim szétbarmolták a hangot, akármilyen okosan is használtam őket :S

na remélem hasznos voltam :D

aki tudja miről beszélek végülis annak jó a többieket meg úgysem érdekli :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 26-02-2008 
corebreak

Rottweiler wrote:
hát azért az túlzás h az egyetlen jó plugineket gyártó cég a WWAYM,
de tényleg kivételesen magas színvonalú cuccaik vannak, ami még jobb, állandóan quality cuccokat raknak le az asztalra, csilalgosötös.

dehát a VST világaz ilyen, anagyrésze az egésznek csak büdös parasztvakítás, mindenből meg kell találni a gyöngyszemet...

ugyanakkor a másik része meg az a dolognak, ha tudod mit hogy kell csinálni majd mindegy...

ha tudod milyen lépéseket lépj meg, milyen sorrendben meg van füled/kreativitásod, nem nagy kaland végigpróbálni pár VSTt, megnézni melyik jön be...

persze az egy másik téma, hogy ha jó vasad van akkor nem vezeted magad esetleg félre... nekem pölö volt már olyan process ötletem amivel most atomdurva dolgokat gyártok, régen [1 éve kb] meg dobtam a süllyesztőbe mert az éppen akkor hazsnált pluginjeim szétbarmolták a hangot, akármilyen okosan is használtam őket :S

na remélem hasznos voltam :D

aki tudja miről beszélek végülis annak jó a többieket meg úgysem érdekli :D

Pontosítok. Amiket hallottam azok közül a legjobb. Nincs időm szarrá hekkelni a gépem, meg crackelni warezolni meg ilyenek, mire 40 kompit meghallgatok hogy mi a jó...volt már szerencsém hallani kompit, és tökre más.

De pl mostanában a koliban ez a sima kis ronda reason szürke kompi elég kellemes perceket okoz nekem is...:D:D:D:D Mivel a PII-es programozós masinán csak rezsó megy:D:D:D

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 26-02-2008 
droid

én sem warezolok :lol:

tudod... demo verzió...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 26-02-2008 
én inkább boxolnék

:shock: demo user! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 26-02-2008 
droid

lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:38, 26-02-2008 
corebreak

Most komolyan. Míg pécéztem kb 300-400 plugin volt fenn rendszeresen. Bőség zavara...Ráadásul a kvázi használhatóak pont olyan ügyesbe voltak védve hogy a kis Logicom meghalt rendszeresen egy-egy Waves L2 betolásától.

Most alig használok plugint, és warezt "almost" semmit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 26-02-2008 
droid

igen, egyértelmű... a sok plugin bullshit

kevés, de jó minőségű pluginekkel kell dolgozni

én pölö mindig kikérem néhány elismertebb "hangfestő" meg programozó véleményét hogy hol érdemes szétnézni aztán azokból is kiválasztom tesztelés után fülre a legtetszetősebbeket.

így én gyakorlatilag csak freeware pluginokat használok, 1-2 kivételtől eltekintve
meg persze a hostom, energy xt2 is fizetős de 75 dolcsi érte igazán semmiség IMHO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 27-02-2008 
corebreak

Rottweiler wrote:
igen, egyértelmű... a sok plugin bullshit

kevés, de jó minőségű pluginekkel kell dolgozni

én pölö mindig kikérem néhány elismertebb "hangfestő" meg programozó véleményét hogy hol érdemes szétnézni aztán azokból is kiválasztom tesztelés után fülre a legtetszetősebbeket.

így én gyakorlatilag csak freeware pluginokat használok, 1-2 kivételtől eltekintve
meg persze a hostom, energy xt2 is fizetős de 75 dolcsi érte igazán semmiség IMHO

Én így vagyok pl SILK-el, én itthon szinte csak neki hiszen a "festők" közül...n ade itt is az a baj hogy ezek a művészek kapásból nem ajánlanak natívakat....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 28-02-2008 
piper

nemtom, kicsit nagyon a technika felé kanyarodtok már!
olyan kérdést miért nem hallok soha, hogy milyen hangzatban milyen hangok stb? :D
bár nincs ezzel baj, csak már túlzásnak tartom

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 28-02-2008 
original nuttah

'olyan kérdést miért nem hallok soha, hogy milyen hangzatban milyen hangok stb? Very Happy '

Mert ennek nem sok köze van a mixdownhoz? :) Vagy nem tudom pontosan mire gondolsz ez alatt.? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:11, 28-02-2008 
original nuttah

flanker wrote:
Jade wrote:
de viccen kivul a comp-01 egesz erdekes darab, nem bannam ha lenne vst-ben Smile nem is feltetlenul kompresszalni, de nagyon erdekes effekt, de nincs hasonlo vst sajnos.

én amúgy nem értek a kompresszorokhoz a vst-k biztos jobbak csak azt nem értem h ha ez a comp-01 meg a mclass annyira szarok mégis miért eröltették még bele a reason 4-be őket!?

amúgy az is érdekelne hogy miért érdekes effekt!? :roll:
ha kifejtenéd okosabb lennék mert én ehhez hülye vagyok...

(bár lehet majd élőben is elbeszélgethetnénk erröl majd a Fészekben egy-két sör mellett ha elfogadod! :roll: )

lehet gyakrabban kene itt olvasgatnom, bocs h nem reagaltam erre idoben :(

csak sajnos ugy vettem eszre, hogy a hozzaszolasok tobbsege olyan hatalmas hulyeseg (ne hasznaljunk eq-t, sot mostmar plugint se!!), hogy elveszi a kedvem attol is, hogy vitatkozzak :(

comp-01-et azert szeret(t)em mert az, hogy autogain nagyon erdekes hatast ad. sokkal erzekenyebben reagal az attack es release knobokra, mint barmi mas amit eddig hasznaltam. releaset ha 50 fole tolod egy tomor massza lesz a cuccbol :) ami kurvajo effekt egy hp breaken pl, de akarmi mason is. de az attack is durva, ha max kozeleben vagy csak ugy pattog tole a sound.
persze mint kompresszor tok ciki, eleve hasznalhatatlan pontos munkara, milisec helyett 0-127... meg a kotelezo autogain is inkabb effekte teszi mint kompresszorra.

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:23, 28-02-2008 
én inkább boxolnék

thanx a választ nem gond...ez az 1-2 hét...a lényeg hogy okosabb
lettem én és aki még elolvassa...(és eddig nem volt túl okos...)
mcclass kompresszorról és a sidechain "mód"járól mi a véleményetek!? (bár ez reason topicba kéne...de most már ide is jó lesz...rem. :roll: )

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]