Ezt dobta be nekem ma a műhelybe Kornélka a legkirályabb postás :
Igaz nem Beyer, de az technikai, á, inkább logisztikai okok miatt nem jött össze.
Első tapasztalatok. Felrakom, baromi kényelmes. Tolok valami zenét, elég fura...nagyon nem Technics meg Sennheiser hangzás...nagyon MÁS. Nem rosszabb, hanem inkább fura.
Futo project betölt, sok ON/OFF gomb feltol, és uhm. Ez mi? Ez valami nagyon k*ki. Kicsit variálok hangerőkkel, meg az amen layerekkel, és azt veszem észre hogy lassan 1 órája zenélek, fejfájás nélkül. A zene egyre jobban szól, olyanokat is hallok, amiket eddig nem. Na kivi vagyok, kirakom külsőbe, füles le, és hallgatom....ismét bek*ki...gyerekek, ez kell ide.
Azt kell hogy mondjam egy dolgon tuti nem szabad spórolni : a fülesen. Mesés amit művelni lehet vele.
A legszebb az egészben hogy nem sok ezredesben fájt mindennel, postával pikk-pakk.
Érdemes beruházni. A 6400 után az idei év legjobb vétele volt sztem!
Nem tudom a kisebb testvérek (K171, K141, stb) vagy nagyobbak (K271, stb.) hogyan muzsikálnak, de ez meggyőzött...ráadásul ez nem a rézszínű extravagáns sokadik verzé, meg nem is az 55Ohm-os home stila, hanem a V1, 600Ohm-os prof. kiadás...
AKG..., szeretem.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *