i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:54, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:14, 17-11-2006 
droid

Hja de én csóró emberkén maradok annál, amit meg tudok fizetni és pörög

(és nem (csak) extasy...)

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 17-11-2006 
corebreak

Értem, persze, én se vagyok sztem jobb anyagi helyzetben mint te:) Nekem volt AMD-m...(Fear is azon lett összerakva)...Aztán lett egy P4-em...most meg G4-em...szal...nem tök mindegy:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 17-11-2006 
droid

Hjahogy Fear azon született?

Akkor télleg para az AMD :lol: .

(Kéretik nem komolyan venni... :!: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 17-11-2006 
corebreak

Bah...ne parázz sztem mindegy min dolgozol érted...legszívesebben Commodoron vagy 386-on tolnám mint régen...mennyivel szimplábbak voltak azok az idők...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 17-11-2006 
droid

Ember sztem itt én vok az 1etlen aki szerint tökmind1 milyen procit használsz... őszintén...

Az adatot úgyanúgy fogja feldolgozni... Legalábbis remélem, mert ha nem, akkor 6 éves informatikai karrierem hiábavaló volt :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:53, 17-11-2006 
corebreak

Nekem a szakmám is ez...AMD és Intel között lényegesen egész életemben egy komoly különbség volt...az én 2500+ Sempronomban nem volt SSE2, SSE3 utasításkészlet, ergo nem ment rajta a patchelt inteles Tiger...ujabb AMD-ken megy persze. Szal ennyi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 19-11-2006 
droid

Nebazzmá, itt mindenki informatikával foglalkozik?

(én is..)

:?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 19-11-2006 
ujonc

Nekem AMD X2 zúz és világéletembe nem volt intelem lekopogom soha semmi bajom nemvolt az amd-vel, amúgy szerintem figyelni kell arra, hogy milyen alaplapba rakod, chipkészleten sok minden múlik, szóval azon nem szabad sprórolni, minőségi lapba kell rakni szvsz és akkor nincs vele para.

Amúgy az amd64 széria nagyon nagyon jó, olcsó nem melegszik, brutális teljesítmény, megy rajta az osx is(Próbáltam :)) A régi Athlon procik valóban jobban melegedtek, oda kellet figyelni a hűtésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 19-11-2006 
corebreak

Jaja...már láttam kiégett AMD procit:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 19-11-2006 
original nuttah

Xenophobe_ntx wrote:
Nekem AMD X2 zúz és világéletembe nem volt intelem lekopogom soha semmi bajom nemvolt az amd-vel, amúgy szerintem figyelni kell arra, hogy milyen alaplapba rakod, chipkészleten sok minden múlik, szóval azon nem szabad sprórolni, minőségi lapba kell rakni szvsz és akkor nincs vele para.

Amúgy az amd64 széria nagyon nagyon jó, olcsó nem melegszik, brutális teljesítmény, megy rajta az osx is(Próbáltam :)) A régi Athlon procik valóban jobban melegedtek, oda kellet figyelni a hűtésére.

Hát azért hűtés terén még most se százas az amd... :wink:
Haverom egy olyan helyen dolgozik ahonnan elég sok dolgot tud elhozni... :) Na hozott egy említett Amd 64-et és egy intelt(asszem core dou-t). Kipróbáltuk őket hűtés nélkül és benchmark teszteket futtatunk. ....na az amd kiégettt az intel meg simán befagyott.... Jó ez nagyon szélsőséges eset csak mondom.

Egyébként az alaplapon tényleg sokkal nagyobb a hangsúly. Álltalába ott bukik a dolog. Amikor mondják, hogy 2,5 feles inteles procija van, de mégis lassab az ővé mint a haverja 1,8-asa. Miért? Milyen alaplapodvan? Valami asrock. És haverodnak? Asszem asus. Ja. Hát az asus elátja a megfelelő fsb-vel azt a szerencsétlen procit. Az a fos asrock meg éppen hogy megy 5000- ért... :lol:
Egyébként a procik az esetek 1%-ban hibásodik meg. Tehát mindig ez a legkisebb hibafaktorú dolog. Inkább vitatkozzunk alaplapokról.... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 19-11-2006 
droid

Nekem fél éve halt meg az MSI alaplapom, vettem helyette kölcségkímélő megoldásként egy Asrockot...

Annyi pénzért pénzért 1ébként.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:48, 20-11-2006 
corebreak

Alaplapom nekem is volt aSrock. Télleg szar. Abból iy SiS chipsetes...aztán persze szarakodott. A 2500+-os sempron ugye a doboza szerint megy 1750-en, de ha 2000 fölé húztam akkor elment az integrált hang:) Én is lecseréltem a pics*ba. MSI, Intel chipsettel, szépen ment.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:28, 20-11-2006 
piper

tesóm p3-as asrockjából egyszer kivettem a memóriát és meg is halt a memória slot :(

ennyit róla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 20-11-2006 
ujonc

Conclusion wrote:
Haverom egy olyan helyen dolgozik ahonnan elég sok dolgot tud elhozni... :) Na hozott egy említett Amd 64-et és egy intelt(asszem core dou-t).

Hát ez fura, én ugy tudom visza vesz feszkóbol ha túl melegszik, stb, amugy nekem terhelve 100%on kétmegagos!!!!! 49 fok és ezren megy a ventilátorom, szóval nulla hang.

Ezt a szétégetést nemtom, hogy lehet össezhozni, eleve nem kéne shutdownolni az alaplapnak ha túl melegszik???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 20-11-2006 
piper

Xenophobe_ntx wrote:
Conclusion wrote:
Haverom egy olyan helyen dolgozik ahonnan elég sok dolgot tud elhozni... :) Na hozott egy említett Amd 64-et és egy intelt(asszem core dou-t).

Hát ez fura, én ugy tudom visza vesz feszkóbol ha túl melegszik, stb, amugy nekem terhelve 100%on kétmegagos!!!!! 49 fok és ezren megy a ventilátorom, szóval nulla hang.

Ezt a szétégetést nemtom, hogy lehet össezhozni, eleve nem kéne shutdownolni az alaplapnak ha túl melegszik???

ez beállításfüggő. én amúgy inteles vagyok, de nagyon sok amd-s ismerősömtől hallottam, hogy az amd okult az athlon fűtőerején és már kiküszöbölték ezt a problémát. vagy ez csak kacsa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 20-11-2006 
ujonc

nihilist wrote:
Xenophobe_ntx wrote:
Conclusion wrote:

ez beállításfüggő. én amúgy inteles vagyok, de nagyon sok amd-s ismerősömtől hallottam, hogy az amd okult az athlon fűtőerején és már kiküszöbölték ezt a problémát. vagy ez csak kacsa?

Hát pont ezért írtam, hogy nehezen
hiszem el, hogy az amd64 ilyet csinálna, nekem volt egy simma amd 64 3200+om az max 45 fok volt (100% terhelés 1 óra után ), 1000 rpm-es hűtéssel, míg most a dualcore 4200+ om max 49 fok (100% terhelés mindkét magon 1óra után), nemtom, hogy lehetne szétégetni, ráadásul, ha cooln'quiet be van kapcsolva akkor még a szorzót is leszabályozza meg a feszkót is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 20-11-2006 
metalhead

tapétázzátok ki a házat hűtővel belulrol :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 20-11-2006 
original nuttah

Xenophobe_ntx wrote:
nihilist wrote:
Xenophobe_ntx wrote:
Conclusion wrote:

Hát pont ezért írtam, hogy nehezen
hiszem el, hogy az amd64 ilyet csinálna, nekem volt egy simma amd 64 3200+om az max 45 fok volt (100% terhelés 1 óra után ), 1000 rpm-es hűtéssel, míg most a dualcore 4200+ om max 49 fok (100% terhelés mindkét magon 1óra után), nemtom, hogy lehetne szétégetni, ráadásul, ha cooln'quiet be van kapcsolva akkor még a szorzót is leszabályozza meg a feszkót is.

Az volt a lényeg, hogy hűtés nélkül voltak a tesztek.... :) Tehát semmi fan a procikon csak bele a foglalatba és go. Az amd megsült az intel csak kifagyott. Magyarul ha a fanod leáll az amd-s gépben akkor az így is végződhet míg intel estében max kifagy, de ha visszarakod a hútőt és újra indítod no para. Ezcsak ilyen házi hülyeség volt semmi komoly. És mondom ez elég szélsőséges eset.

Mondjuk egyébként egy jó meleg helyszínen én nem szívesen adnék liveot amd procis géppel, de ez csak ez én parám. Valahogy én még annyira nem bízokj az amdben, de lehet, hogy ez már csak ilyen jogtalan kötözködés mindenesetre nem jók a tapasztalataim az amdvel. Az intel core dou-nál meg jobb prociuk egész biztos nincs tehát egyenlőre ez intel technikai fölényben is van.

Tehát nekem intel, de ezcsak szubjektívgondolat sor. Nyugodtan használjon amd az aki aztr szereti. Nem ezen fog múlni miyen zenét ír.... :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 20-11-2006 
droid

http://www.youtube.com/watch?v=hxSqCdT7xPY

temaba vago video. szoval a melegedes kb ebben az idoben volt az amdk nagy paraja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 20-11-2006 
original nuttah

melegedés mindig is para marad, csak a védelmet tették azóta az újabb generációs prockókba...

meg fejlesztik a hűtést

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]