i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:59, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Next
Author Message
 Post subject: Re: Érzelgés
PostPosted: 21:02, 13-12-2006 
droid

2A wrote:
Üdv.

Amennyiben érzelgés szeretettel és mély tisztelettel tekinteni zenei eszközökre,amelyek hosszú fejlesztés eredményeként láttak napvilágot,anyagi vezéreltségtől mentesen( még jóval mielőtt a pc labdába rúghatott volna)annyiban vállalom,érzelgek.

Aláírom,én kezdtem.Akinek a vas annak vas,akinek a pc annak a pc.

Mindenjót.

Zenéljük.

Oszinten. Szerinted egy virust hobbibol fejlesztettek ki? Vagy egy 303at? :roll: :roll:

Profile  

PostPosted: 21:08, 13-12-2006 
mindscape

2A wrote:
Üdv.

Amennyiben érzelgés szeretettel és mély tisztelettel tekinteni zenei eszközökre,amelyek hosszú fejlesztés eredményeként láttak napvilágot,anyagi vezéreltségtől mentesen( még jóval mielőtt a pc labdába rúghatott volna)annyiban vállalom,érzelgek.

na ez mekkora baromság

szerinted a vsti-k meg a pluginek nem hosszú fejlesztés eredményei?
meg persze vegyem fel audiosan a hardwareből, meg írjam ki hypercdíróval :)

figyi itt nem a madonna producerei diskurálnak, hanem magyar dnb/break/stb zenészek...
sokaknak itt még az is gond, h egy normális hangfalat vagy egy pc-t vegyenek, te meg idejössz arcoskodni :nana:

inkább mutass valamit miket tekergetsz ki a hardwareidből, mert mostmár igazán kíváncsivá tettél

és ez nem vita akar lenni, csak a véleményem

mellesleg itt figyel egy 6400-es, de ahogy sejtettem is előre, a kontaktnak sajnos a közelébe sem érhet főleg kezelhetőség terén
akinek van ideje és pénze h ezeket hekkelje, respekt meg minden, de nekem egyik sincs :)

persze én is örülnék vmi fasza compresszor párnak (tegnap néztem, csak egy misi lenne hehe) de ahhoz még egy két cuccot be kéne szereznem előbb, csak h normálisan be tudjam kötni
és ez jellemző azért a hardwares dolgokra általában, h egy darabot nem lehet venni csak úgy, mert akkor kell keverő, kell a/d átalakítő kell jó hangkártya (az emunál jobb...ha már milliós cuccokat akarok bekötni...) tehát akkor már kell egy szoba is ezeknek...

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:19, 13-12-2006 
mindscape

de ha adnál kölcsön egy ilyet esetleg:

http://www.cranesong.com/stc8.html

akkor biztos nagyon jóban leszünk hehe
tuti ott porosodik egy nálad :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

PostPosted: 22:17, 13-12-2006 
piper

scum daddy wrote:
persze én is örülnék vmi fasza compresszor párnak (tegnap néztem, csak egy misi lenne hehe) de ahhoz még egy két cuccot be kéne szereznem előbb, csak h normálisan be tudjam kötni
és ez jellemző azért a hardwares dolgokra általában, h egy darabot nem lehet venni csak úgy, mert akkor kell keverő, kell a/d átalakítő kell jó hangkártya (az emunál jobb...ha már milliós cuccokat akarok bekötni...) tehát akkor már kell egy szoba is ezeknek...

meg hangszigetelés, és ... és ott tartasz hogy magadnak zenélsz egy több 10 milkás cuccon jajj de jó

Profile  

PostPosted: 23:21, 13-12-2006 
ujonc

2A wrote:
A jó öreg 2 szalagos magnó x8 sáv,tascam mts1000el szinkronizálva.Aztán meg direktszándékoscd íróval kiaudiocd izálni.

Ezzel MIT veszel fel? Közvetlenül Neve 8816-ból kijövő csatornákat, vagy egy 1010LT-ből kijövő 16bit-re leditherelt anyagot? Azt ugye tudod, hogy 2006-ban KÉPTELEN vagy úgy adatot mozgatni, hogy az ne BITRŐL-BITRE egyezzen a forrással? CD-író... Az anyagaid hova kerülnek? Bakelitre, amit még egyszer felsávolnak, meg lecsapják a tetejét/alját? De tényleg, próbáljál meg egy wav-ot úgy mozgatni, hogy elszaródik a header a végén akármi miatt....

2A wrote:
Bejöttek a klóncuccok,amik régi aggyal de a v.2 be már lcd volt rajtuk,a v.3 ba már usb-s pc-s editor.

Ez neked miért fáj? Ha LCD-n is látod a patch nevét, meg látod az LFO értékét? Megint a Little Phatty példa, fáj neked hogy egy analóg szintit digitálisan vezérelsz? Ha igen, miért? Esetleg editáljál egy micromodular patchet (ha már ott van a kezed ügyében 3) az editor nélkül. Ott is hülyeség mi? A marha marketingesek, csak miattuk van editor.

2A wrote:
Nameg,a régi vasak új köntösben marketingfogás.Blöeee,hányinger.

Hangyát kezdem érezni a globalista lányregények hangulatát. Da Vinci kód megvan?

2A wrote:
Szerintem ez is olyan mint a dohányzás,van aki úgy szereti hogy az utcán rohanva hiphopp rágyúlik,van aki meg kellemesen egy kávézóban,teázóban akárhol kényelmesen helyet foglalván,megsedri a finom kis zacskósból,meg egyéb karakterdolgok.

Figyi, én is szeretem a Krúdy-féle Szindbádot Latinovits-csal, ahol szépen belemetéli az erőspaprikát a húslevesébe, meg angol mustárt kér a gesztenyés fácánhoz, úriasan és komótosan, de ez kurvára nem az a lemez. Ezt lehet még egy darabig tudod magadnak mesélni, hogy ettől jobb leszel, meg úriasabb, meg jobb ízlésed van, de aztán ez el fog kopni. A DX7-et, meg a midiverbet hiába tekergeted komótosan, meg finomkodva, ha az MX4-ből, meg egy Spacedesignerből kényelmes felületen, átláthatóan megoldod 1 perc alatt. És ez nem arról szól, hogy mindeképpen faborításos cuccal kell megírni a zenét, hanem arról, hogy adott idő alatt több próbálkozást tudsz lenyomni, nagyobb productivity. Ennyi.

2A wrote:
hiphopp tekerek csavarok megvagyok

Figyi, most őszintén: ugyanazt a soundot akarod kitekerni mondjuk egy XTk-n meg egy MX4-en. Az egyiken 14. almenüben találod meg a hullámtáblát az LCD-n, a másikon meg egy kattintással kiválasztod a legördülő menüből. Mindkét esetben kurvára _ugyanaz_ történt. Ettől miért lesz rosszabb a szoftver, és miért lesz jobb az XTk?

2A wrote:
anyagi vezéreltségtől mentesen

Jaja, pld a Waldorf ROT szűrő, ugye ismered? Kő-naív vagy.

2A wrote:
Akinek a vas annak vas,akinek a pc annak a pc.

Figyi, a lényeg az, hogy ez a kettő egy csoport és te ebbe tartozol. Van egy másik is, aki tudja a kettő közti különbségeket, és hogy mit mire kell használni.

Profile  

Post subject: .
PostPosted: 23:26, 13-12-2006 
ujonc

Boldog vagyok hogy te abba a csoportba tartozol,és hogy ezt sikerült felismerned,illetve hogy ez ekkora büszkeséggel tölt el.

További kisszékről basztatásomhoz nyújthatok még segítséget valahogy?

Engem csak a szék zavar,semmi több.

Bár

Talán még az hogy ahogy lejön te kurvára vágod mi a lemez,meg hogy a lemez,de ez a te lemezed.

(Esetleg ha gondolod,véthetek még helyesírási hibákat is,táptalajnak)

Profile  

PostPosted: 23:57, 13-12-2006 
pokemon

bjmatt82 wrote:
Figyi, most őszintén: ugyanazt a soundot akarod kitekerni mondjuk egy XTk-n meg egy MX4-en. Az egyiken 14. almenüben találod meg a hullámtáblát az LCD-n, a másikon meg egy kattintással kiválasztod a legördülő menüből. Mindkét esetben kurvára _ugyanaz_ történt. Ettől miért lesz rosszabb a szoftver, és miért lesz jobb az XTk?

ha már xtk... : )
azt hallottam, hogy a januárban a namm-on lesz a nagy waldorf come back. erről tudni valamit?

Profile  

Post subject: Re: .
PostPosted: 00:09, 14-12-2006 
ujonc

2A wrote:
(Esetleg ha gondolod,véthetek még helyesírási hibákat is,táptalajnak)

Sértődjél meg nyugodtan, azzal megint azt húzod alá, hogy semmilyen észérvet nem tudsz felhozni egyik kérdésben sem. Virus TI, szalagos magnó, egysoros LCD, stb...

Csak az egyikre válaszoljál értelmesen, már előrébb leszünk.

Ezért a kisszék (bár ezt kevésbé tudom értelmezni, bár vszeg a lekezelést érted alatta, amin meg ne lepődj meg, ha "csak"-ozol, meg sértődsz)

Profile  

Post subject: Nrpn
PostPosted: 13:23, 26-12-2006 
ujonc

ÜDv

Érdeklődni szeretnék,hátha valaki tud segíteni.

Van egy ea1 esem,és a midi infónál azt írja hogy NRPN üzeneteket lehet hozzárendelni szabadon funkciókhoz a cuccban.Azt is írja minden tekerő dob ki nrpn üzenetet,viszont editálni kell vagy mi.

Ha jelen állapotban az abletonba bekötöm,és megtekerem bármelyiket,ableton jelzi a midi in-nél h valami jön,de felvenni meg nem veszi fel.

A kérdés az nrpn üzenetek"hozzárendelése",meg hogy hogyan?

Üdv

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 16-01-2007 
partiarc

jol latom az absolute oldalan, hogy az emu 1212m v2 39k csak?
es jol emlekszem hogy eddig 50k volt? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 16-01-2007 
original nuttah

deviant wrote:

Jól látod... :D
Emu 1212m v2-öt mindenkinek akció van biztos... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 16-01-2007 
corebreak

Uh, csak most olvastam el ezeket itten...ment a harc...te scum, ha nem kell a 6400 én átveszem.:)))

De sztem a jövő az amit a Ti hozott. Vas és full kibaszott VST-be integrálva. Kell a jó hang, de fasz se fog tekergetni annyit már mint a Jarre. Lenne kedvem nekem is. De nem véletlenül csináltak egy zenét hónapokig régen. Nem gond az ha fejlődik a világ. Egyébként, meg most jöhetne ide a kismillió példa hogy ugye vannak akik egyáltalán nem használnak vasakat, pedig megtehetnék. Igazából sztem a "VAS nélkül nem lehet zenélni" téma nálam a Noisia-val DŐLT MEG. Ők nem is használnak semmit ha jól tudom, illetve mostmár lehet igen de egyébként semmit csak PC-t...és...Én nem szeretem őket, de valahogy többet mondd a nevük nekem mint a 2A...2A...2A...az nem 'AA?

Profile  

PostPosted: 19:18, 16-01-2007 
ujonc

bjmatt82 wrote:

Figyi, én is szeretem a Krúdy-féle Szindbádot Latinovits-csal, ahol szépen belemetéli az erőspaprikát a húslevesébe, meg angol mustárt kér a gesztenyés fácánhoz, úriasan és komótosan

:thumbsup: ;)

L. Z.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 17-01-2007 
ujonc

deviant wrote:

Ja, Ádám szokta benyögni 5 óra után, hogy "ma a Neve olcsó még hatig..." :)

Na ennek a mintájára most az emu olcsó :)

(apple árak is csökkentek ma)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:44, 17-01-2007 
corebreak

Hitspaces alma árak...uh megnézem;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 17-01-2007 
son of nitrous

bjmatt82 wrote:
deviant wrote:

Ja, Ádám szokta benyögni 5 óra után, hogy "ma a Neve olcsó még hatig..." :)

Na ennek a mintájára most az emu olcsó :)

(apple árak is csökkentek ma)

macek mindehol csökentek
remélem emuk adig maradnak iylen áron mig veszek én is :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 17-01-2007 
corebreak

Télleg. Befutto intthon is az Intelmánia....Elég jó mondjuk hogy a PowerMac-ek amik eddig 6-7 százba kerültek (az alap persze) az most megvan 5 száz valamennyiből...vagyis MAC PRO bocsi..:) De beszéltem egy-két fejjel. Szerrintük a teljesítménybeli különbség a két highend között nevetséges. A Quad (2 darab dualmagos 2,5-ös 64bites G5) lerenderel nekik egy mozit mittomén 30 perc alatt, míg a mac pro (2 darab dualmagos 3,0ás 64bites Xeon) az megcsinálja 28 perc alatt...nevetséges:) Nekem a G4 is elég jó, meg vagyok vele eléágedve, hála az istennek így majd a bővítő/upgrade karik ára is lemegy, és majd lövök bele egy dual 2gigásat:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:52, 17-01-2007 
corebreak

Télleg. Befutto intthon is az Intelmánia....Elég jó mondjuk hogy a PowerMac-ek amik eddig 6-7 százba kerültek (az alap persze) az most megvan 5 száz valamennyiből...vagyis MAC PRO bocsi..:) De beszéltem egy-két fejjel. Szerrintük a teljesítménybeli különbség a két highend között nevetséges. A Quad (2 darab dualmagos 2,5-ös 64bites G5) lerenderel nekik egy mozit mittomén 30 perc alatt, míg a mac pro (2 darab dualmagos 3,0ás 64bites Xeon) az megcsinálja 28 perc alatt...nevetséges:) Nekem a G4 is elég jó, meg vagyok vele eléágedve, hála az istennek így majd a bővítő/upgrade karik ára is lemegy, és majd lövök bele egy dual 2gigásat:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 22-01-2007 
original nuttah

HELP!

vettem most egy kulso usb-s hangkartyat...emu-t....
racsatlakoztatom az usb 2.0-ra...es nem vilagitanak a ledek...csak onnan kaphat tapot....felismeri a gep....fe lis telepitem, azonban amikor a telepites oke, akkor utana nem latja az eszkozt....
es szemmel lathatolag tapot sem kap....ki be kapcsolasnak kicsit felvillan a power.... laptopon is probaltam, masik gepen, tobb usb helyen....
hangkartya rendben, mert visszavittem es ott mukodott....a sajat kabelevel : ((((
mi lehet a para?

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:22, 22-01-2007 
original nuttah

nah rajottem vegre : >

MySpace

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]