bybass wrote:
Tul sok erdemleges dolgot nem tudok elmondani rola,
1 eve van meg,eddig szervizmentes nincs problema vele.
Elegedett vagyok jol szol minden tartomanyban,szubladara gondolni se merek.
De szerintem ebben a kategoriaban tul sok kulonbseg nincs a markak kozott.
Ami ennel fontosabb ,az OPTIMALIS AKUSZTIKA KIEPITESE,ami nalam zero...
Ugyhogy igazabol azt se tudom,hogy szol ez a mackie...
Nekem amire kell(hogy ellenorizem magam,aranyokat bealitsak)tokeletesen megfelel.
De sajnos a szomszedok miatt fulessel dolgozok 99%-ban...
A mastert meg szakemberre biznam inkabb,ha lenne mit...

A Mackie MR8-at néztem én is, és szimpi is volt. A Thomann-nál eddig nem láttam, csak MR5-öt, de ma már találtam MR8-at is (lehet nem volt nekik készleten és azért nem tették ki). Nagyon barátságos ára van:
http://www.thomann.de/gb/mackie_mr8.htm106.000 Ft-ból meglenne a két hagfal szállítási költséggel együtt!!
Egyedül ami nem tetszik, amit a képeken láttam, hogy hátul a hangerőszabályzó az tényleg ilyen pici kis csillagcsavarfejes megoldás???? Azért a legtöbb hangfalon legalább egy minimális tekerőgomb kialakítást alkalmaznak...de ez elég bugyuta. Tényleg ilyen, jól látom én ezt a képeken? Mennyire nehéz csavargatni, lehet kézzel vagy kell hozzá csavarhúzó?

(Meg eleve így nincs is rajta jelölés, hogy hova van állítva a hangerő....mert ugye a tekerő gombosnál van rajta jelölve pöttyel vagy vonallal, hogy lásd hova van éppen állítva). Jó, oké, ha valaki úgy használja, hogy belövi egyszer és nem nyúl hozzá, akkor már csak ki-be kapcsolgatnia kell a hangfalakat rendben van...de azért én sz-tem állítanám viszonylag gyakrabban..és ez így elég kényelmetlen és körülményesnek tűnik...jól érzem?