Ja, mondjuk az igaz, hogy mittomén egy X bass-el ha Te dolgozol, akkor ugye fut mondjuk a Massive, ami alapbólzabál, és rájönnek a kötelező cuccok, torzító, phaser/chorus/flanger, eq, kompi, és ezt kell szinte szorozni 2-vel, mert bontod mondjuk 2 layerbe, az egyikre tolsz még ezek után egy LP filtert, monózod, a másikra egy zengetőt, delay-t, meg egy HP filtert...és ezek mellé jönnek még a layerezett, paralell kompizott dobok, stb, meg a textúrák.
Én mikor csak plugineztem, akkor az EXS volt a fő pluginem, szoftszintit sose toltam realtime. Vagy lehet FREEZE-elni is a csatikat, mondjuk azokat amikhez X ideig nem nyúlsz, cinek mondjuk, vagy pad, efx csatik.
Én is csak most merek csavarós basszusú ósuli zenéket tolni, hogy meglett a K-Station, mert így már a samplerbe kapásból az effektezett jelet tudom bevinni, filterezni meg layerezni meg nagyon lehet az emuval.
CPU usage az rohadt dolog, soha nem lehet elég nagy a géped :S
Volt egy teszt file DOA fórumon fenn. Megnyitottad Logicban és sorban kellett bekapcsolni a csatikat, kinek mennyit bír. Néztem hogy nekem az akkor még single 867-es QS-em bírt 3 csatit kb, a mostani dual bírna kb 6-7-et, de a vicc az bolt hogy a nagy G5-ök is csak ilyen 15-16 bírtak, ami megintcsak édeskevés...
UAD, vagy PTHD, vagy vasak vagy Reason

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *