snaper wrote:
a4s wrote:
Gyorsan megszépülne, ha hallanád is miközben nézegeted.

Lehet, de ez relatív

Ha az átlag jó lineáris hangképet vesszük X-nek, és mondjuk a ma kapható felsőközép-kategóriás dobozok szólna X-ül, akkor kivonhatjuk belőle Y-t, mert nincs itt senkinek preparált szobája hozzá...
De tényleg jók ez a Genelec cuccok.
Mennyibe fájt, ha nem titok?
Egy adam a7be és egy uadba egy halom pluginnel, de nem fájt, sőt egészen boldog vagyok vele.
az adammal is az voltam, csak szabadúszóvá lettem és az ügyfeleknek muszáj az a7nél nagyobbat villantani, bár azért még ez sem a plafon...ha meg a mikrokörnyezetét nézzük, akkor főleg

csinálok hamarosan stúdiófotót szoci asztallal meg asszimetrikus telefonasztal-hangfalállvány megoldással, for ya entertainment

az átlag hangképes X-Y-os mondatod - nem akarlak megbántani - azt sugallja, hogy nem igazán látod ennek a lényegét.
/senki nem méri le otthon egy autó tengelytávolságát lézergyémántbetétes tolómérővel, a gyárban mégis van belőle öt, hogy ne essen le a dácsia kereke és örüljél az M1en is meg tihuanában is, amikor kerékcserénél passzol a bontott felni../ szóval ez nem azért kell, hogy vigyázzba álljon a bohóc, miközben zenélsz, hanem, hogy halld, hogy mekkora fosszar minőségben vettél fel, dobhatod a kukába, veheted újra, avagy még javítható ésatöbbi.
amúgy nincs valaki szeged környékén, aki benne lenne stúdióépítésben? a technika lányegben megvan hozzá, hely kéne.
.aa