Helló itt Cyrax!
Az a helyzet hogy már én is csavargatom egy ideje a hullámokat,de egy dolgot nem ismerek: a lehetetlent.Az utóbbi időkben elég jól sikerült feltérképezni a RSN-t.Ezért hoztam egy egy nagy áldozatot.Szó szerint az életem nagy dolgai mellé besoroltam az elektromos zene krémjét,de hogy kellő időt és pénzt fordítsak rá le kellett mondanom pár dologról.Pl.: a bulihadjáratokról mert az aztán viszi lóvét és ebben a műfajban lehet költeni tárgyilagos dolgokra bőven.Nem mondom hogy a szerkóm annyira High Tech,de a végeredmény tiszta és dinamikus.Csak egy bajom van hogy egyedül nem tudom halmozni az azonos stílusú számokat,minden leköt ami jól hangzik beleértve mindent ami szintin szól. D'n,B-t a legjobb szerkeszteni ehhez is többnyire minden megvan a RSN-ben.
Szeretnék összehozni egy labelt még ha nem is lesz világsiker bár az ambícióm megvan.Az a véleményem hogy az egyhangúság megöli a zenét ezért tartalmat kellene összehozni a műfajhoz illő style dallamokkal.
Ha még látogatja valaki ezt az oldalt Pl:filk és úgy gondolja hogy betársulna egy album erejéig keressen meg!
Viszont én nem vagyok híve netes társulásnak.Ezt az időt a zenélésre tartogatom.A jó zenéknek fizikális jelenlétű arcok között kell megszületniük főként hogy vokálokat is kell készíteni.Egy vidéki barátommal építünk térhangosító felszerelést a hangterjedelmek maximális kiszámításához.Van Dj szerkó a kombináláshoz,mindezzel félúton járunk.Aki elkötelezettje a zenélésnek és benne van zenéinek megzengetésében egy bulin szabadtéren.Tel:06707058707,
krisztiansugar@freemail.hu.