i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:02, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: zenész társakat keresek
PostPosted: 17:59, 16-04-2006 
ujonc

Sziasztok filk vagyok.
1983ban születtem Budapesten

1997-óta bolondulok a dobmegbasszusért de azóta nagyon:):)
kb 2004-ig rendszeres bulilátogató is voltam, de azóta már csak a kedvencekre megyek el vagy ha nagyon érdekel. (pl ma dieselboy):):)

Na mind1.... A lényeg hogy kb másfél éve elkezdtem a reasont nyomkodni és rendesen belemelegedtem de a munkáim nagyrésze inkább a break fele hajlottak..(tehát leragadtam a 140bpm-nél). Ennek nem to'm pontosan mi az oka de valahogy a dnbvel nem boldogulok egyedül.. rengeteg elkezdett anyagom van+rengeteg ötletem de egyedül valahogy nem az igazi mert nem tudom pontosan hogy miért van de egy idő után belesüketülök..tehát eljutok valameddig és onnan se előre se hátra

ennek a kiküszöbölésére keresek olyan arcokat akik szivesen benne vannak egy kis rns cserélgetés, igazítás, kritizálás témába hátha nátha:)
jelenleg a reason 3.0át hasnyál-om. amihez rengeteg refillem van(kb 5,5giga) amiket szivesen kiirogatok bárkinek + a reasont is oda tom adni..

A zenékben az eredetiségre törekszem és a témák fontosságára, tehát nem nagyon kedvelem a semmilényegtucatzenét szeretek groove-okat írni szeretem a kellemesebb hangzást és a jól kidolgozott összhangot.
kedvencek: (aquasky, pacific, kaos_karl k_ jae kennedy, spor, total science, the upbeats, sonic and silver. )

szal írjatok:)
addig is legyetek rosszak és minnél hangosabbak.
filk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:26, 16-06-2006 
ujonc

Átalakulóban lévő, tirip-drumandbass zenekar, keres énekesleányt, basszgitárost. Irányvonal London Elektricity, EZ-Rollers,Másfél, Colorstar. Ami fontos stílus ismerete, szeretete, elszántság, megbízhatóság, nyitottság. Tel. 70/2531538, Email: dzsosephus@yahoo.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 02-07-2006 
ujonc

Hali filk!

Énis nyúzom már egy jóideje a reasont, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Ha van kedved akkor vegyél fel msn-re vagy írj email-t.

djchrystyan@hotmail.com

ui: bárki felvehet aki benne van egy jókis zene összehozásában.

Profile  

Post subject: Kreáció
PostPosted: 00:45, 26-08-2006 
ujonc

Helló itt Cyrax!

Az a helyzet hogy már én is csavargatom egy ideje a hullámokat,de egy dolgot nem ismerek: a lehetetlent.Az utóbbi időkben elég jól sikerült feltérképezni a RSN-t.Ezért hoztam egy egy nagy áldozatot.Szó szerint az életem nagy dolgai mellé besoroltam az elektromos zene krémjét,de hogy kellő időt és pénzt fordítsak rá le kellett mondanom pár dologról.Pl.: a bulihadjáratokról mert az aztán viszi lóvét és ebben a műfajban lehet költeni tárgyilagos dolgokra bőven.Nem mondom hogy a szerkóm annyira High Tech,de a végeredmény tiszta és dinamikus.Csak egy bajom van hogy egyedül nem tudom halmozni az azonos stílusú számokat,minden leköt ami jól hangzik beleértve mindent ami szintin szól. D'n,B-t a legjobb szerkeszteni ehhez is többnyire minden megvan a RSN-ben.
Szeretnék összehozni egy labelt még ha nem is lesz világsiker bár az ambícióm megvan.Az a véleményem hogy az egyhangúság megöli a zenét ezért tartalmat kellene összehozni a műfajhoz illő style dallamokkal.
Ha még látogatja valaki ezt az oldalt Pl:filk és úgy gondolja hogy betársulna egy album erejéig keressen meg!
Viszont én nem vagyok híve netes társulásnak.Ezt az időt a zenélésre tartogatom.A jó zenéknek fizikális jelenlétű arcok között kell megszületniük főként hogy vokálokat is kell készíteni.Egy vidéki barátommal építünk térhangosító felszerelést a hangterjedelmek maximális kiszámításához.Van Dj szerkó a kombináláshoz,mindezzel félúton járunk.Aki elkötelezettje a zenélésnek és benne van zenéinek megzengetésében egy bulin szabadtéren.Tel:06707058707, krisztiansugar@freemail.hu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:38, 11-09-2006 
ujonc

Kívánok...

Tudom, hogy már old school-os a topic, de szívesen meghallgatnám más "amatőr" arcok d'n'b-it, ugyanis -jelentkezem-, én is afféle dobésbasszus-t mívelő Reason-ös fanatista vagyok... 2Pár éve harcolok a Reason-nel kisebb-nagyobb sikerrel... (mármint így haveri körökben),és kíváncsi lennék hol járok...Szal küldjetek e-mail-ben valamit, azt én is küldöm az enyém... Az őszinte kritika híve vagyok... Sajna legnagyobb kritikusom, már Tiszaújvárosban tengeti életét... Szóval :D Hajrá!
ats.balazs@citromail.hu (Tbánya)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:59, 11-09-2006 
metalhead

Edge wrote:
Kívánok...

Tudom, hogy már old school-os a topic, de szívesen meghallgatnám más "amatőr" arcok d'n'b-it, ugyanis -jelentkezem-, én is afféle dobésbasszus-t mívelő Reason-ös fanatista vagyok... 2Pár éve harcolok a Reason-nel kisebb-nagyobb sikerrel... (mármint így haveri körökben),és kíváncsi lennék hol járok...Szal küldjetek e-mail-ben valamit, azt én is küldöm az enyém... Az őszinte kritika híve vagyok... Sajna legnagyobb kritikusom, már Tiszaújvárosban tengeti életét... Szóval :D Hajrá!
ats.balazs@citromail.hu (Tbánya)

postold be a zene füleidnek topicba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:47, 21-01-2008 
ujonc

Üdv!

Olyan kezdő arcot (vagy arcokat) keresek, akik valamennyire azért jártasak a zenekreálásban, de még csak amatőr szinten barkácsolgattak. Most jutottam el olyan szintre, hogy be tudok vásárolni mindenféle hasznos kütyüket(midi kontrollerek, stb). Szeretném ha a hardvert hasznosítanánk szoftveres tudással (erre keresek embereket). Budaörsöt önállóan megközelíteni tudó, nem gyermekkorú (bocs) társak megkeresését várom.

renz kukac citromail pont hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:24, 05-02-2008 
droid

huu...alapítsunk klubbot...süthetnénk süteményt is,beszélgethetnénk az nn19-es élményekről...juj de jó lenne...egy bambi mellett..csudijóó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:31, 05-02-2008 
Szolfézs/Eclips3

big playah ceezar wrote:
huu...alapítsunk klubbot...süthetnénk süteményt is,beszélgethetnénk az nn19-es élményekről...juj de jó lenne...egy bambi mellett..csudijóó

:group:

Last.fm: http://www.last.fm/user/djliquiduk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 05-02-2008 
metalhead

plusz, süthetnénk kenyereket amiket aztán odaadhatnánk ajándékba
:nyusz:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 05-02-2008 
partiarc

LQD[ECLM] wrote:
big playah ceezar wrote:

:group:

Hogy tik milyen vicces gyökerek vagytok... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 05-02-2008 
metalhead

amúgy ezekről pont el lehet beszélgetni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 05-02-2008 
droid

van egy reason tech topic az élményekre :wink:
amugy csak vicc volt... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 05-02-2008 
partiarc

implant wrote:
amúgy ezekről pont el lehet beszélgetni :)

neked nem szólt. a te offtopic poénod legalább jó volt, plusz már volt mihez kapcsolódni. :D

Csak abba gondoltam bele, hogy milyen szörnyű lenne, ha most keresnék zenésztársat. Remélem nem voltam sértő, nem szeretném, ha elterjedne és nem találnék zenésztársat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 05-02-2008 
droid

de sértő voltál,és most sirok is :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 09-02-2008 
ujonc

Ha gondolod én is szívesen segítek, meg nekem is van egy két alapom... mondjuk stilusra nemtom, hogy merre feé haladsz... én a tech-esebb vonalat kedevelem.... na mindegy. Ha gondolod az msn címem ill. a freemail egyben a következő: spdesign@freemail.hu

addig is GOOD LUCK! :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 11-02-2008 
partiarc

Hard Resolve wrote:
Ha gondolod én is szívesen segítek, meg nekem is van egy két alapom... mondjuk stilusra nemtom, hogy merre feé haladsz... én a tech-esebb vonalat kedevelem.... na mindegy. Ha gondolod az msn címem ill. a freemail egyben a következő: spdesign@freemail.hu

addig is GOOD LUCK! :-)

Köszi, megtisztelő, de valójában tényleg csak beszólni akartam: nem kell elvenni a fiatalok kedvét. :)

From now on ON

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:29, 27-05-2008 
ujonc

Hy Anomaly vagyok!

Lassan 3 éve próbálkozom a zenekészítéssel több kevesebb sikerrel. Tudok pár programot mint pl Reason, cubase sx3, sonar, kontakt, massive, fm8, battery...blabla nem is ez a lényeg. Amiket szeretek zenekészítés során: Bassline-ok kialakítása, Glitch-elés, Dobok is persze, mastering meg úgy a többi is de főleg ez a négy. Milyen stílusú zenéket szeretnék készíteni? Előadókhoz tudnám hasonlítani mint pl.: Evol intent, Dieselboy, Spor, Tech itch. Egy embert keresek akivel egyenlőre cserélgetés szinten menne a munka. Tehát átküldöd alakítgatok rajta visszaküldöm te is csavargatsz a zenén és így tovább... Szeretnék később egy formációt is létrehozni de ez a jövő zenéje. Ha érdekel hogy eddig miket csináltam vagy milyen szinten akkor vegyél fel msn-re ---> fhsunitf@hotmail.com <vagy> kecskes.tamas@webpole.hu <--- ra.

Köszönöm!

Ui.: Remélem nem új témát hoztam létre ha igen akkor előre is bocsi. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 27-05-2008 
souljah

Anomaly wrote:
Szeretnék késõbb egy formációt is létrehozni de ez a jövõ zenéje.

boygroupban bennevagyok. :perv:

ha jol asszocialok ez future jazz lenne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:05, 28-09-2008 
ujonc

Break-funk sound system-hez keresünk basszerost!
negy03@freemail.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]