i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:13, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 346 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:54, 05-03-2006 
original nuttah

hefro wrote:
.. Jade és Matt-U Palotaival játszot, így nem tudott elszabadulni a pokol. Palotainak külön köszönet a sok jó zenéért. Stand Clear-nek nagyon örültem :lol:..

mar az elozo oldalakon is hosszasan savaztal, es nagyon nem ertem mire fel. miert gondolod, keptelenek vagyunk egy neuro ("pokol") mentes szettet osszrakni? matyi az egyik legjobb magyar likvid producer, es amit palotainak megkoszontel, a stand cleart is en raktam pl..

----

A buli elkepesztoen jol sikerult 8) hatalmas elmeny volt egyutt jatszani palotaival es shy fx-szel... koszi mindenkinek, aki ott volt :)

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 05-03-2006 
soulproof

Skull kid wrote:
...shy fx b2b palotai... :sor:

joda es matt-w is akkor jatszott de orulok h tetszett :)

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:23, 05-03-2006 
metalhead

"joda"! :D
:smashlol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 05-03-2006 
droid

be kell h valljam h én nem erre számítottam shyfxtől... rengeteg buta zenét rakott fel amik nagyon nem jöttek be :( szal nem mindenki nyomta rész volt (csak kötekszem :wink: ) nekem palotai+jade+matt-u trió hozta el a jó bulit :D köszi ezért!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 05-03-2006 
droid

de azt tényleg jó volt látni h elvétve egy-két ember xlget!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:26, 05-03-2006 
partiarc

hefro wrote:
most táncoltak a legtöbben, és főleg nem x-be, jó volt látni ezt 8).

ha jol emléxem tevagy itt a nagy x-mester aki "varázsol" közbe szal ezt nemértem inkább bántania kellett volna h nemikszelnek az emberek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 05-03-2006 
original nuttah

shy fx nem jáccott sok bugyicsúsztató zenét és nekem pont így jött be :D
jade+matt-u respect

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:35, 05-03-2006 
pokemon

Én meg Shy fx-től csakis ilyen buta zenét vártam:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 05-03-2006 
szupercella

w1nd wrote:
Én meg Shy fx-től csakis ilyen buta zenét vártam:)

O sosem az intelligens zeneirol volt hires.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:44, 05-03-2006 
ujonc

Okés akkor köszi neked a számot! De én úgy láttam Palotai kever, de mindegy. Általában úgy tűnt Palotai van ott, amikor a jobb zenék mentek, de mentek akkor is jó számok, amikor ti voltatok...Nem akartalak kritizálni, csak amikor ott láttalak titeket(de akkor már nem tudom ki mit rakott) akkor volt olyan ami már eléggé affelé ment el, de annyi belefér szerintem a változatosság kedvéért, meg akik szeretik azokat is...De nekem akkor van problémám azzal igazán ha egész este olyan zenék mennek, de így belefért, jól éreztem magam és köszi a zenéket mindegyikőtöknek.

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 05-03-2006 
ujonc

csutak wrote:
hefro wrote:

ha jol emléxem tevagy itt a nagy x-mester aki "varázsol" közbe szal ezt nemértem inkább bántania kellett volna h nemikszelnek az emberek :)

Én mindent csinálok...Igen azt is belekeverem, de nem hiszem hogy kifejezetten ezt nevezném x-nek, ha hely van elég sokat variálok a táncolásomon...Én a görnyedt-hátas x-re gondolok, azt nem láttam hálistennek.

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 06-03-2006 
*

hefro wrote:
csutak wrote:
hefro wrote:

Én mindent csinálok...Igen azt is belekeverem, de nem hiszem hogy kifejezetten ezt nevezném x-nek, ha hely van elég sokat variálok a táncolásomon...Én a görnyedt-hátas x-re gondolok, azt nem láttam hálistennek.

Ja, mert az egyenes hátas x az mindjárt más... :lol:
Szerintem mindenki jó volt, úgyhogy gratulálok a kedves szervezőknek és a fellépőknek. Soha rosszabbat! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 06-03-2006 
pokemon

nagy fel a szervezőknek!! :loll:
shy fx nagyon komoly seggrázós szettet játszott!! original nuttah :twisted:
:hm: viszont csöppet sok volt a rewind...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 06-03-2006 
ujonc

Hát ha ugyanazt csinálják egész este, mint görnyedt háttal akkor persze nincs különbség, de én nem arról beszélek, hogy ugyanazt csinálom egész este csak egyenes háttal és akkor az most hűde más. Én arról beszélek, hogy azt nem láttam mint pl. Kultiba hogy minttudomén hányan egymás mellett pont ugyanazt csinálják, legörnyedt háttal, ugyanazokkal a lépésekkel, kishíjján kitört bokával, és karjukkal a lengetésen kívül nem csinálnak semmit...na szerintem ez hülyén néz ki...Főleg ha a lassú részeknél vagy tovább csinálják ugyanazt, vagy megállnak mint a cövek. De nem akarom ezzel tovább a topicot terhelni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 06-03-2006 
souljah

ne igyatok málnás vodkát

halálos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 06-03-2006 
braindeath

hefro wrote:
De nem akarom ezzel tovább a topicot terhelni.

lehetoleg massal se

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:33, 06-03-2006 
partiarc

máty_ wrote:
ne igyatok málnás vodkát

halálos

de almásat igen,az nagyon finom :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:34, 06-03-2006 
original nuttah

máty_ wrote:
ne igyatok málnás vodkát

halálos

egyik legrosszabb elmenyem volt kb 6-7éve :?

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 06-03-2006 
ujonc

Jade: Amúgy én tudom jól hogy tudtok likvid zenét is játszani Matt-U-nak szép zenéi is vannak. Csak azt nem értem, hogy akkor Kultiba mért nagyjából végig akkor mást játszotok, hameg pl. most Shy Fx van akkor meg ezeket játszátok. Mért nem akkor mindig vegyesen ha mindekttőt szeretitek. Én ezt nem szeretem-értem sok magyar dj-be hogy bulitól függ hogy mit játszanak, persze ilyenkor jó, mint most hogy jó zenék mentek, csak így nem tudni mikor mit játszotok, ez meg nem túl előnyös szerintem, mert mint én pl. eddig Kultiba láttalak titeket és ott nem tetszett annyira és megmondtam a véleményem. Vagy játszatok mindig hasonló szetteket szerintem, vagy irassátok rá a flyerre, hogy milyen zene várható épp tőletek, mert ennek szerintem semmi értelme...Mert mostmár tudom hogy játszotok más zenét is, de nem mindenki tudja elsőre...Egyre jobban zsákba macskák a bulik...Bár ez nem csak a ti gondotok...Csak jó lenne ha egyértelműbbek lennének a bulik...Nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Kivétel pl.: Kaxi Klub

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:53, 06-03-2006 
*

hefro wrote:
Jade: Amúgy én tudom jól hogy tudtok likvid zenét is játszani Matt-U-nak szép zenéi is vannak. Csak azt nem értem, hogy akkor Kultiba mért nagyjából végig akkor mást játszotok, hameg pl. most Shy Fx van akkor meg ezeket játszátok. Mért nem akkor mindig vegyesen ha mindekttőt szeretitek. Én ezt nem szeretem-értem sok magyar dj-be hogy bulitól függ hogy mit játszanak, persze ilyenkor jó, mint most hogy jó zenék mentek, csak így nem tudni mikor mit játszotok, ez meg nem túl előnyös szerintem, mert mint én pl. eddig Kultiba láttalak titeket és ott nem tetszett annyira és megmondtam a véleményem. Vagy játszatok mindig hasonló szetteket szerintem, vagy irassátok rá a flyerre, hogy milyen zene várható épp tőletek, mert ennek szerintem semmi értelme...Mert mostmár tudom hogy játszotok más zenét is, de nem mindenki tudja elsőre...Egyre jobban zsákba macskák a bulik...Nekem ezzel van a legnagyobb bajom. Kivétel pl.: Kaxi Klub

:shock: :shock: :shock:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 346 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]