nah. a dallamvilág tényleg abszolút kifogásolhatatlan! nem hallottam az előző verziót, de ez a nyolc perc nem sok simán "elröpült" nagyon kis finom zene! viszonn én még mindig el tudnék képzelni bele valami effekteket, visszhangal, delayel

én esetleg a hejedben valami nagybőgősamplét használnék bassnek! ha az akkor égő de nem hallom rajta vagy csak nagyon finoman "pengetik"

de szerintem az külön segítené a zene dinamikáját és karaktert adna a bassnek! ami viszont nagyon nem teccik az a dob... érzem/gondolom h a jezzes irányba akartál menni, de valahogy a deobot felépítő hangok nem illenek a többihez, talán túl gépiesek?! más élő sampléket használnék, én szeméj szerint nagyobb és kissebb attackú pergőket raknék össze a finomabb hatásér nem kell tökéletesen tisztán ütniük szerintem. a másik a cinek több kéne nem sokkkal de variálni őket ojan finom cinek amik csak néha 1-1 résznél szólnak. hja és még 1

a lábdobot is méjebbre venném és talán csöndesebbre, és néha jobban variálni, h ojan változatos legyen minn monjuk a saxi!
nah kb ennyi:) de nagyon jó kis zene lesz ha megfogadod ha nem