i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:32, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:57, 22-02-2005 
metalhead

hova tünt a beszámoló???

követeljük, hogy tegyétek vissza :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:22, 23-02-2005 
impulsecreator.hu

valaki tegye közkézre, mert még nem tudtam elolvasni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:27, 23-02-2005 
ujonc

a shimon beszámolót ugyan már le is szedték, de a többi beszámoló is tartalmaz érdekes sorokat:

"Volt néhány grizli is, de nem volt para, a maguk módján nagyon
jól mulattak. Ja, és persze eszement sok volt a kis pokemon csaj, nem is nagyon
tudtam betelni az élménnyel (Hát igen, ez az én mániám a kis pokemonok!)"

"Ekkor a lenti kis rész ami a körteremhez vezet még nem volt nyitva csak később özönlöttek annyian hogy a lenti részt is birtokba vehettük. Fönt elég jó kis line up-ot játszott fél11-től 12 ig az est házigazda csapatának egyik oszlopos tagja Bal"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:30, 23-02-2005 
original nuttah

na, lehet szakérteni... :P

Shimon élményeink No hol is kezdjem?..nem sokra emléxem, de megpróbálom. Ugyanúgy, mint ahogy az már lenni szokott 10-kor még a téren várakozunk ? ?még őt várjuk, még ők boltba mentek, még ő nincs itt??.? ? és reménykedünk, hogy hátha még ma elindulunk. Ez sikerült is. 3-an BKV-val mentünk és még beugrottunk Silverdose nagyanyjához. A lépcsőházban elintéztük a jókedvcsinálókat és irány a Nyugati. Már a villamoson kacarásztunk sokat, miközben fülünket izzítottuk a partira egy kis Pendulummal a Discmanben (Jungle Sound 2 ? ez az információkésőbb érdekes lesz.). Nyugati, megérkeztünk. Egy kis tolongás után a bankos diszkós *** között csaknem bejutottunk a Club Cool bejáratához. A többiek bementek, én pedig még vártam volt barátnőmet, mert nála volt a jegyem. (Ennek az okát nem mondom el, kicsit hosszú lenne.) Várok, várok, és úgy láttam, hogy nem jön, de hát hiányzik egy 1000-es a jegyemhez??.hát nálam volt még haverom 3 rongya így majd kiveszek abból, megbeszéltük. Meghallom bentről a Jungle Sound 2 14. percétől kezdődő számot (sajnos nem tudom az előadót), és akkor azt mondtam, LESZAROM. Bementem. Onnan már csak parti reggelig. A ruhatárnál nem volt sor, pont időben érkeztünk. Rögtön ezután a szám után Pendulum 29. perc ? és áááááááá ? nagyon megőrültünk. Én legalábbis. Geci jó szám. Az első zúzda után, mikor már kellőképpen izzadtunk, ekkor felkerestük a jó öreg lufisbácsit, aki isteni gázzal örvendeztetett meg bennünket pusztán 500 Ft-ért. Ekkor egy kis pihenő, kábulat, miegymás?..aztán megint valami jó szám, és megint zúzás. Spherical azt mondta, hogy a padló nagyon csúszott és emiatt kicsit nehézkes volt a tánc. De ő amúgy sem mozdult meg soxszor az éjszaka folyamán érthető okok miatt.(a világ legtökéletesebb legszebb legokosabb nöjéröl van szo (spherical)) A Club Cool vezetői pedig azt hitték, hogy kitudnak baszni velünk??és sikerült is nekik. Olyan hajnali fél1 ? 2 fele elzárták a vizet mind a fiú, mind a lány mosdóban. Így csak 4-5-600 forintokért tudtunk csak folyadékhoz jutni, illetve aki gondolta, kimehetett havat enni az utcára. Így ennek megfelelően kicsit hanyagoltuk is a táncikálást. De mikor Shimon következett, akkor aztán szartunk a szervezetünkre, a 70 %-a úgyis víz??Parti 1000-rel!!! Természetesen a parti elejétől géppel a kezemben császkáltam, amikor nem zúztam bent, és majd megtekinthetők a képek hamarosan??.:D. Valamikor ilyen 2-3 fele volt még egy Ponyvaregény zene, egy Another Planet, ekkor megint megborultunk sokan. A haverok inkább a lufi mellett döntöttek, és butultak folyamatosan. :D Kattannak a gépek, bömbölnek a basszusok, szétszednek az effektek??meg hasonlók. Olyan 4-5 fele egyre kevesebben vagyunk. Így már jobb volt. Több hely volt a táncolni vágyóknak, akik még nem fetrengtek a lufitól vagy mástól. Silverdosesal és Selectorral mászkáltunk az este folyamán és szinte mindenkit letarháltunk egy (netán több) 100-sal, hogy legyen lufink. Egy 2000 forintot kb. összekéregettünk. Aztán gyorsan futás a palackokhoz. Fél 6-6 fele már a többiek is elmentek és csak Dribb és én maradtunk a helyszínen közülünk. De akkor volt nagyon kegyetlen a parti, (Black Sun Empire ? The Rat) és hasonló kaliberű számok. 3 lufit szereztem úgy, hogy megadtam a lufis csajnak a honlap nevét, az e-mail címem és a számom.(még hogy nonprofit?háh ?spherical?) (Tényleg Viki majd látogasd a honlapot és írj a chatbe plíz!) Az utolsó lufi volt aztán az igazán kemény??.olyat haluztam tőle gyerekek??.ÚRSÁRKÁNY. Nagyon brutális volt. Még egy kis zúzda a végén, aztán léptünk mi is. Oké, hogy az volt kiírva, hogy 6-ig tart a parti, Skeam még javában zúzta a muzsikát. Zötykölődés a villamoson, aztán az ágy és ez is egy jó szombat éjszaka volt. Respect Circus Maximus! ? És júúúúj de jó lesz Technical Itch! ? Jók legyetek addig is, csuma. SprouT. Sorry sprout h pofázok fikázok?.(hiszen lusta vagyok jobbat irni) de ki a faszt érdekel hogy miként szerencsétlenkedtünk oda és mennyit lufiztál?elhiheted nekem hogy nem erre kiváncsiak hogy hogy hullottál szarrá,vagy hogy mért jutottál be nehezen?majd csak megjön az eszed?mindenesetre mellékelnem kell hogy köszönettel tartozom ?manga? Attilának és a circusmaximus gárdának amiért segitettek megtalálni a rég elvesztett boldogságom és lehetövé tettek nekem egy találkozást mostanra már a kedvesemmel!!!RESPECT!!!!! ?Heather&Spherical?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:40, 23-02-2005 
impulsecreator.hu

Quote:
Több hely volt a táncolni vágyóknak, akik még nem fetrengtek a lufitól vagy mástól.

ez a legdurvább :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:51, 23-02-2005 
souljah

a kis befejezés :) :taps:

a rég elfeledett boldogság, meg a találkozás a kedvessel :D

milyen mázli, hogy nem csajozni járnak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:55, 23-02-2005 
son of nitrous

A drumandbass.hu felkötheti a gatyáját, mert ez az oldal simán leveri. De komolyan! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:58, 23-02-2005 
bladerunnaz

ezt is mi csinaljuk
parodiaszajt

dnb_selector szerepeben ib

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:59, 23-02-2005 
original nuttah

Double B wrote:
A drumandbass.hu felkötheti a gatyáját, mert ez az oldal simán leveri. De komolyan! :lol:

http://gportal.hu/portal/dannyvenus

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:59, 23-02-2005 
ujonc

Location: A valóságnak tetsző álmokban, és az álomnak tűnő valóságban.
LOL
Ez mi?! Latom egyre jobbak a bulik... Csiribiri bohoc parade 5000, csak kivancsi leszek akkor mi lesz a sok party arcal, ha mondjuk a kedves yardok, legkozelebb nem desperadosba mennek hanem meglatogatjak az egyik ilyen nemes esemenyt, melyet mara mar sikerult tokeletesen elronditani.
Az az igazsag, hogy nem is zavarna ez a sok lufi, meg szinti, ha azok a "partyarcok" sajat penzuket olnek ebbe, nem pedig lopkodnanak, esetleg a szuloktol, vagy a buliban masoktol.
De hajra emberek, ugy hallotam lesz Tech Itch, bohoc ruhak on, penz ki anyu talcajabol, spuri az orrba es indulas 10re a szokasos talalkozo ponthoz. Kessbol nem kell megtartani sokat, max lufira, mert a buliba nem kell max majd eszunk havat. De legalabb nem vernek minket ossze, mert megis itt "piszeles" megy, nah meg neha vicsorgunk hozza.
Nah jo nem hergelem magamat tovabb, ezek a tenyeken nem fognak valtoztatni semmit, itt max egy 18+ vagy ha az sem akkor 1x 2x egy keves yard.
Most kene valami okossag a vegere, de nincs. Szerintem csak mindenkinek onnmagaba, es onmagara kene neznie, mondjuk tiszta fejel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:03, 23-02-2005 
son of nitrous

valdi wrote:
parodiaszajt

Most miért mondasz ilyet? Ez nem szép :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 23-02-2005 
original nuttah

haha, ennyire azért nem szörnyű a helyzet... :lol:

this is partylife

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 23-02-2005 
son of nitrous

dumbo wrote:

dannyanus

:shock:

Ez már közveszélyes kategória!

18+, erős idegzettel!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:12, 23-02-2005 
original nuttah

|rocko| wrote:
LOL
Ez mi?! Latom egyre jobbak a bulik... Csiribiri bohoc parade 5000, csak kivancsi leszek akkor mi lesz a sok party arcal, ha mondjuk a kedves yardok, legkozelebb nem desperadosba mennek hanem meglatogatjak az egyik ilyen nemes esemenyt, melyet mara mar sikerult tokeletesen elronditani.
Az az igazsag, hogy nem is zavarna ez a sok lufi, meg szinti, ha azok a "partyarcok" sajat penzuket olnek ebbe, nem pedig lopkodnanak, esetleg a szuloktol, vagy a buliban masoktol.
De hajra emberek, ugy hallotam lesz Tech Itch, bohoc ruhak on, penz ki anyu talcajabol, spuri az orrba es indulas 10re a szokasos talalkozo ponthoz. Kessbol nem kell megtartani sokat, max lufira, mert a buliba nem kell max majd eszunk havat. De legalabb nem vernek minket ossze, mert megis itt "piszeles" megy, nah meg neha vicsorgunk hozza.
Nah jo nem hergelem magamat tovabb, ezek a tenyeken nem fognak valtoztatni semmit, itt max egy 18+ vagy ha az sem akkor 1x 2x egy keves yard.
Most kene valami okossag a vegere, de nincs. Szerintem csak mindenkinek onnmagaba, es onmagara kene neznie, mondjuk tiszta fejel...

Belőlük élnek a partyszerevzők,ők a potenciális belépőtvásárló réteg ezélrt nem fogják soha szabályozni az életkort,mert akkor minimum 60-70%-os bevételkiesés következne be.A rendőrség meg elriasztaná a maradékot is de ezt a réteget főleg.Én se foglalkozom már ezzel mert nem tudok tenni ellene.Mondjuk egy sokkoló 48óra és egy magyar rendőr rendesen lehozná ezeket az arcokat a "flessről".....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:19, 23-02-2005 
ujonc

Itt mindenki annyira okos egyfolytában, hogy má azt se tudom hogy lehetnek ennyire inteligens emberek magyar földön.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:21, 23-02-2005 
kisfröccs

dzsidzsi wrote:
Luki wrote:
xmihix wrote:
marsa wrote:
Luki wrote:
es itt hol a nagy elfogadas
amugy mond el miben kulonbozik az ami ott folyik egy ilyen bulitol
a zenen kivul

:thumbsup:

talán nálunk még a zenéröl szól a dolog,és nem a csajozásról,meg a kötöszködésröl.
(bár sajnos afele tendálunk :cry: )

szoval para ha az ember csajozni jar buliba?
ezenfelul atmentel bankba?
megnezted mi van ott?
akkor egyetertesz hoyg a tobbi ugyanaz?

serving the community
http://sneaker.addict.hu/judgeluki.jpg

höhö
ugyan :oops: :lol:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:21, 23-02-2005 
kisfröccs

Mr. Wobble wrote:
Itt mindenki annyira okos egyfolytában, hogy má azt se tudom hogy lehetnek ennyire inteligens emberek magyar földön.. :?

hogy jon ide a magyar fold?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:30, 23-02-2005 
souljah

Luki wrote:
Mr. Wobble wrote:

hogy jon ide a magyar fold?

magyar földön különösen nehéz inteligensnek maradni :D

főleg a clubcoolban három lufival a kezedben :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 23-02-2005 
partiarc

akárki is legyen a buliba én senkinek nem kívánom, h elvigye a rendor...ha hülye akkor hülye , ezen nem lehet segíteni, ha beviszik akkorse változik semmi. amúgy nem 48 óra hanem csak 8 óra de mind1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:32, 23-02-2005 
ujonc

miért Luki? te melyik országban élsz? :?:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]