na, lehet szakérteni...
Shimon élményeink No hol is kezdjem?..nem sokra emléxem, de megpróbálom. Ugyanúgy, mint ahogy az már lenni szokott 10-kor még a téren várakozunk ? ?még őt várjuk, még ők boltba mentek, még ő nincs itt??.? ? és reménykedünk, hogy hátha még ma elindulunk. Ez sikerült is. 3-an BKV-val mentünk és még beugrottunk Silverdose nagyanyjához. A lépcsőházban elintéztük a jókedvcsinálókat és irány a Nyugati. Már a villamoson kacarásztunk sokat, miközben fülünket izzítottuk a partira egy kis Pendulummal a Discmanben (Jungle Sound 2 ? ez az információkésőbb érdekes lesz.). Nyugati, megérkeztünk. Egy kis tolongás után a bankos diszkós *** között csaknem bejutottunk a Club Cool bejáratához. A többiek bementek, én pedig még vártam volt barátnőmet, mert nála volt a jegyem. (Ennek az okát nem mondom el, kicsit hosszú lenne.) Várok, várok, és úgy láttam, hogy nem jön, de hát hiányzik egy 1000-es a jegyemhez??.hát nálam volt még haverom 3 rongya így majd kiveszek abból, megbeszéltük. Meghallom bentről a Jungle Sound 2 14. percétől kezdődő számot (sajnos nem tudom az előadót), és akkor azt mondtam, LESZAROM. Bementem. Onnan már csak parti reggelig. A ruhatárnál nem volt sor, pont időben érkeztünk. Rögtön ezután a szám után Pendulum 29. perc ? és áááááááá ? nagyon megőrültünk. Én legalábbis. Geci jó szám. Az első zúzda után, mikor már kellőképpen izzadtunk, ekkor felkerestük a jó öreg lufisbácsit, aki isteni gázzal örvendeztetett meg bennünket pusztán 500 Ft-ért. Ekkor egy kis pihenő, kábulat, miegymás?..aztán megint valami jó szám, és megint zúzás. Spherical azt mondta, hogy a padló nagyon csúszott és emiatt kicsit nehézkes volt a tánc. De ő amúgy sem mozdult meg soxszor az éjszaka folyamán érthető okok miatt.(a világ legtökéletesebb legszebb legokosabb nöjéröl van szo (spherical)) A Club Cool vezetői pedig azt hitték, hogy kitudnak baszni velünk??és sikerült is nekik. Olyan hajnali fél1 ? 2 fele elzárták a vizet mind a fiú, mind a lány mosdóban. Így csak 4-5-600 forintokért tudtunk csak folyadékhoz jutni, illetve aki gondolta, kimehetett havat enni az utcára. Így ennek megfelelően kicsit hanyagoltuk is a táncikálást. De mikor Shimon következett, akkor aztán szartunk a szervezetünkre, a 70 %-a úgyis víz??Parti 1000-rel!!! Természetesen a parti elejétől géppel a kezemben császkáltam, amikor nem zúztam bent, és majd megtekinthetők a képek hamarosan??.

. Valamikor ilyen 2-3 fele volt még egy Ponyvaregény zene, egy Another Planet, ekkor megint megborultunk sokan. A haverok inkább a lufi mellett döntöttek, és butultak folyamatosan.

Kattannak a gépek, bömbölnek a basszusok, szétszednek az effektek??meg hasonlók. Olyan 4-5 fele egyre kevesebben vagyunk. Így már jobb volt. Több hely volt a táncolni vágyóknak, akik még nem fetrengtek a lufitól vagy mástól. Silverdosesal és Selectorral mászkáltunk az este folyamán és szinte mindenkit letarháltunk egy (netán több) 100-sal, hogy legyen lufink. Egy 2000 forintot kb. összekéregettünk. Aztán gyorsan futás a palackokhoz. Fél 6-6 fele már a többiek is elmentek és csak Dribb és én maradtunk a helyszínen közülünk. De akkor volt nagyon kegyetlen a parti, (Black Sun Empire ? The Rat) és hasonló kaliberű számok. 3 lufit szereztem úgy, hogy megadtam a lufis csajnak a honlap nevét, az e-mail címem és a számom.(még hogy nonprofit?háh ?spherical?) (Tényleg Viki majd látogasd a honlapot és írj a chatbe plíz!) Az utolsó lufi volt aztán az igazán kemény??.olyat haluztam tőle gyerekek??.ÚRSÁRKÁNY. Nagyon brutális volt. Még egy kis zúzda a végén, aztán léptünk mi is. Oké, hogy az volt kiírva, hogy 6-ig tart a parti, Skeam még javában zúzta a muzsikát. Zötykölődés a villamoson, aztán az ágy és ez is egy jó szombat éjszaka volt. Respect Circus Maximus! ? És júúúúj de jó lesz Technical Itch! ? Jók legyetek addig is, csuma. SprouT. Sorry sprout h pofázok fikázok?.(hiszen lusta vagyok jobbat irni) de ki a faszt érdekel hogy miként szerencsétlenkedtünk oda és mennyit lufiztál?elhiheted nekem hogy nem erre kiváncsiak hogy hogy hullottál szarrá,vagy hogy mért jutottál be nehezen?majd csak megjön az eszed?mindenesetre mellékelnem kell hogy köszönettel tartozom ?manga? Attilának és a circusmaximus gárdának amiért segitettek megtalálni a rég elvesztett boldogságom és lehetövé tettek nekem egy találkozást mostanra már a kedvesemmel!!!RESPECT!!!!! ?Heather&Spherical?