i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:05, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 710 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:42, 15-11-2004 
souljah

kmilla wrote:
frEsH` wrote:
na mi jó volt a HóShown?

sajnos nem tudtam kimenni... :(

hu, ezt en is buktam :oops:
akkor most mar iagazan osszeszervezhetnenk azt a becsi hetveget :!:

hehe. mostmár hétvége ... 2 hét múlva már egy egész week lesz :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 15-11-2004 
pokemon

frEsH` wrote:
kmilla wrote:
frEsH` wrote:
na mi jó volt a HóShown?

sajnos nem tudtam kimenni... :(

hu, ezt en is buktam :oops:
akkor most mar iagazan osszeszervezhetnenk azt a becsi hetveget :!:

hehe. mostmár hétvége ... 2 hét múlva már egy egész week lesz :twisted:

???

vagy csak az a bajom, hogy tegnap este meg dolgoztam, ma reggel pedig mar megint dolgozom?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:12, 20-11-2004 
souljah

legalább yomunkásembör leszel :twisted:

WUHÁÁÁÁ Chamonix (Mont Blanc) is waiting for us in february :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 26-11-2004 
pokemon

hallottatok olyan boardmárkáról h light? egy ismerősöm most látott vmi lapot ami famagos és jó széles (46-os lába van a srácnak) és nemtudja megvegye-e, mondtam neki h nem ismerem a márkát de +próbálok utánanézni. szóval ha tudtok vmi infót, azt köszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 26-11-2004 
pokemon

roshi wrote:
hallottatok olyan boardmárkáról h light? egy ismerősöm most látott vmi lapot ami famagos és jó széles (46-os lába van a srácnak) és nemtudja megvegye-e, mondtam neki h nem ismerem a márkát de +próbálok utánanézni. szóval ha tudtok vmi infót, azt köszi.

en lattam mar a podmanicky utcaban (jokai saroknal) levo kolcsonzoben arulnak ujakat
hat.. engem abszolut nem gyozott meg
elonyukre llegyen mondva, hogy a leggyengebbeknek sem capes a kantnija, de azert ez edes keves
en nem vennek beloluk (tanulni draga es sz@r), ha pedig mar nem tanulsz, egyertelmu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 26-11-2004 
souljah

idéntől SANTA CRUZ lapok a T&T Sportban :slayer:

és ez nem reklám!

December 11-én megyünk ki Donovalyba :arrow: http://www.homm.hu
vki :?:

píß out

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 28-11-2004 
son of nitrous

kmilla wrote:
roshi wrote:

en lattam mar a podmanicky utcaban (jokai saroknal) levo kolcsonzoben arulnak ujakat
elonyukre llegyen mondva, hogy a leggyengebbeknek sem capes a kantnija, de azert ez edes keves
en nem vennek beloluk (tanulni draga es sz@r), ha pedig mar nem tanulsz, egyertelmu

Engem érdekel a dolog...!
Kifejtenéd egy kicsit jobban, hogy miért találtad ezeket a lapokat szarnak? nekem nem tüntek semmivel szarabbnak, mint a Hammer lapok például!
Az utóbbi héten 7-8 boltban voltam és jó pár lapot megnéztem!
Nem látom különösebben a különbséget a Light lapok és a többi márka lapjai között! De valszínű ez is azt mutatja, hogy még annyira nem értek a lapok felépítéséhez!!

Lenne még egy kérdésem! Találtam egy kötést 30 ropiért, ami fémkötés", fém rajta szinte minden (még a tárcsa is), és nagyon dícsérték az eladók..., azt is mondták, hogy jobban ajánlják, mit a Flow kötéseket... szerinted érdemes egy ilyenre befektetni?

THX előre is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:28, 29-11-2004 
pokemon

abszolút, és nem nagyon kapsz olcsóbban fém kötést
a műanyagot nekem sikerült 3nap alatt eltörnöm...
pedig head volt v mi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:34, 29-11-2004 
metalhead

ahh muanyag kotes foss..amugy emerybolvan popec fem es az sztem 30alatt van :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:17, 29-11-2004 
souljah

bugajakab wrote:
abszolút, és nem nagyon kapsz olcsóbban fém kötést
a műanyagot nekem sikerült 3nap alatt eltörnöm...
pedig head volt v mi

hc rider lehetsz :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 29-11-2004 
pokemon

Burny wrote:
kmilla wrote:
roshi wrote:

Engem érdekel a dolog...!
Kifejtenéd egy kicsit jobban, hogy miért találtad ezeket a lapokat szarnak? nekem nem tüntek semmivel szarabbnak, mint a Hammer lapok például!
Az utóbbi héten 7-8 boltban voltam és jó pár lapot megnéztem!
Nem látom különösebben a különbséget a Light lapok és a többi márka lapjai között! De valszínű ez is azt mutatja, hogy még annyira nem értek a lapok felépítéséhez!!

Lenne még egy kérdésem! Találtam egy kötést 30 ropiért, ami fémkötés", fém rajta szinte minden (még a tárcsa is), és nagyon dícsérték az eladók..., azt is mondták, hogy jobban ajánlják, mit a Flow kötéseket... szerinted érdemes egy ilyenre befektetni?

THX előre is

nem szeretnek nagyon okoskodni, de pont nem a hammerhez kellene hasonlitani :arrow: a horizontal wodecore miatt eleg jol csavarodik (sik terepen a nyakamba tudom venni az egyik labam, mig a masik a foldon marad :lol: )
es oldalrol volt vmi furcsa deformalt tores a meghajlitott lapban :?
ja, es korommel karcoltam egy szep ixet a zsir uj deszka talpara :wink:
egyebkent en csak jasenska dolinan probaltam egy uj berelt lightot, tehat nem mervado a teszt, de mar ott is eleg merev volt, es kezelhetetlen - ha ujat vennek, az tuti nem ilyen lenne
sztem te is akkor jossz ra, ha kiprobalod :wink:

flow nekem nem jott be, de egyebkent fr-olok
nekem egy muanyag burton step-inem van, es nagyon orultem, mikor 60-rol leertekeltek 48-ra...
hat, elfogadnek egy femet, foleg 30-ert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 29-11-2004 
souljah

THE SUPERPIPE JUMP STORY

"Vasárnap este miután a US Open befejeződött még mindig a hegyen voltunk. Már régen besötétedett, de még mindig dolgoztak az emberek és a gépek. Romain a semmiből került elő. Még mindig snowboard cuccban volt. Azt kezdte mesélni, hogy a félcsőnél volt, ahol egy ugratón dolgoztak Pat Malendoskival. Tudtam, hogy holnap Ross Powerst és Keir Dillont fogjuk fotózni a félcsőben, de semmit nem tudtam Romain ugratójáról. Romain elmesélte, hogy holnap át akarja ugrani keresztben a félcsövet, és arra kért, hogy szerezzek neki laticereket, arra az esetre ha nem jönne össze. Ez kicsit megrémitett. Romaint nem úgy ismerem mint, aki laticerek után rohangálna. Gondoltam, hogy valami komoly készül...

Másnap hideg volt. Igazi vermonti hideg. Az a fajta hideg amikor gondolni sem akarsz esésre. A félcső tökéletes állapotban volt. Keir és Ross már fotóztak Joe Curtes-szel. A laticerek megérkeztek, igy hát nekiláttunk kitalálni a strattoni fiúkkal, hogy hogyan erősitsük azokat a félcső oldalához. Sorra elvetettük az ötleteket, mert bármilyen szilárd tárgy potenciális veszélyt jelentett volna Romainra nézve, ha esetleg nem ugorja át a félcsövet.

Azt, hogy milyen sebesség kell az átugráshoz, megbecsülni sem tudtuk. A rácsúszás elég trükkös volt. A félcső bal oldala mellett kellet megközeliteni az ugratót, ahonnan egy éles jobbos kanyart kellett venni. Mindenesetre, ha sikerül élesen rákanyarodni az ugratóra, akkor az átugráshoz 90 láb, az érkezőig 118 láb volt a távolság. Ha nem sikerül elég élesre a kanyar, akkor a távolság - és annak esélye, hogy a szembe lévő falon végzi - drámaian megnő.

Rengeteg agyalás és próbarácsúszás után, a nap a megfelelő szögbe ért. Fél óránk volt. A helyiek felvitték Romaint és rádiókapcsolatban maradtunk, hogy ne maradjunk le semmiről. Mindenki izgatott volt. Tulajdonképpen a fotózás miatt lezárattuk a fél hegyoldalt.

Romain olyan gyorsan jött, hogy majdnem elhibáztam a visszaszámlálást a fotósoknak. 3,2,1.... Mire azt mondhattam volna, hogy most Romain már a félcső felett repült. Backside forgás. Teljes kontrollban. Mindenki odalett, azt pedig nem részletezném, hogy mik hagyták el a jelenlévők száját.

Az érkező az ugrás méretéhez képest nagyon rövid volt és nagyon összenyomta Romaint. Ahogy a nap lassan lebukott a horizoton, megint fel a hómobilra. Még egy próba. Ez alkalommal nem szalasztottam el a visszaszámlálást. Ahogy néztem Romaint a back 540 közben, csak az analóg kamerák csattogását hallottam. Hogy végül összejött-e neki? Ez még kérdés..."

Fordította: MakácsPéter

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 30-11-2004 
son of nitrous

Psure wrote:
ahh muanyag kotes foss..amugy emerybolvan popec fem es az sztem 30alatt van :wink:

jaja
emery a kötés, amit néztem, de pont 30 (29900.-)
akkor ezek szerint azt érdemes vennem!
de mondhatnál boltokat Bp-en (címmel ha lehet), ahova érdemes lenne benéznem! ezek szerint már csak 1 lap kell! Famagos kellene, 163-as és szélesített, mert nagy a lábam...! A márka nem érdekel..., csak ne legyen több 50000-nél a lap!!!

THX

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 30-11-2004 
pokemon

Burny wrote:
Psure wrote:

jaja
emery a kötés, amit néztem, de pont 30 (29900.-)
akkor ezek szerint azt érdemes vennem!
de mondhatnál boltokat Bp-en (címmel ha lehet), ahova érdemes lenne benéznem! ezek szerint már csak 1 lap kell! Famagos kellene, 163-as és szélesített, mert nagy a lábam...! A márka nem érdekel..., csak ne legyen több 50000-nél a lap!!!

THX

sztem endrenel kellene megnezned (volt skiboy, most asszem a budafoki elejen van)
nala van hammer es emery is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 30-11-2004 
droid

en azt ajanlom nektek, ha nem tudok donteni
kerdezzetek LUCA-t, O snowboard teren nagyon kepben van :idea:

amugy meg SKI

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 30-11-2004 
son of nitrous

Skiboy-ban találtam a Hammer lapot meg az emery kötést is..., szerintem arra a helyre gondltál te is, nem?
ma néztem még egy helyen, ott találtam egy salamon-definition lapot..., arra 50000-t mondtak...! Csak azzal az a baj, hogy 60-as lap! Állítolag a szerkezete elég komoly!!!
Jah és azt mondták, hogy az hogy bele tudtál karcolni egy "X"-t az baromság, az nem minősíti a lapot, max úgy volt bewaxolva a lap...!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 30-11-2004 
metalhead

emery a skiboyban, xfactorban meg vannak most akciozva palmerek asszem elegge olcsoert..azok is nagyon jo lapocskak 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 30-11-2004 
pokemon

Psure wrote:
emery a skiboyban, xfactorban meg vannak most akciozva palmerek asszem elegge olcsoert..azok is nagyon jo lapocskak 8)

palmert vettem én is...karbonos a kicsike...alig várom h bejárassam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:46, 30-11-2004 
souljah

vegyetek Palmer-t.

kár hogy már síel is őméltósága ... a cadillacbuzi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:47, 30-11-2004 
pokemon

Burny wrote:
Jah és azt mondták, hogy az hogy bele tudtál karcolni egy "X"-t az baromság, az nem minősíti a lapot, max úgy volt bewaxolva a lap...!:)

ja nem? a muanyagig? hat, jo... en is azt mondanam, ha el akarnam adni :wink:

ha endrenel veszel cuccot, akkor szolj! ne rajtunk gazdagodjon meg :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 710 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]