s_py wrote:
Junglist Soljah wrote:
s_py wrote:
hayee wrote:
...mondom most elolvasom ezt a sok hozzászólást amit írtatok, de nem lehet egyszerre...belefájdul az ember feje...
...sztem nem sok ez a 3000/3500 forint...azé két igényes amcsi dj jön...nem a szájncsész meg a díkéj a szomszédból...
...másik meg hogy tök feelinges a hejj így képeket nézve...aztán kitudja hejjszinen koppanok egyet...de ehhez a zenéhez illik is...nekem má iszonyom van a citadellától...söt annak is örülök hogy pachaban se fulladozok többet...
...andy c csak-csak illik a homeba, nah de impulse meg dieselboy

...
mi ez hogy illik meg nem illik?
azert mert te nem tudod elkepzelni az nem azt jelenti hogy nem is lehet ott..
ez a feelinges hely kifejezestol meg a hideg raz. kurva feelinges 2006_ban (magamat ismetelve) egy lerobbant hely...98_ban az volt meg ugralni az erdo kozepen (amuyg ez meg mindig elobb megy nekem) de ma mar nem.
ajjaj. 2006ban mért kell minden bulinak a fent nevezett szórakozóhelyeken lennie..? sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla. nagyon megszokhattad a kényelmet már, lehet ez a baj.

az telleg jo hely akkor
eleg regota es sokat jarok bulizni ahhoz hogy megtudjam itelni mi az a hely ami nekem bejonne egy buli helyszinnek valszeg ha olyan eloadot hoznanak el akire nagyon kivancsi vagyok es meg nem hallottam akkor valszeg elmennek meg akkor is ha nem jon be a hely (mert az elso szempont a fellepo) sot el is utazom erte mert azert annyira kenyelmes nem vagyok....
egy szo mint szaz menjetek nyugodtan gyarepuletbe ahol ki kell jarkalni pisilni nincs normalis kezmoso, szarul szol, vagy tul meleg vagy tul hideg, nincs normalis italpult.
es majd meglatjuk mi lesz a velemenyetek hetfon.
ű
de spy, senki nem igy gondolja, aki még nem volt gyárépületben bulikon. Majd ha már 5x-6x volt és alábbhagy a kezdeti lelkesedés ő is így fog gondolkodni. Bulizol kb-6-7 éve, nemtom, ez meg a circus maximus. Érted, sztem esélytelen, h az igények egyezzenek.
nem fika a circusnak, egyszerűen más a közönség alapvetően