i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:01, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:48, 15-04-2006 
metalhead

Junglist Soljah wrote:
s_py wrote:
hayee wrote:
...mondom most elolvasom ezt a sok hozzászólást amit írtatok, de nem lehet egyszerre...belefájdul az ember feje...
...sztem nem sok ez a 3000/3500 forint...azé két igényes amcsi dj jön...nem a szájncsész meg a díkéj a szomszédból...
...másik meg hogy tök feelinges a hejj így képeket nézve...aztán kitudja hejjszinen koppanok egyet...de ehhez a zenéhez illik is...nekem má iszonyom van a citadellától...söt annak is örülök hogy pachaban se fulladozok többet...
...andy c csak-csak illik a homeba, nah de impulse meg dieselboy :roll: ...

mi ez hogy illik meg nem illik?
azert mert te nem tudod elkepzelni az nem azt jelenti hogy nem is lehet ott..

ez a feelinges hely kifejezestol meg a hideg raz. kurva feelinges 2006_ban (magamat ismetelve) egy lerobbant hely...98_ban az volt meg ugralni az erdo kozepen (amuyg ez meg mindig elobb megy nekem) de ma mar nem.

ajjaj. 2006ban mért kell minden bulinak a fent nevezett szórakozóhelyeken lennie..? sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla. nagyon megszokhattad a kényelmet már, lehet ez a baj. :)

az telleg jo hely akkor :lol:
eleg regota es sokat jarok bulizni ahhoz hogy megtudjam itelni mi az a hely ami nekem bejonne egy buli helyszinnek valszeg ha olyan eloadot hoznanak el akire nagyon kivancsi vagyok es meg nem hallottam akkor valszeg elmennek meg akkor is ha nem jon be a hely (mert az elso szempont a fellepo) sot el is utazom erte mert azert annyira kenyelmes nem vagyok....

egy szo mint szaz menjetek nyugodtan gyarepuletbe ahol ki kell jarkalni pisilni nincs normalis kezmoso, szarul szol, vagy tul meleg vagy tul hideg, nincs normalis italpult. :wink:
es majd meglatjuk mi lesz a velemenyetek hetfon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 15-04-2006 
souljah

Junglist Soljah wrote:
sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla.

ja, hogy neked így is jó..akkor itt le is zárhatjuk az egélszet :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 15-04-2006 
original nuttah

s_py wrote:
Junglist Soljah wrote:
s_py wrote:
hayee wrote:
...mondom most elolvasom ezt a sok hozzászólást amit írtatok, de nem lehet egyszerre...belefájdul az ember feje...
...sztem nem sok ez a 3000/3500 forint...azé két igényes amcsi dj jön...nem a szájncsész meg a díkéj a szomszédból...
...másik meg hogy tök feelinges a hejj így képeket nézve...aztán kitudja hejjszinen koppanok egyet...de ehhez a zenéhez illik is...nekem má iszonyom van a citadellától...söt annak is örülök hogy pachaban se fulladozok többet...
...andy c csak-csak illik a homeba, nah de impulse meg dieselboy :roll: ...

mi ez hogy illik meg nem illik?
azert mert te nem tudod elkepzelni az nem azt jelenti hogy nem is lehet ott..

ez a feelinges hely kifejezestol meg a hideg raz. kurva feelinges 2006_ban (magamat ismetelve) egy lerobbant hely...98_ban az volt meg ugralni az erdo kozepen (amuyg ez meg mindig elobb megy nekem) de ma mar nem.

ajjaj. 2006ban mért kell minden bulinak a fent nevezett szórakozóhelyeken lennie..? sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla. nagyon megszokhattad a kényelmet már, lehet ez a baj. :)

az telleg jo hely akkor :lol:
eleg regota es sokat jarok bulizni ahhoz hogy megtudjam itelni mi az a hely ami nekem bejonne egy buli helyszinnek valszeg ha olyan eloadot hoznanak el akire nagyon kivancsi vagyok es meg nem hallottam akkor valszeg elmennek meg akkor is ha nem jon be a hely (mert az elso szempont a fellepo) sot el is utazom erte mert azert annyira kenyelmes nem vagyok....

egy szo mint szaz menjetek nyugodtan gyarepuletbe ahol ki kell jarkalni pisilni nincs normalis kezmoso, szarul szol, vagy tul meleg vagy tul hideg, nincs normalis italpult. :wink:
es majd meglatjuk mi lesz a velemenyetek hetfon.
ű

de spy, senki nem igy gondolja, aki még nem volt gyárépületben bulikon. Majd ha már 5x-6x volt és alábbhagy a kezdeti lelkesedés ő is így fog gondolkodni. Bulizol kb-6-7 éve, nemtom, ez meg a circus maximus. Érted, sztem esélytelen, h az igények egyezzenek.

nem fika a circusnak, egyszerűen más a közönség alapvetően

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 15-04-2006 
metalhead

persze hogy eselytelen de lehet torekedni ra :wink:
igazabol en arra irtam az egeszet hogy ha jot hivsz meg akkor nem lehet a merleg masik oldalan az hogy jo helyen is van, es en ebbol indultam ki miert ne lehetne.
de most mar abbahagyom aki megy az megy aki nem nem enniy nem akartam senkinek az igenyeit biralni, csak hogy legalabb hulyeseget ne beszeleljunk mar..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:23, 15-04-2006 
ujonc

_Beatboxer_ wrote:
lehet inkább az zavar, hogy 2006-ban még van olyan szervezö csapat aki több éves multal rendelkezik és azon töri a fejét, hogy hogyan találhat igénytelenebb helyeket...különben nem. Annyi elvárásom lenne 1 zárt szorakozó helyen, legyen az 1 gyárépületbe, 1 uszályon, vagy 1 erödben:le lehessen ülni, ne lepje el a por a földet, ne omoljon rám a vakolat, egészég ügyileg is megállja a helyét(wc) és normális kiszolgálás legyen(ruhatár, pult, beléptetés).Persze ezt meg kell fizetni.Csak kérdem én, hogy ennyi pénzért amibe ez a belépö kerül melyiket biztositják nekem ezt kifogástalanul(???)....Mert más csapatokak érdekes mód sikerül(néha olcsobban is)...

Igy igaz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 15-04-2006 
ujonc

Elobb volt egy hozzaszolas h andy c home-ba impulse-ek meg gyarepuletbe...nosh elobb legyenek itt, mert egyet tudok h tudnak rola h mi tortent elozo heten. Ketto meg h 2003 oktobereben ott volt andy c complexben ami khm, tehat ez igy megint nem igaz h kit mit honnan hova. Egyszeruen annyi h ez az "uj es filinges hely" nem kicsit taszitja az embereket a wc parahoz meg annyit h nem hiszem h 3 vagy 4ezer ftot meger nekem egy kellemes kis fertozes, es ez foleg lanyoknal veszelyes. Nem szeretek pl buli kozben az udvarra kiszaldgalni klotyora, foleg en aki sorozos vagyok es annak vannak mellekhatasai. Sztem teljesen normalis h ha az ember elmegy bulizni mert ilyen exluziv eloadokat hivnak, nem csak miattuk ad ki penzt, mert egy rendes bulizashoz hozzatartozik a higienia, a normalis hangtechnika es sorolhatnam. A legtobb velem egykoruaknal akik kb 7-10 eve jarnak bulizni szamit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 15-04-2006 
original nuttah

nem tudom mi bajotok

nagy épület -> sok bejutási lehetőség :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 15-04-2006 
ujonc

troublestarta wrote:
nem tudom mi bajotok

nagy épület -> sok bejutási lehetőség :D

Probalkozni sosem bun :D Hajra!
Ha meleg lesz meg csopog a plafonrol a viz akkor meg klima es levegocsereles tenyekent kitorik az ablakokat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 15-04-2006 
partiarc

es mi lenne ha nem offolnátok szét a topicot, és nem rinyálnátok előre?
mint én

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 15-04-2006 
ujonc

Lanti wrote:
mint én

Sztem semmi rinya meg offolasrol nem volt szo, tok normalisan irta le mindenki a velemenyet. Sztem erre is van a forum. Es itt annak ellenere h nem mindig jo velemenyt olvashatunk egy kulturalt beszelgetes alakult ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 15-04-2006 
souljah

surreal.tamagochi wrote:
Lanti wrote:
mint én

Sztem semmi rinya meg offolasrol nem volt szo, tok normalisan irta le mindenki a velemenyet. Sztem erre is van a forum. Es itt annak ellenere h nem mindig jo velemenyt olvashatunk egy kulturalt beszelgetes alakult ki.

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 15-04-2006 
droid

Van egy eladó jegyem, betegség okból ha érdekel vkit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 15-04-2006 
droid

okkah game over elkelt 8)
phace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:01, 15-04-2006 
ujonc

hát én sajnos az utolsó pillanatig halogattam a dolgot,végül nem megyek..de azért jó bulizást mindenkinek! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 15-04-2006 
droid

3000/3500 ft nem sok egyatalan egy ilyen buliert meg ha a helyet leszamitjuk...két ekkora név siman meger ennyit meg ha nem is kedvencek kozé tartozik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 15-04-2006 
ujonc

surreal.tamagochi wrote:
... Nem szeretek pl buli kozben az udvarra kiszaldgalni klotyora, foleg en aki sorozos vagyok es annak vannak mellekhatasai....

Na latod benned van a hiba...
Nem sörözni kell, hanem ekizni, és megoldódott a WC para :D
Ha jó vagy még ha nagyon akarsz se tudsz majd hugyozni :lol: :lol: :lol:

"The South will boogie again..."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 15-04-2006 
partiarc

ekinek is vannak mellékhatásai:
http://media.putfile.com/crazydudedance
:fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 16-04-2006 
partiprofesszor

ez milyen aranyos > http://djdieselboy.com/
April 16:
2006
London UK
Circus Maximus
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:51, 16-04-2006 
original nuttah

harom,haromöt nekemis kisse sok lenne, teny, mondjuk nekem igencsak skot ver folydogal az ereimben:D
de ezer vettem meg meg kettööter anno, aztan gondoltam ha megs mek max eladom mondjuk haormer es akkor meg nyerek is rajta:D
azer nemmind1 az az ezer forint, az ilyen lehetosegeket meg kell ragadni!:D
abbol mar veszek öt liter kannasat es akkor mar mind1 van e egerkaki a földön meg egyeb nyalanksagok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 16-04-2006 
souljah

hány darab dianáscukrot vettél a maradékból? :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]