ez pont így van, az anorganikban abszolút ludas vagyok, annak ellenére hogy folyamatosan tartottam a kapcsolatot a nagyszínpad színpadmesterével, nem sikerült kikalkulálni a neo kezdését, így félig egybeesett a két produkció. bocs érte.
Viszont az "istenített" nagáról egy jó szót se szóltam (nem tudom hol olvastad...), ugyanúgy ki voltunk akadva zsupival mi is, én ugyan tényleg nagyon szeretem a zenéit, de ez a hajnali érkezés egyáltalán nem volt ferr a részéről, ezt senki nem engedheti meg magának szvsz. És az, hogy kb nyolcan maradtunk, az ennek köszönhető leginkább (így jött ki asszem az egész fesztivál fajlagosan legdrágább produkciója...

vagy inkább

...
Egyébként azt meg én is írtam, hogy a breakvonal láthatóan nem vonz közel se annyi embert itt. Továbbra is azt mondom: talán majd egyszer ez is elnyeri méltó helyét, mint más városokban az már működik. Egyébként nekem semmi, de tényleg semmi gondom nem volt a partysátorral a 3 nap alatt, sok ideje rájöttem hogy ha valami nem tetszik, sokkal jobb más program után nézni, mint fanyalogni bármin:)))))
PEACE