i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:10, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:15, 25-06-2003 
ujonc

ja, és szafival simán egyetértek abban hogy ezek a bulik nincsenek felépítve sehogyse. egyedül az első napnak volt íve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:26, 25-06-2003 
partiarc

nini egy fórum... ismerős arcokkal!

hát már máshol is megfogalmaztam a véleményemet a fesztiválról, de most az önismétlés hibájába esnék, úgyhogy mégse.
csütörtök-szombatből nálam skc-chriss.su duett aza aranyérmet. láttátok volna a concord dawn féle slayer remixre a tankcsapdás gyerek mekkorát nézett... én láttam de fórumon furcsa lenne most megosztani :D

safair: kaphatsz tőlem is egy pirospontot, ha ez jelent valamit. jó poén volt reggel 6-kor napszemüvegben a hangfal mellett táncolni, a vakarózó rockerek meg akkor keledeztek a zenére :)))) reggel 6-kor dillinja-how dare you tényleg nem a legjobb időzítés, de nekem pont akkor jó volt.

bladerunnaz styla!

bigup mc phreek!
miazhogy uccsó debreceni buli??? nem is debrecenbe buliztál te

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 25-06-2003 
wobblehun

how dare u reggel 6kor a legjobb ébresztő.... és mindig jóóó... :DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 25-06-2003 
tactile

reszemrol jo volt a buli. jol ereztem magam.
hive - neo. meg mindig megdobbento :>
(kemal zaro zeneje)

Soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 25-06-2003 

Safair húzta a legjobb zenéket számomra az egész fesztiválon.....Kemal legalább úgy tehetett volna,mint aki élvezi

http://www.facebook.com/DjSoftdnb

http://www.facebook.com/RunninBeat

http://soundcloud.com/soft-and-decide

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 25-06-2003 
ujonc

kem mindig igy jatszik.
egy pszichopata szunnyad benne.

:)))))))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 29-06-2003 
East Radiance

hi everybody!
egy kis összegzés:
elöször is köszönet a Vekeri Tó Fesztivál szervezőségének, a Mezon Irodának, hogy általuk lehetővé vált egy ilyen 3 napos szabadtéri partysorozat megszervezése!!
BIGUP minden fellépőnek, djnek, vizualnak és mindenkinek aki ott volt részt vett, segitett létrehozni a 3 napot.
A kritikákat mindenhonnan elfogadjuk, ha épitő jellegű, ha lehúzó akkor is!
Elnézést a visualtól Ha nem foglalkoztam velük annyit amennyit a beirások alapján szükségeltett volna. De sajnos 1 van belőlem és mivel az EGÉSZ OPEN AIRT egyedül szerveztem, sajnos nem tudtam 1000 darabra szakadni és minden fronton minden pillanatban teljes válszélességel odatenni magam!!!
mégegyszer SORRY mindenkitől aki ezáltal mellőzve és sértve érezte/érzi magát!

a buliról: sztem max próbáltunk kihozni a helyből , a hangból, a visualból!!( sajnos itt visualfelület problémák voltak amit 3 nap alatt sem sikerült orvosolni---ugye milyen jó a mozi "koszos" vászna_)) )

süli: a teáltalad istenitett Nagával volt egyedül problémám, sajnos nem találkoztam vele, mert nem birtam megvárni, DE milyen fellépő az aki hajnali 3 helyett 1/4 6 ra ér oda a fellépés helyszínére, miközben 4től játszania kellett volna ????
a hiphop-break-dnb zenei 3szögben: többször próbálkoztunk már a break-hiphop vonallal de sajnos jóval nagyobb kissebségben vannak a környéken ezen zenei vonulat szeretői( magyarul tuti ráfizetés az ilyen buli szervezése civishonban!!)
A zúzásokról:
2 nap elég probléma volt az Anorganik live act elhelyezése a programban pont a buli ive miatt
Nekik kellett volna kezdeni igy lett volna ive a dolognak utánna én, de pont félig meddig Süli kezdeményezésére meg lett cserélve a dolog( később kiderült pont az lett a hiba amit el akartunk kerülni AN-NEO egy időben) és igy BIZTOS volt a törés az én szettem után, a zakatolásról pedig annyit h volt ott liqiud, de a Zolika néha "belerakott-húzott" a szettembe ami ezáltal télleg felgyorsult 1 kicsit...magyarul én is úgy készültem zenékkel h AN után játszok a Zsolték előtt!

PHREEK: mégegyszer 100000 bocs a gixerért!!
Valamilyen úton módon majd vezeklek neked a dologért!!!!REMÉLEM JÖSSZ MÉG DEBRECENBE!

PEACE!!
úgy néz ki hogy jövőre is lesz SW OPEN AIR a vekeri feszt keretein belül!!!!
JÖVÖRE VELETEK UGYANITT!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 29-06-2003 
ujonc

ez pont így van, az anorganikban abszolút ludas vagyok, annak ellenére hogy folyamatosan tartottam a kapcsolatot a nagyszínpad színpadmesterével, nem sikerült kikalkulálni a neo kezdését, így félig egybeesett a két produkció. bocs érte.

Viszont az "istenített" nagáról egy jó szót se szóltam (nem tudom hol olvastad...), ugyanúgy ki voltunk akadva zsupival mi is, én ugyan tényleg nagyon szeretem a zenéit, de ez a hajnali érkezés egyáltalán nem volt ferr a részéről, ezt senki nem engedheti meg magának szvsz. És az, hogy kb nyolcan maradtunk, az ennek köszönhető leginkább (így jött ki asszem az egész fesztivál fajlagosan legdrágább produkciója...:) vagy inkább :(...

Egyébként azt meg én is írtam, hogy a breakvonal láthatóan nem vonz közel se annyi embert itt. Továbbra is azt mondom: talán majd egyszer ez is elnyeri méltó helyét, mint más városokban az már működik. Egyébként nekem semmi, de tényleg semmi gondom nem volt a partysátorral a 3 nap alatt, sok ideje rájöttem hogy ha valami nem tetszik, sokkal jobb más program után nézni, mint fanyalogni bármin:)))))

PEACE

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]