i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:31, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:10, 08-11-2005 
ujonc

Picit offra ment a téma, érzem. A lényeg a lényeg, nagy buli lesz és végre az árak sincsenek feltornászva a magasságokig (apropó, ha mondjuk más nem is, de ez positivan szól az SW! mellett).

Én mindenesetre ott leszek és nem állok jót magamért :afro:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 08-11-2005 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 08-11-2005 
partiarc

-evian- wrote:
odasidazenith wrote:
szóval bár én aztán tényleg szeretek lehúzni dolgokat, de ezt a füzetet szerintem még nagyon korai lenne.[/quote="-evian-"]

azert sok munka van benne habar nekem semmi kozom hozza, de nem olyan egyszeru megcsinalni egy ilyet. ezt tudom. es nem is olcso.
a masik pedig, hogy ez volt az elso szama a kiadvanynak. biztosan egyre jobb lesz.
a tobbi graffitis es street artos sracok pedig nyugodtan keruljenek kontaktusba a swatch this-szel szerintem. ez a ST! erdeke is gondolom.
mondjuk nem akarok tulsaosan belefolyni, mert ez nem az en asztalom. en csak a fellepest intezem busyvel kapcsolatban, de nem ertem minek ezt igy publikusan csinalni...

Szerintem egy valamit felre ertesz. Senki sem rosszindulatbol fizkazz itten nagyokat. Respect a fuzetert, de azt azert lehet, hogy nem tetszik, vagy mas velemenyem van rola, nem? Es nem a beletett idot engergiat penzt fikazzuk, hanem a tartalomrol volt egy-ket megjegyzes. Es ha ez egy forum, akkor hogy lehet nem publikusan lereagalni valamit, ha eppen ez a tema? Csupan egy kerdes szokott felmerulni ilyenkor bennem, hogy maguknak csinaljak, vagy nekunk? Mert ha nekunk, nem kell besertodni egy-ket nemtetszos hozzaszolason.

OFF
Ez most komoly? Süt a szövegedből a rosszindulat.

(olyan dologról beszélsz, - talán azért, hogy megmutasd, hogy mennyire inszájder vagy a témában és neked is lehetne ilyesmid, ha vennéd a fáradtságot, és nem csak szövegelnél - amiről az átlagos befogadónak fogalma sincs, viszont nem is ez érdekli: nem tudják, hogy ki/kik csinálták és nem is ezt nézik, hanem azt, hogy rossz vagy jó. Erről lehet is beszélgetni, na de azért fikázni valakiket, mert a saját dolgaikat azokkal csinálják, akikkel akarják, egy kissé visszás. Konkrétan úgy fest a dolog, mintha savanyú lenne valami gyümölcs a számodra, de ezt biztos én értem félre a postjaid alapján, és téged a művészetkritika valós szempontjai vezérelnek. Az önfényezés egyébként ennek a kultúrának az egyik alappillére, mert senkinek nincs pénze magazinokban hirdetési felületet venni, de vajon mit tudsz te erről, ha még ez sem tiszta? Te is éppen magadat fényezed, csak valami egészen furcsa módon.)
OFF OFF

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 08-11-2005 
droid

a4s wrote:

OFF
Ez most komoly? Süt a szövegedből a rosszindulat.

(olyan dologról beszélsz, - talán azért, hogy megmutasd, hogy mennyire inszájder vagy a témában és neked is lehetne ilyesmid, ha vennéd a fáradtságot, és nem csak szövegelnél - amiről az átlagos befogadónak fogalma sincs, viszont nem is ez érdekli: nem tudják, hogy ki/kik csinálták és nem is ezt nézik, hanem azt, hogy rossz vagy jó. Erről lehet is beszélgetni, na de azért fikázni valakiket, mert a saját dolgaikat azokkal csinálják, akikkel akarják, egy kissé visszás. Konkrétan úgy fest a dolog, mintha savanyú lenne valami gyümölcs a számodra, de ezt biztos én értem félre a postjaid alapján, és téged a művészetkritika valós szempontjai vezérelnek. Az önfényezés egyébként ennek a kultúrának az egyik alappillére, mert senkinek nincs pénze magazinokban hirdetési felületet venni, de vajon mit tudsz te erről, ha még ez sem tiszta? Te is éppen magadat fényezed, csak valami egészen furcsa módon.)
OFF OFF[/quote]

Tevedsz, egyaltalan nem vagyok inszájder a temában, es a muveszetkritika sem valos, sem valotlan szempontjai nem vezerelnek es nem is nagyon erdekelnek. Es ez nem egy olyan forum, ahol barmit is meg akarnek mutatni barkinek, hiszen nagyreszt itt ebben a topikban is evek ota ismerjuk egymast, es rosszindulatrol meg ritkan sincs szo.
Csupan csak az alapjan mondok velemenyt, hogy nekem tetszik-e valami vagy sem. Es ha nem tetszik, akkor miert nem. Amit termeszetesen nem kell figyelembe venni. De ha valamit szeretnetek jol csinalni, akkor erdemes neha megismerni, hogy mit gondolnak arrol, amiket csinaltok. Es ahogy az altalad fentebb leirt "atlagos befogado" kategoriaba tehessem magam, a te szaviaddal elve: nem tudom, hogy kik csinaltak, csak azt nezem, hogy rossz vagy jo. Es ha rossz? Azt ne mondjam el? Csak a jot? Inkabb neked savanyu ez a szolo, vagy osszetevesztesz valakivel. peace. A buli jo volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 08-11-2005 
partiarc

Nekem pont az volt a bajom, hogy nem ezt tetted, hanem az alapján ítéltél meg valamit, hogy kik csinálták, nem pedig a minősége alapján, de ezt majd mindenki eldönti maga, hiszen vissza lehet olvasni. :wink:

Egyébként én nem csinálom, csak azokat ismerem, akik szerinted magukat nyomják a saját kiadványukban: ez tényleg szörnyű. Mondjuk szerintem a buli is szar volt, de ez már más tészta.

Szóval ha azt véleményezted volna, amit most mondasz, akkor én kívül maradtam volna ezen a polémián, csak nehezen tűröm, ha valaki olyasmi alapján mond ítéletet, ami nem a kérdés valós alapja.

/mellékesen ha ezt most összerakod, és fenntartasz mindent, akkor az jön ki, hogy te csak véleményt formáltál, bocs hogy élsz, én bunkó vagyok, rendben, viszont akkor te tényleg azt akartad tanácsolni a készítőknek, hogy ne ők csinálják, hanem csináltassák másokkal, mondjuk olyanokkal akiket te is támogatsz, mert ez így vicces azért. Ennyi erővel mondhatnád a Scratch Perverts egyik tagjának is, hogy ne a másik kettővel lépjen fel, mert azok nagyon nyomják magukat, és még a mixeiket is maguk akarják csinálni. :D /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 08-11-2005 
droid

a4s wrote:
Nekem pont az volt a bajom, hogy nem ezt tetted, hanem az alapján ítéltél meg valamit, hogy kik csinálták, nem pedig a minősége alapján, de ezt majd mindenki eldönti maga, hiszen vissza lehet olvasni. :wink:

Egyébként én nem csinálom, csak azokat ismerem, akik szerinted magukat nyomják a saját kiadványukban: ez tényleg szörnyű. Mondjuk szerintem a buli is szar volt, de ez már más tészta.

Szóval ha azt véleményezted volna, amit most mondasz, akkor én kívül maradtam volna ezen a polémián, csak nehezen tűröm, ha valaki olyasmi alapján mond ítéletet, ami nem a kérdés valós alapja.

/mellékesen ha ezt most összerakod, és fenntartasz mindent, akkor az jön ki, hogy te csak véleményt formáltál, bocs hogy élsz, én bunkó vagyok, rendben, viszont akkor te tényleg azt akartad tanácsolni a készítőknek, hogy ne ők csinálják, hanem csináltassák másokkal, mondjuk olyanokkal akiket te is támogatsz, mert ez így vicces azért. Ennyi erővel mondhatnád a Scratch Perverts egyik tagjának is, hogy ne a másik kettővel lépjen fel, mert azok nagyon nyomják magukat, és még a mixeiket is maguk akarják csinálni. :D /

huha, itt kezd kicsit kacsgaringos lenni a dolog, a fobia es holdudvarat nem en emlegettem, en csak az onfenyezest, hogy oldalak vannak arrol hogy fobia parizsban... es ezt kicsit soknak talaltam, ezert gondolom tul onfenyezonek. A mondatodra reagalava en nem akarom egyaltalan tanacsolni a keszitoknek, hogy ne ok csinaljak amit csinalnak, hiszen ez egy eleg abszurd tanacs lenne, ezt azert lassuk be:) Scratchpervertsek meg ugy jok, ahogy vannak. Es a nagy bajok meg csak akkor kezdodnenek el, ha hirdetesi feluleteket kellene vasarolni a kedves muveszeknek, mert akkor azokrol a kedves muveszekrol azt gondolnam, hogy a fogyasztoi tarsadalom diszpojacai. tessek szepen megsertodni.
Szoval a fuzet jo otlet, de lehet sokkal jobban csinalni, szelesebb szeletet bemutatni abbol, ami van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:49, 08-11-2005 
partiarc

Ja, az tiszta, hogy a holdudvar téma máshoz fűződik, csak gondoltam erősen egy platformon vagytok: olyasmivel mértek dolgokat, amivel szerintem nem kellene.

Mindannyian részei vagyunk annak a rendszernek, amelynek máris mindenki díszpojácája, aki nem vesz hirdetési felületet, de ugyanazt teszi saját felületein (flyer vagy füzet egyre megy): hirdet. (meg az is aki fogyasztja) A konklúzióm csak annyi, hogy még mindig elég gyenge lábakon áll nekem ez az önfényezés kérdéskör, mert ahhoz, hogy ezt megítélhessük, szerintem azt is vizsgálni kéne, hogy ki, miért, és hogy joggal teszi-e a saját pénzéből a saját felületén azt, amit te önfényezésnek nevezel. Nyilván elég sok pénzbe kerül a kiadvány/buli, és ha említettek úgy döntenek, hogy ezt nyomják benne, akkor a vita kiindulási pontja számomra az, hogy mi lett, nem az, hogy mi lehetett volna, vagy minek kellett volna lennie, ugyanis nem érezném magam feljogosítva, hogy olyasmiket bíráljak, amiknek nincs köze magának a dolognak. Szoktunk felháborodni filmeken, hogy a főszereplő túl sokat szerepel, vagy inkább összességében véleményezzük őket?
Én a kettest választanám, amiből éppúgy kiderülhet, hogy nem vagyok valakivel/mivel elégedett, viszont nem az alapján az egy, másokat kevéssé érdeklő szempont alapján mondtam ki az ítéletet.

(Egyébként vannak, akiknek az önfényezés sokadrangú szempont, hiszen mindent megun az ember, ha elég lehetősége van rá, mondjuk olyat teremteni is kell, és az persze nem megy a passzivitás biztonságából.)

Uff...vagy Off Off, ahogy gondolod, asszem ezt körbejártuk. (elméleti síkon, a gyakorlat bonyolultabb)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:25, 09-11-2005 
ujonc

peace

lehetne inkabb busy bee-rol dumalni?

van valakinek meg otlete hogy hogyan lehetne minel tobb embert odacsalni? tenyleg nem vagizasbol mondom, de eleg joba vagyok bee-vel es szeretnem ha latna, hogy mennyire szeretjuk ot magyarorszagon szoval koszonom a sok hozzaszolast, az is sokat segit, plane ha pozitiv.
holla back
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 09-11-2005 
droid

a4s wrote:
Ja, az tiszta, hogy a holdudvar téma máshoz fűződik, csak gondoltam erősen egy platformon vagytok: olyasmivel mértek dolgokat, amivel szerintem nem kellene.

Mindannyian részei vagyunk annak a rendszernek, amelynek máris mindenki díszpojácája, aki nem vesz hirdetési felületet, de ugyanazt teszi saját felületein (flyer vagy füzet egyre megy): hirdet. (meg az is aki fogyasztja) A konklúzióm csak annyi, hogy még mindig elég gyenge lábakon áll nekem ez az önfényezés kérdéskör, mert ahhoz, hogy ezt megítélhessük, szerintem azt is vizsgálni kéne, hogy ki, miért, és hogy joggal teszi-e a saját pénzéből a saját felületén azt, amit te önfényezésnek nevezel. Nyilván elég sok pénzbe kerül a kiadvány/buli, és ha említettek úgy döntenek, hogy ezt nyomják benne, akkor a vita kiindulási pontja számomra az, hogy mi lett, nem az, hogy mi lehetett volna, vagy minek kellett volna lennie, ugyanis nem érezném magam feljogosítva, hogy olyasmiket bíráljak, amiknek nincs köze magának a dolognak. Szoktunk felháborodni filmeken, hogy a főszereplő túl sokat szerepel, vagy inkább összességében véleményezzük őket?
Én a kettest választanám, amiből éppúgy kiderülhet, hogy nem vagyok valakivel/mivel elégedett, viszont nem az alapján az egy, másokat kevéssé érdeklő szempont alapján mondtam ki az ítéletet.

(Egyébként vannak, akiknek az önfényezés sokadrangú szempont, hiszen mindent megun az ember, ha elég lehetősége van rá, mondjuk olyat teremteni is kell, és az persze nem megy a passzivitás biztonságából.)

Uff...vagy Off Off, ahogy gondolod, asszem ezt körbejártuk. (elméleti síkon, a gyakorlat bonyolultabb)

Csupan csak egy valamit szeretnek igy utoljara kiemelni, amit az atlag befogadorol irtal. Ott en keremszepen nem ertenek egyet veled. Mert ne tessek mar az atlag befogadot sik hulyenek nezni. Merthogyan azt irtad, hogy az atlag befogado, az nem tudja, hogy ki csinalta. Na, most ha egy tiz oldalas cuccban 4 oldalon nagy betukkel van irva, hogy fobia, akkor az atlag befogado vagy miniuszhusz iqval rendelkezik, vagy csukott szemmel nezte, ha ezt nem tudja egyenes kovetkezteteskent levonni. Masreszt, hadd legyen mar atlagbefogadoeknak velemenye, ami esetleg el is terhet, vagy nagy tavolsagra lehet attol, amit jonak nevezunk. Es ha ezt a kedves muveszurak vagy holdudvara rosszindulatnak nevezik, vagy valami savanykas gyumolcsot emlegetnek fel, akkor keremszepen tessek bekeretezni a diplomat, kiakasztani a falra, es pannon oriaspalakatot tervezni, abban legalabb van penz. Mert ez igy akkor inkabb hasonlit a mainstreamhez, es nem kell az undergroundot jatszani.

Azzal a hirdetesi felulet kerdeskorrel van egy kis gubanc, valahol vamit felreertettunk egymas kozott, de mar nem szeretnem megvitatni. Ugyhogy reszemrol is off, szeretettel varom a kovetkezo fuzetecsket. hello.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 09-11-2005 
droid

én csak annyit tennék hozzá röviden, hogy én is nagyon kíváncsi vagyok hányan lesznek ott a bulin. abban viszont biztos vagyok hogy "átlag befogadóból" nem sok lesz ->>az aki nemvágja hogy milyen partin van és hogy kik ezek a fobia, meg holdizé, csak úgy betévedt mert látta a pestiestben, és bulizni akar..
de lehet hogy igen és tévedek. mindenesetre ezek a laikusok akikről hajlmaosak lesznek bevenni a füzetecskék tartalmát, ha nagyítva van, ha nem. DE, aztán majd eldönti hogy mennyire fekszik neki az egész, ha összehasnolításra kerülnek a látottak és az olvasottak. nincs ebben semmi rossz. ez a szórakoztató ipar (nem akartam okoskodni, se kioktatni senkit, csak a hirtelen véleményem irtam le, ami lehet hogy hibás)

a bulihoz visszakanyarodva: ez hogy még olcsóbb lett jegy ez már-már kihagyhatatlanná teszi (számora) az estét. megpróbálok minél több ismerőst megfűzni mert ebbő senki nem maradhat ki.
csak annyi lenne a jó még ha lenne valami hanganyag amivel meggyőzhetem a kompániát.
üdv&béke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:46, 09-11-2005 
partiarc

-evian- wrote:
Masreszt, hadd legyen mar atlagbefogadoeknak velemenye, ami esetleg el is terhet, vagy nagy tavolsagra lehet attol, amit jonak nevezunk. Es ha ezt a kedves muveszurak vagy holdudvara rosszindulatnak nevezik, vagy valami savanykas gyumolcsot emlegetnek fel, akkor keremszepen tessek bekeretezni a diplomat, kiakasztani a falra, es pannon oriaspalakatot tervezni, abban legalabb van penz. Mert ez igy akkor inkabb hasonlit a mainstreamhez, es nem kell az undergroundot jatszani.

Miért, szerinted miből élnek? (nem súgom meg, mert ez már tényleg magánügy, ahogy a többi is eddig, a kiadványon magán kívül, de sejtheted) :lol:
Egyébként ennek pont annyi köze van az undergroundhoz, mint általad említett hirdetéseknek, de erről beszéltem: ha azt kritizálnád, amire van rálátásod, azaz a terméket, nem mást, akkor nem csúsznál bele ekkora tévedésekbe. (Utoljára ismétlem el: senki semmit nem szólt a véleménnyilvánítás ellen, csak az problémás, hogy ki mi alapján formálja azt a véleményt. Ez szerintem nyugodtan vitatható.)

OFF OFF

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 09-11-2005 
droid

a4s wrote:
-evian- wrote:
Masreszt, hadd legyen mar atlagbefogadoeknak velemenye, ami esetleg el is terhet, vagy nagy tavolsagra lehet attol, amit jonak nevezunk. Es ha ezt a kedves muveszurak vagy holdudvara rosszindulatnak nevezik, vagy valami savanykas gyumolcsot emlegetnek fel, akkor keremszepen tessek bekeretezni a diplomat, kiakasztani a falra, es pannon oriaspalakatot tervezni, abban legalabb van penz. Mert ez igy akkor inkabb hasonlit a mainstreamhez, es nem kell az undergroundot jatszani.

Miért, szerinted miből élnek? (nem súgom meg, mert ez már tényleg magánügy, ahogy a többi is eddig, a kiadványon magán kívül, de sejtheted) :lol:
Egyébként ennek pont annyi köze van az undergroundhoz, mint általad említett hirdetéseknek, de erről beszéltem: ha azt kritizálnád, amire van rálátásod, azaz a terméket, nem mást, akkor nem csúsznál bele ekkora tévedésekbe. (Utoljára ismétlem el: senki semmit nem szólt a véleménnyilvánítás ellen, csak az problémás, hogy ki mi alapján formálja azt a véleményt. Ez szerintem nyugodtan vitatható.)

OFF OFF

egyreszt a hirdetesi feluletet te emlegeted fel, nem is ertettem miert, masreszt en azt kritizaltam, amire ralatasom van. A fuzetet. Tul onfenyezonek tunik szamomra. Ebbol indultunk ki az elejen. Hogy ki mibol el, valoban maganugy, az "ahogy a tobbi is eddig" nem ertem mire gondolsz, hiszen vegig a "termeknek" nevezett cuccrol volt szo.
Na, de hagyjuk, ez ugyanolyan parttalan vita, mint sok mas hasonlo. Legjobbakat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 09-11-2005 
jazz turbulence

off off peace peace

a4s szerintem ertelmetlen amit irtal

peace off bigupp off on

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 09-11-2005 
kollektiva

szerintem az almássy térre szervezni bulit értelmetlen, de ezen viszont ne vesszünk össze :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 09-11-2005 
jazz turbulence

de, kerlek vesszunk.

szerintem az oldszkul bulihoz oldszkul helyszin koncepcioval nincs hiba.
devenyi diszko is ottvan nem? hifinyuszistul :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:14, 09-11-2005 
partiarc

Csak annyi, hogy az a füzet nem az underground kiáltvány szent terepe (tehene), hanem egy nyomorult hirdetési felület, akármennyire is szép lenne, de meg lehet próbálni hinni az ellenkezőjében is, és az alapján véleményt alkotni. Gondolom így már érthető, de tényleg parttalan a dolog. Ez kályhás eset. (Nem én fogom felébreszteni az undergroundot álmodókat :D )

Super OFF OFF

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 09-11-2005 
son of nitrous

popbitch wrote:
szerintem az almássy térre szervezni bulit értelmetlen, de ezen viszont ne vesszünk össze :wink:

remélem még mindig tilos dohányozni a táncteremben :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 09-11-2005 
kollektiva

suhaid wrote:
de, kerlek vesszunk.

szerintem az oldszkul bulihoz oldszkul helyszin koncepcioval nincs hiba.
devenyi diszko is ottvan nem? hifinyuszistul :)

tevedsz, az mar nincs, mert nem tudtak megoldani, hogy koncert utan azonnal mehessen a dj-zes, hanem a total reszeg, teljesen inkompetens technikus fel oraig dugdosta a cuccot, feloltott lampa mellett, majd ezek utan osszegerjedt a cucc, ugyanis a lemezjatszok szamara egy ingatag asztalt biztositottak. de meg lehet kerdezni tomaneket is... en csak szoltam, a jo szandek vezerelt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 09-11-2005 
jazz turbulence

koncert utani djzessel ugyanigy van ez a kultiban es az a38-on is, pedig nem oldszkul helyek. kar erte mindenesetre

off off peace on

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 09-11-2005 
kollektiva

suhaid wrote:
koncert utani djzessel ugyanigy van ez a kultiban es az a38-on is, pedig nem oldszkul helyek. kar erte mindenesetre

off off peace on

jaja, en csak megosztottam a tapasztalatomat, elsosorban a szervezok fele, hogy nem art felkeszulni ezekre. szerintem egyebkent almassy nem oldszkul hely, hanem atavisztikus.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]