a4s wrote:
Ja, az tiszta, hogy a holdudvar téma máshoz fűződik, csak gondoltam erősen egy platformon vagytok: olyasmivel mértek dolgokat, amivel szerintem nem kellene.
Mindannyian részei vagyunk annak a rendszernek, amelynek máris mindenki díszpojácája, aki nem vesz hirdetési felületet, de ugyanazt teszi saját felületein (flyer vagy füzet egyre megy): hirdet. (meg az is aki fogyasztja) A konklúzióm csak annyi, hogy még mindig elég gyenge lábakon áll nekem ez az önfényezés kérdéskör, mert ahhoz, hogy ezt megítélhessük, szerintem azt is vizsgálni kéne, hogy ki, miért, és hogy joggal teszi-e a saját pénzéből a saját felületén azt, amit te önfényezésnek nevezel. Nyilván elég sok pénzbe kerül a kiadvány/buli, és ha említettek úgy döntenek, hogy ezt nyomják benne, akkor a vita kiindulási pontja számomra az, hogy mi lett, nem az, hogy mi lehetett volna, vagy minek kellett volna lennie, ugyanis nem érezném magam feljogosítva, hogy olyasmiket bíráljak, amiknek nincs köze magának a dolognak. Szoktunk felháborodni filmeken, hogy a főszereplő túl sokat szerepel, vagy inkább összességében véleményezzük őket?
Én a kettest választanám, amiből éppúgy kiderülhet, hogy nem vagyok valakivel/mivel elégedett, viszont nem az alapján az egy, másokat kevéssé érdeklő szempont alapján mondtam ki az ítéletet.
(Egyébként vannak, akiknek az önfényezés sokadrangú szempont, hiszen mindent megun az ember, ha elég lehetősége van rá, mondjuk olyat teremteni is kell, és az persze nem megy a passzivitás biztonságából.)
Uff...vagy Off Off, ahogy gondolod, asszem ezt körbejártuk. (elméleti síkon, a gyakorlat bonyolultabb)
Csupan csak egy valamit szeretnek igy utoljara kiemelni, amit az atlag befogadorol irtal. Ott en keremszepen nem ertenek egyet veled. Mert ne tessek mar az atlag befogadot sik hulyenek nezni. Merthogyan azt irtad, hogy az atlag befogado, az nem tudja, hogy ki csinalta. Na, most ha egy tiz oldalas cuccban 4 oldalon nagy betukkel van irva, hogy fobia, akkor az atlag befogado vagy miniuszhusz iqval rendelkezik, vagy csukott szemmel nezte, ha ezt nem tudja egyenes kovetkezteteskent levonni. Masreszt, hadd legyen mar atlagbefogadoeknak velemenye, ami esetleg el is terhet, vagy nagy tavolsagra lehet attol, amit jonak nevezunk. Es ha ezt a kedves muveszurak vagy holdudvara rosszindulatnak nevezik, vagy valami savanykas gyumolcsot emlegetnek fel, akkor keremszepen tessek bekeretezni a diplomat, kiakasztani a falra, es pannon oriaspalakatot tervezni, abban legalabb van penz. Mert ez igy akkor inkabb hasonlit a mainstreamhez, es nem kell az undergroundot jatszani.
Azzal a hirdetesi felulet kerdeskorrel van egy kis gubanc, valahol vamit felreertettunk egymas kozott, de mar nem szeretnem megvitatni. Ugyhogy reszemrol is off, szeretettel varom a kovetkezo fuzetecsket. hello.