marczi wrote:
hát persze, hiszen ki akarna focihuligánokkal mulatni
de komolyra fordítva a szót, nekem hányingerem van az olyan helyektől, ahol mindenki ugyanúgy néz ki ("dress code"), kizár máshogyan kinéző embereket ("face kontroll"), és mindezt egy ilyen köcsög elitista felhanggal.
Nyílvánvalóan mindenki odamegy ahová akar és ami neki szimpatikus,amúgy ezekkel a szabályokkal sok kellemetlenséget kilehet szűrni ami egy tulajnak és egy vendégnek is az,nem beszélve a hely jóhíréről..Hamár csak a korhatárokat normálisan betartaná mindenki sok helyen megsüllyedne a szórakozók száma elég rendesen.valamint igen,ha elmegyek valahová és azért valljuk be vannak italárak a budapesti éjszakában,és belépő,akkor ezét elvárom hogy ne ugráljanak előttem 14 éves gyerekek,nelegyen dölöngélőrészegek akik rámesnek lehánynak,nelegyen fetrengők,kötekedő formákat azonnak kivágni satöbi satöbbi,szerintem ezeket ezzel kilehetni szűrni nagy százalékban,és akkor már meglennék békülve a manapság divatos szórakoztaóbarát Marketinszövegekkel..
Amúgy én mentem el rossz irányba a külföldi bulik miatt hogy sokat várok el vagy ez így reális?Vagy ezek az említett dolgok senkit nem érdekelnek és jó ez így?tényleg scak kíváncsi vagyok nem féregkedni akarok