i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:07, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:49, 12-08-2006 
metalhead

Mhz wrote:
just4fun wrote:
mert nem mentek le olyanok akiket nem akartak beengedni :fog:

és ide sem fognak olyanok, mert ki van írva! érti?

ööö... nem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 12-08-2006 
ujonc

just4fun wrote:
Mhz wrote:
just4fun wrote:
mert nem mentek le olyanok akiket nem akartak beengedni :fog:

és ide sem fognak olyanok, mert ki van írva! érti?

ööö... nem

na jó eléég :burn:
téma lezárva és kész :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 12-08-2006 
ujonc

mixeket lehúztátok?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:57, 12-08-2006 
original nuttah

Mhz wrote:
mixeket lehúztátok?

:wc2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 12-08-2006 
braindeath

en egy szemet allat vagyok.
ugyhogy inkabb le sem toltottem oket, mert utana a bejarat elott sirnek amiert nem hallhatom eloben is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 12-08-2006 
braindeath

inf wrote:
ugyhogy inkabb le sem toltottem oket, mert utana a bejarat elott sirnek amiert nem hallhatom eloben is.

raadasul grizli is vagy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 12-08-2006 
braindeath

fari wrote:
inf wrote:

raadasul grizli is vagy

akkor mostmar biztos hogy lemaradok Tydiriumrol? :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 13-08-2006 
ujonc

inf wrote:
fari wrote:
inf wrote:

raadasul grizli is vagy

akkor mostmar biztos hogy lemaradok Tydiriumrol? :(

ilyen hozzaallas mellett nem csak rola/arrol :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 13-08-2006 
soulproof

ksen wrote:
mit kell ezen pörögni már hogy lesz face kontrol?

érdekes hogy a need 4 speed buliknál senkli nem izmozott ezen, pedig az összes szórólapjukon rajta van

sztem tök természetes dolog hogy ha valaki csinál egy bulit, akkor eldöntse hogy milyen embereket enged be

nyilvanvaloan termeszetes dolog, sot sztem az is termeszetes h vedekezik olyasmi ellen h bejon vki baseballutovel es szetbassza a djpultot stb.
ezt EXTRAként feltüntetni viszont az idiotizmus határát súrolja, és az emberek azt gondolják h vmi dresscode van vagy ilyesmi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 13-08-2006 
need 4 speed

Mitől fesztivál ez a rendezvény?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 13-08-2006 
original nuttah

futureform wrote:
ksen wrote:

érdekes hogy a need 4 speed buliknál senkli nem izmozott ezen, pedig az összes szórólapjukon rajta van

sztem tök természetes dolog hogy ha valaki csinál egy bulit, akkor eldöntse hogy milyen embereket enged be

nyilvanvaloan termeszetes dolog, sot sztem az is termeszetes h vedekezik olyasmi ellen h bejon vki baseballutovel es szetbassza a djpultot stb.
ezt EXTRAként feltüntetni viszont az idiotizmus határát súrolja, és az emberek azt gondolják h vmi dresscode van vagy ilyesmi :lol:

Én csak örülni tudok hogy ez kezd megjelenni egyre több felé,bár sok helyen banális az ötlet is hogy ráírják.Hisz nyílvánvalóan a rendezvény vagy hely szinvonalával egyenesen arányosan tartják be ezeket a dolgokat.Nem akarok megsérteni senkit ( más hely is lehetett volna példa )de szerintem egy Kashmirnak például ez nem perspektíva mert nem engedhetik meg hogy egy ilyet ténylegesen komolyan betartsanak,legalábbis abból kiindulva amit én régebben tapasztaltam nincsenek rendszeres fullházas bulik tehát ez ott pl nem működőképes.Nyílvánvalóan azért itthon sok dolog az emberek mentalitáa miatt nem működik amin semmivel nem lehet változtani.De ellehetne indítani valamit ezzel,és utána lehetne továbblépni hoyg azokat akiket beengedek,merem kiszolgálni übegpohárban satöbbi satöbbi dez már más téma és irámy.

A dresscode sem hülyeség csakhát ez meg abszolút működés képtelen itthon,bár ezt is fellehetne használni látványelem részeként valami nívósabb rendezvényen ha másképp még nem is működik!Bár vannak olyan helyek ahol mind a 2 dolog problémamentesen működik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 13-08-2006 
impulsecreator.hu

hát persze, hiszen ki akarna focihuligánokkal mulatni :lol:

de komolyra fordítva a szót, nekem hányingerem van az olyan helyektől, ahol mindenki ugyanúgy néz ki ("dress code"), kizár máshogyan kinéző embereket ("face kontroll"), és mindezt egy ilyen köcsög elitista felhanggal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 13-08-2006 
son of nitrous

az en almom egy white partin resztvenni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 13-08-2006 
original nuttah

marczi wrote:

de komolyra fordítva a szót, nekem hányingerem van az olyan helyektől, ahol mindenki ugyanúgy néz ki ("dress code"), kizár máshogyan kinéző embereket ("face kontroll"), és mindezt egy ilyen köcsög elitista felhanggal.

Nyílvánvalóan mindenki odamegy ahová akar és ami neki szimpatikus,amúgy ezekkel a szabályokkal sok kellemetlenséget kilehet szűrni ami egy tulajnak és egy vendégnek is az,nem beszélve a hely jóhíréről..Hamár csak a korhatárokat normálisan betartaná mindenki sok helyen megsüllyedne a szórakozók száma elég rendesen.valamint igen,ha elmegyek valahová és azért valljuk be vannak italárak a budapesti éjszakában,és belépő,akkor ezét elvárom hogy ne ugráljanak előttem 14 éves gyerekek,nelegyen dölöngélőrészegek akik rámesnek lehánynak,nelegyen fetrengők,kötekedő formákat azonnak kivágni satöbi satöbbi,szerintem ezeket ezzel kilehetni szűrni nagy százalékban,és akkor már meglennék békülve a manapság divatos szórakoztaóbarát Marketinszövegekkel..:)

Amúgy én mentem el rossz irányba a külföldi bulik miatt hogy sokat várok el vagy ez így reális?Vagy ezek az említett dolgok senkit nem érdekelnek és jó ez így?tényleg scak kíváncsi vagyok nem féregkedni akarok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 13-08-2006 
partiarc

Muhito wrote:
Amúgy én mentem el rossz irányba a külföldi bulik miatt hogy sokat várok el vagy ez így reális?Vagy ezek az említett dolgok senkit nem érdekelnek és jó ez így?tényleg scak kíváncsi vagyok nem féregkedni akarok

sztem így reális kb
és ez így nem jó
de nem is nagyon járok elfele

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 13-08-2006 
ujonc

Muhito wrote:
futureform wrote:
ksen wrote:

Én csak örülni tudok hogy ez kezd megjelenni egyre több felé,bár sok helyen banális az ötlet is hogy ráírják.Hisz nyílvánvalóan a rendezvény vagy hely szinvonalával egyenesen arányosan tartják be ezeket a dolgokat.Nem akarok megsérteni senkit ( más hely is lehetett volna példa )de szerintem egy Kashmirnak például ez nem perspektíva mert nem engedhetik meg hogy egy ilyet ténylegesen komolyan betartsanak,legalábbis abból kiindulva amit én régebben tapasztaltam nincsenek rendszeres fullházas bulik tehát ez ott pl nem működőképes.Nyílvánvalóan azért itthon sok dolog az emberek mentalitáa miatt nem működik amin semmivel nem lehet változtani.De ellehetne indítani valamit ezzel,és utána lehetne továbblépni hoyg azokat akiket beengedek,merem kiszolgálni übegpohárban satöbbi satöbbi dez már más téma és irámy.

A dresscode sem hülyeség csakhát ez meg abszolút működés képtelen itthon,bár ezt is fellehetne használni látványelem részeként valami nívósabb rendezvényen ha másképp még nem is működik!Bár vannak olyan helyek ahol mind a 2 dolog problémamentesen működik

Nocsak! Respect! mi is valahogy így gondolkodunk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 13-08-2006 
ujonc

futureform wrote:
ksen wrote:

te vagy az idiótizmus határán! Fejtsd már ki légyszi bővebben ezt! Dj pultot senki sem bassza szét semmivel, és nem ez ellen védekezünk, hanem neked, nektek szeretnénk a legbarátságosabb környezetet összehozni! Ha már ez is zavar akkor tudod mi van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:44, 13-08-2006 
ujonc

Muhito wrote:
marczi wrote:

Nyílvánvalóan mindenki odamegy ahová akar és ami neki szimpatikus,amúgy ezekkel a szabályokkal sok kellemetlenséget kilehet szűrni ami egy tulajnak és egy vendégnek is az,nem beszélve a hely jóhíréről..Hamár csak a korhatárokat normálisan betartaná mindenki sok helyen megsüllyedne a szórakozók száma elég rendesen.valamint igen,ha elmegyek valahová és azért valljuk be vannak italárak a budapesti éjszakában,és belépő,akkor ezét elvárom hogy ne ugráljanak előttem 14 éves gyerekek,nelegyen dölöngélőrészegek akik rámesnek lehánynak,nelegyen fetrengők,kötekedő formákat azonnak kivágni satöbi satöbbi,szerintem ezeket ezzel kilehetni szűrni nagy százalékban,és akkor már meglennék békülve a manapság divatos szórakoztaóbarát Marketinszövegekkel..:)

hozzá tenném hogy eszünkben sincs bárki szórakozni vágyót kizárni a buliból. Balhézni vágyókat annál inkább

ja és a bulin természetesen nem lesz semmilyen dresscode

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 13-08-2006 
weekandbass

Mhz wrote:
futureform wrote:
ksen wrote:

te vagy az idiótizmus határán!

Te meg bátor vagy :wink:

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 13-08-2006 
mindscape

további extrák:
- kidobók
- zene
- dj
- lehet táncolni
- wc
- pia
- belépő

de lehetne dress code is mér nem lesz?
trapéz naci maci felső nyakkendő
sztem ez a minimum lenne ezen a bulin :fog:

ki számít különben balhés arcnak?
ha nagy a bicepsze?
vagy mi a pontos definíció

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 211 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]