i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:01, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:22, 07-10-2001 
ujonc

azok a fránya csajok:))) Zestnek is a csaja ellenkezése a másik ok, a jogsihiány mellett... a lyánykának nem teccik a tört ritmus... hülye tjúk:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 07-10-2001 
ujonc

havoc te ne dumálj, fő papucs :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:41, 13-10-2001 
ujonc

2001.október 19.
SZÜRKÜLETI ZÓNA újra - Destination: Planet Breaks

Breakbeat különkiadás

Fellép (az időpontok változhatnak):
nagyterem --> breakbeat
21-23h Leeska vs Blaaz
23-01h Tibióta
01-03h Grasshop vs Neuro
kisterem --> drum and bass, downtempo, house
Hologroove
Anga Lac
Lektron
Noel

Belépő: kb300HUF
Extra: limitált ingyenes mixcd osztogatás (in the zone vol.2 by hologroove)

Várunk mindenkit szeretettel, aki Eger környékén jár ebben az időpontban!

EU posse

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 04-11-2001 
ujonc

2001. november 16 péntek
Szürkületi Zóna
Más Klub

Fent-- drumandbass
Hologroove+Bálint (Egerunderground)
Corp+Spawney (Based on Bass)

Lent-- breaks, chillout, downtempo
HerbArt (Based on Bass)
Neuro+Lektron+Noel (Egerunderground)

Belépő: 300HUF körül

Info: http://eu.agria.hu 06209807379 neuro@agria.hu

Egyéb: éjfél körül promo mixcd osztogatás amíg a készlet tart!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:58, 16-11-2001 
based on bass

2Neuró & Noel! Srácok! Nagy RESPECT a buliért! Nagyon faszán éreztük magunkat, ezt aszzem a többiek nevében is mondhatom.
Amit szombaton a Zanzibárban említettem, a 7.ei buláj szegeden az valós. Ha nektek oké akkor valahol tudassátok velünk! Písz! S.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:25, 25-11-2001 

nos nos nos 2 het mulva kapjatok ossze magatokat emberek mert hatalmas party lesz keszuloben ugye tudjatok mirol beszelek IGEN palotai lesz a vendegunk. A zeneket tehat O szolgalja majd es ket egri dj nevuket nem mondom kicsit reklam lenne, de azt tudom hogy jo party lesz, csak igy jo lenne ha masok is tudnak es jonnenek :) Nos akkor az ottani viszont latasra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:49, 25-11-2001 

szeva noel, mi ott leszünk!
khm...ugyebár:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 25-11-2001 
based on bass

2Noel: Jaja. Valószínűleg lesz party 7-én. Azért vagyok ilyen bizonytalan mert ez nem a mi szervezésünk sajna. Tegnap találkoztam a két szervező gyerekkel és mit mondjak abból a fajtából valók a srácok, hogy uu de jó csináljunk partit, de amikor megkérdeztem, hogy akkor hogyan is lesz ez akkor: háát izéé , mié kell hangfal is?......
Na mind1, úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az irányítást és mindenképpen összehozzuk.:)
Jelentkezem. Pá! S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:45, 26-11-2001 

Spawney igy rendben de jo lenne igy elotte minimum ket nappal elotte szolni hogy tudjak lepni :D amugy neuro nem jon tudomasom szerint, de helyette ha ok akkor jonne AL Slow szinten egri srac es jo zeneket pakol. Bar en leszek a huzo nev :))))))))))))))))))))))))))) Poen:D Na a lenyeg az spawney hogy akkor elotte=TALK!
saliva te meg ne somolyogj :D mert kapsz 14.-en a fejedre ja es hozd azt a szamot tudod:D a maccsos nenit :) Thx byez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 30-11-2001 
ujonc

redesign! >> http://eu.agria.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 02-12-2001 
based on bass

2Noel: Nos igen sajna, nem lesz pardey. Nem rajtunk múlott. A tanulság az, hogy soha ne engeddj dilettáns balfaszokat olyan party szervezés közelébe amit nagyon szeretnél megvalósítani. Na mind1 Off.
Azért valamit összehozunk minnél hamarabb. Legközelebb Based on Breakz lesz szegeden és ismét számítunk rád. Na meg Neuróra is, ha nem sumákolja el megint.)) Na pá és bocs ha nagyon rákészűltetek...
S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 12-12-2001 

Beszamolo a December 14. Palotai /eu partyrol

Szoval emberek hat igy mit is mondjak. Fantasztikusan sikerult. Aki nem volt ott sajnalhatja azt az elmenyt amit kihagyott.
Akkor el is kezdenem.

Neuro baratommal 19h-fele erkeztunk meg a party szinhelyere az Egri Mas klub-ba.
Persze ilyenkor meg senki nincsen ott de ez minket nem igazan erdekelt. Hiszen tudtuk ez ugysem lesz igy.
A kisteremben mar lent voltak a café stage tagok akik a lenti zenet szolgaltattak az esti orakban. AL Slow, Mp, es Lektron kicsit kesobb de o is befutott. Addig mi neuroval, dr-el es jomagam berendeztuk a folso helyiszt.
Egy kis hangositas, probalas es neuro 21,15-kor elkezdte jaccani sulyos elektro szamait. Egyenlore meg senki nem volt ott csak jomagam es nehany lelkes fiatal kezdett eroteljes mozdulatokat kicsikarni magabol, es tancra perdulni. Ez az elektro szett fel oraig tartott csak ugyanis akkor jomagam atvettem neuro-tol a muzsikalast es probaltam kicsivel porgosebb break-eket pakolni hogy az emberek akik akkor mar nem kis szamban voltak osszekapjak magukat es feljojjenek eme isteni zene hallatara. Kezdetben csak be-be maszkalgattak nem igazan tudtak akkor meg hogy milyen amen is var rajuk :DDD
Es elerkezett az a pillanat pontban 22-kor amikor neuroval felvaltva elkezdtuk pakolgatni a jobbnal jobb nu skool-zeneket.
Hat mit is mondjak :D Nem hittem a szememnek mikor a stroboszkop nehai folvillanasara csak a tomeget lattam. Az emberek szinte nem fertek el egymastol. Mindenki eszmeletlen tancolasba kezdett, uvoltottek futyultek egy egy sulyos szam es kiallas alatt. Hat igen lehet hogy ez a party meghozta azt a hatast amire mar reg ota vartunk?:) Lehet. Es ez boldogsaggal tolt el.
Szoval visszaterve a partyra :) Az emberek megorultek mindenki annyira be volt porogve hogy neuro baratommal mar csak mosolyogtunk amikor tudtuk ki milyen szamot fog egymas utan pakolni. Mi tudtuk mi lessz a hatasa de vajon a tombolo tomeg is?:D Hat most mar tudom, ok is megtudtak. A kokemyen nu skool szett utolso szama egy hihetetlenul nepszeru szam lett igaz kicsit mas fajta mint amire mindenki gondolt dehat a ::let forever be:: szerintem tokeletes zarasa volt a mi 2 es feloras szettunknek.
A kozonseg ekkor meg nem tudta, hogy mi is var rajuk akkor amikor a Domina Massive atvette a helyet es fantasztikus live act-jevel emelte a party szinvonalat. Az emberek eloszor csak neztek a font levo tagokat akik a zenet szolgaltattak, de utanna beindultak es ismet tancolasba kezdtek. Ez a kis live act kb 30 percig tarthatott es szerintem a Dominasok kitettek magukert ezt lattam is saliva arckifejezesein amikor a zeneket pakolta :DDD Thx saliva :D.
Es igen az ora pontosan 24-et utott amikor Palotai Zsolt felrakta az elso lemezet. En mar nem emlexem ra igazabol mi is volt csak arra, hogy a fejem szakatt le :D es egy uj vilag kezdett felepulni bennem.
Holgyeim es uraim mit is mondhatnek. Palotai az a magyar dj aki kepes olyan skalan mozogni olyan zeneket jaccani hogy az emberek eskuszom megternek :D egy ilyen szett hallatan. En legalabbis igy ereztem.
Az emberek meg 3-kor is verettek a tancot, de hat a Mas klub ismet kozbeszolt a "harom orakkor" veg cimu boduletesen rossz mondokajaval, de hat ez van ez Eger nem lehet mit csinalni. Bar azert Palotai-t ez nem igazan izgatta es fel negyig elhuzta a party-t koszonjuk :D Mondanom sem kell, hogy az emberek megtapsoltak es mit mondjak teljes mertekben igazuk volt. Ugyanis az en velemenyem szerint es lehet hogy sokan leszolnak ezert es fikaznak majd miatta, nekem O marad a legjobb dj magyarorszagon. Emberek az Iv- tudjatok az iv a dolog lenyege es nem a kokemeny veretes. Bar lehet hogy embereknek ez jon be de hat nem tudom, az az ember valoban szereti vagy csak .... ide mindenki azt kjepzel oda amit akar. En nem reszletezem :D
Szoval a veg. Hat csak annyit szeretnek zaraskent mondani, hogy szerintem Eger egyik legjobb partyja marad szamomra es szerintem az is fog maradni. Nagyon nagyon sokaig.

Noel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:32, 13-12-2001 

noel, köszi szépen!:)) spec nem tudom mit láttál a fejemen, én ki se láttam belőle....:) nagyon jól éreztük magunkat, egy nagy-nagy ölelést küldünk az egész eu krúnak. ja és vegyen mindenki eger underground pólót mert kurva jól néz ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 14-12-2001 

Nekem nem igazán jött át Palotai szettje a domina massive meg aztán főleg nem,( ez csak az én magánvéleményem)de azért jó buli volt!!!!Nekem jobban átjött a Bal ß Safair style Dobbasszus téma!Hajrá srácok csak így tovább!!:))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 17-12-2001 
metalhead

szerintem mar kesz van 1 ideje...
most eppen version X.X+1 ;]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:43, 17-12-2001 
ujonc

skoal: szerintem nothing arra gondolt, hogy tesód azt igérte megcsinálja az egészet újra - most hogy ő a főnök ugye :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 17-12-2001 
metalhead

whatever...
most raktad ki ezt a versiont is... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 17-12-2001 
ujonc

ja, de még lesz mit javítani rajta.
van fent egy mix, aki akarj töltse le szépen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:04, 17-12-2001 
ujonc

hát izé.. ezek már most is rajta vannak nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 17-12-2001 
based on bass

Akkor valszeg az én gépem is fos, mert ez nem nagyon akaródzik lejönni. Van ott valami szerver práblem sztem...:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]