Beszamolo a December 14. Palotai /eu partyrol
Szoval emberek hat igy mit is mondjak. Fantasztikusan sikerult. Aki nem volt ott sajnalhatja azt az elmenyt amit kihagyott.
Akkor el is kezdenem.
Neuro baratommal 19h-fele erkeztunk meg a party szinhelyere az Egri Mas klub-ba.
Persze ilyenkor meg senki nincsen ott de ez minket nem igazan erdekelt. Hiszen tudtuk ez ugysem lesz igy.
A kisteremben mar lent voltak a café stage tagok akik a lenti zenet szolgaltattak az esti orakban. AL Slow, Mp, es Lektron kicsit kesobb de o is befutott. Addig mi neuroval, dr-el es jomagam berendeztuk a folso helyiszt.
Egy kis hangositas, probalas es neuro 21,15-kor elkezdte jaccani sulyos elektro szamait. Egyenlore meg senki nem volt ott csak jomagam es nehany lelkes fiatal kezdett eroteljes mozdulatokat kicsikarni magabol, es tancra perdulni. Ez az elektro szett fel oraig tartott csak ugyanis akkor jomagam atvettem neuro-tol a muzsikalast es probaltam kicsivel porgosebb break-eket pakolni hogy az emberek akik akkor mar nem kis szamban voltak osszekapjak magukat es feljojjenek eme isteni zene hallatara. Kezdetben csak be-be maszkalgattak nem igazan tudtak akkor meg hogy milyen amen is var rajuk

DD
Es elerkezett az a pillanat pontban 22-kor amikor neuroval felvaltva elkezdtuk pakolgatni a jobbnal jobb nu skool-zeneket.
Hat mit is mondjak

Nem hittem a szememnek mikor a stroboszkop nehai folvillanasara csak a tomeget lattam. Az emberek szinte nem fertek el egymastol. Mindenki eszmeletlen tancolasba kezdett, uvoltottek futyultek egy egy sulyos szam es kiallas alatt. Hat igen lehet hogy ez a party meghozta azt a hatast amire mar reg ota vartunk?:) Lehet. Es ez boldogsaggal tolt el.
Szoval visszaterve a partyra

Az emberek megorultek mindenki annyira be volt porogve hogy neuro baratommal mar csak mosolyogtunk amikor tudtuk ki milyen szamot fog egymas utan pakolni. Mi tudtuk mi lessz a hatasa de vajon a tombolo tomeg is?:D Hat most mar tudom, ok is megtudtak. A kokemyen nu skool szett utolso szama egy hihetetlenul nepszeru szam lett igaz kicsit mas fajta mint amire mindenki gondolt dehat a ::let forever be:: szerintem tokeletes zarasa volt a mi 2 es feloras szettunknek.
A kozonseg ekkor meg nem tudta, hogy mi is var rajuk akkor amikor a Domina Massive atvette a helyet es fantasztikus live act-jevel emelte a party szinvonalat. Az emberek eloszor csak neztek a font levo tagokat akik a zenet szolgaltattak, de utanna beindultak es ismet tancolasba kezdtek. Ez a kis live act kb 30 percig tarthatott es szerintem a Dominasok kitettek magukert ezt lattam is saliva arckifejezesein amikor a zeneket pakolta

DD Thx saliva

.
Es igen az ora pontosan 24-et utott amikor Palotai Zsolt felrakta az elso lemezet. En mar nem emlexem ra igazabol mi is volt csak arra, hogy a fejem szakatt le

es egy uj vilag kezdett felepulni bennem.
Holgyeim es uraim mit is mondhatnek. Palotai az a magyar dj aki kepes olyan skalan mozogni olyan zeneket jaccani hogy az emberek eskuszom megternek

egy ilyen szett hallatan. En legalabbis igy ereztem.
Az emberek meg 3-kor is verettek a tancot, de hat a Mas klub ismet kozbeszolt a "harom orakkor" veg cimu boduletesen rossz mondokajaval, de hat ez van ez Eger nem lehet mit csinalni. Bar azert Palotai-t ez nem igazan izgatta es fel negyig elhuzta a party-t koszonjuk

Mondanom sem kell, hogy az emberek megtapsoltak es mit mondjak teljes mertekben igazuk volt. Ugyanis az en velemenyem szerint es lehet hogy sokan leszolnak ezert es fikaznak majd miatta, nekem O marad a legjobb dj magyarorszagon. Emberek az Iv- tudjatok az iv a dolog lenyege es nem a kokemeny veretes. Bar lehet hogy embereknek ez jon be de hat nem tudom, az az ember valoban szereti vagy csak .... ide mindenki azt kjepzel oda amit akar. En nem reszletezem
Szoval a veg. Hat csak annyit szeretnek zaraskent mondani, hogy szerintem Eger egyik legjobb partyja marad szamomra es szerintem az is fog maradni. Nagyon nagyon sokaig.
Noel