i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:06, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:36, 23-01-2006 
metalhead

:hah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 23-01-2006 
original nuttah

először is...egy tanfolyamon nemtanulhatsz meg djzni jól....kell hozzá több év gyakorlás,jártasság...az autodidakta tanulás ér vmit

másodsorban....egy vidéki haver dj shopjában megnéztük DJ TÖRÖK - HOGYAN LEHETSZ TE IS SZTÁR DJ cimű videokazettáját és szarrá röhögtük magunkat...

Pact, egy 8éve djző amatőr

MySpace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 23-01-2006 
solarcube

pact wrote:
TÖRÖK - HOGYAN LEHETSZ TE IS SZTÁR DJ

az pedig k*rvajóóóó!!!

"egy sztárdj mindig jól néz ki! vásárolj te is ebben a boltban" :D

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 23-01-2006 
piper

jézusom ezt ugye nem gondoltad komolyan

egy oszk-s dj

én meg okj-s hangtechnikus vagyok és...
kitörölhetem vele

szal nekem ne mond hogy Török úr oktatása a király

amúgy a videókazit én már nem mertem megnézni csak a kis füzetet olvastam el benne a stílusokról de már attól is sokkos állapotban voltam :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 23-01-2006 
son of nitrous

Antoine Cortez pedig 6éve klubban zenélő profi,de valószinüleg úgysem értessz meg hisz tök más műfajban helyezkedtünk el,de egyszer majd írj ha rájöttél,hogy igazából semmi különbség nincs,hisz mind egy fedél alá tartozik..a zene mint fogalom.És szerintem még egy dnb vagy hasonló undeground müfajú djnek is tudnia kell olyan alap zenetörténelmi dolgokat,amiket ott oktatnak,és a vizsga nem a mixelés megtanításáról szól,hanem hogy elméleti dolgokkal és mixeléstechnikával és nem utolsó sorban mechanikával egészítsék ki a tudásodat...És ha ezt nem fogadod el,akkor vszinüleg soha nem lehetsz olyan dj amilyet elismer a közönség,mert az ilyen djkből 12 egy tucat..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 23-01-2006 
solarcube

pedig nézd meg! Dj Török repülő cirkusza :D

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 23-01-2006 
son of nitrous

nah örültem!csáo!Antoine Cortez :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 23-01-2006 
piper

Selector wrote:
És szerintem még egy dnb vagy hasonló undeground müfajú djnek is tudnia kell olyan alap zenetörténelmi dolgokat,amiket ott oktatnak,és a vizsga nem a mixelés megtanításáról szól,hanem hogy elméleti dolgokkal és mixeléstechnikával és nem utolsó sorban mechanikával egészítsék ki a tudásodat...És ha ezt nem fogadod el,akkor vszinüleg soha nem lehetsz olyan dj amilyet elismer a közönség,mert az ilyen djkből 12 egy tucat..

ebben látod igazad van
de ne egy dj Török mondja már meg hogy mi a frankó....
mert ha technikáról van szó akkor talán valami hiphop atyaúristente figyelnék, ha meg zeneművészetről és elméletről akkor pedig nem a 70-es évek diszkójától kéne kezdeni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 23-01-2006 
solarcube

Selector wrote:
És szerintem még egy dnb vagy hasonló undeground müfajú djnek is tudnia kell olyan alap zenetörténelmi dolgokat

Tölem még soha nem kérdezték bulin, hogy Kylie Monugue milyen származású, pedig ezis benne volt barátom tesztkérdéseiben...
Egyébként ha nekem tudnom kell ezeket, akkor a house djk-töl miért nem kérdeznek drumandbass témakörben? :roll:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 23-01-2006 
Smoke|Break

Selector wrote:
Ezek után ha mázlink van elkezd zenéket csinálni, ami egyáltalán nem biztos hogy ő csinálja, mert hát honnan tudod hogyő csinálta, és ő ült ott egész héten hogy összedobja....ugyanis a világon szerte elég sok esetről hallottam, hogy nem saját maguk csinálják a zenéjüket, hanem jópénzért megfizetnek vmi arcot aki megcsinálja nekik...és ez elég nagy nevekkel is megesik, tehát sosem lehet tudni...

ez a te meg mi szcénánk közötti különbség. szerintem többet nem is kell erről beszélni, mr cortez :lol: :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 23-01-2006 
Smoke|Break

nihilist wrote:
ha meg zeneművészetről és elméletről akkor pedig nem a 70-es évek diszkójától kéne kezdeni

word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 23-01-2006 
souljah

http://www.oazisdc.hu/djk.html
vicces fiú vagy te tini diszkók királya. tiszteletben tartom a véleményed, h nagyra tartod az oszk lemezlovász professzorainak szakmai hozzáértését. de fogad el kérlek te is azt a tényt, h az itt phorumozó lemezlovászok többsége még a popsiját se nagyon törölné ki egy oszks papírral. mit bizonyít az? hosszú évek tapasztalatát nem tudod egy vizsgával pótolni. benyalással messzire nem juthatsz, ha nincs meg a kellõ szakmai hozzáértés, a tisztelet mások és a zene iránt. ez nem az a kör. itt nincsenek menõ helyek ahová csak úgy bekerülhetsz. itt a közönség dönt végsõsoron, no meg persze a promóter, akit nagyban befolyásolhat a közönség véleménye. azzal h elvégeztél egy ilyen vizsgát nem lettél jobb dj, v ha igen, akkor elgondolkodtató h vajon most mennyire állhatsz a helyzet magaslatán. érdekes az is, h ilyen vizsgát csak itthon kérnek, vajon miért? talán azért mert egy szûk kör igen jól jár vele?

hozzátenném h kb 9éve amatõrködöm dödöm nem mintha ez per se oly sokat számítana

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 23-01-2006 
son of nitrous

cseppet populárisabb ez a müfaj mint a drum and bass szerintem..amúgy meg dnb ről is volt szó,mivel alap ismerettségem nekem is van a dnbről Selector révén..amúgy meg sokkal régebb óta van ez a müfaj mint a drum and bass,tudsz legalább 10olyan nevet mondani aki a drum and bass müfaj ásza volt de már nem játszik mert már kiöregedett,de a zenéi meg a neve még mindig fönnmaradt nektek és a zenéit még mindig megtaláljátok minden bulin?Mert a house ágazatain ez nem is ritkaság,hanem inkább már privilégium,affajta elismerés..ha nem nagyon van ilyen akkor nem is értem mit kéne ezen oktatni...hisz jobban belegondolva nem is olyan rég alakult ki a drum and bass azt hiszem fabio és grooverider kezdte el a rave bulikon.És még egy kérdésem lenne, ugyebár azt mondtad,hogy senkit nem érdekel ,hogy Kylie Minogue milyen származásu és nincs is rá szükség az életben..akkor ehhez már csak annyit fűznék hozzá,hogy a szinusz koszinusz faszságokat a diffúziós erőkarokat,valamint ehhez hasonló tovább nem haszosítható dolgokat minek tanulunk? Mert követelmény..valószinüleg soha nem fogod használni a tudást amit megszerzel,de honnan tudod,hogy mit fogsz csinálni az elkövetkezendő éveidben?És azt kell mondjam manapság már egy jópontnak számít ha tudsz a zene történelméről mindent a kialakulástól a napjainkig...Nah de most tényleg csáo megyek haza majd ha hazaértem visszaolvasom,reflektálok a dolgokra,de tényleg ne sértésnek vegyétek mert ez csak tény amit leközlök,nem titeket ócsárolva ezzel.Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 23-01-2006 
impulsecreator.hu

Selector wrote:
a szinusz koszinusz faszságokat a diffúziós erőkarokat,valamint ehhez hasonló tovább nem haszosítható dolgokat minek tanulunk?

hogy esetleg bővítsék az alapművelségedet :)

vagy kájli biográfiája révén jobban érvényesülsz ?

valamelyik klubtulaj kikérdez, mielőtt meghív zenélni ?:D

Last edited by L.A.S. on 16:00, 23-01-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 23-01-2006 
original nuttah

Selector wrote:
Antoine Cortez pedig 6éve klubban zenélő profi...

http://www.google.co.hu/search?client=f ... res%C3%A9s :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 23-01-2006 
son of nitrous

pAraZoRmaL wrote:
http://www.oazisdc.hu/djk.html
vicces fiú vagy te tini diszkók királya. tiszteletben tartom a véleményed, h nagyra tartod az oszk lemezlovász professzorainak szakmai hozzáértését. de fogad el kérlek te is azt a tényt, h az itt phorumozó lemezlovászok többsége még a popsiját se nagyon törölné ki egy oszks papírral. mit bizonyít az? hosszú évek tapasztalatát nem tudod egy vizsgával pótolni. benyalással messzire nem juthatsz, ha nincs meg a kellő szakmai hozzáértés, a tisztelet mások és a zene iránt. ez nem az a kör. itt nincsenek menő helyek ahová csak úgy bekerülhetsz. itt a közönség dönt végsősoron, no meg persze a promóter, akit nagyban befolyásolhat a közönség véleménye. azzal h elvégeztél egy ilyen vizsgát nem lettél jobb dj, v ha igen, akkor elgondolkodtató h vajon most mennyire állhatsz a helyzet magaslatán. érdekes az is, h ilyen vizsgát csak itthon kérnek, vajon miért? talán azért mert egy szűk kör igen jól jár vele?

hozzátenném h kb 9éve amatőrködöm dödöm nem mintha ez per se oly sokat számítana

Az csak egy hely ahol dolgozom,de látom nálatok különleges dolog,ha egy ember 2-3helyen dolgozik..mellesleg ez sem teljesen igaz amit mondassz,mert szerintem ebben a pillanatban is külföldön ül egy tucat srác aki talán még jobb is a mostani felhozatalnál ,csak nincs lehetőségük kilépni és nem tudhatod hogy ez milyen kör,mert nem vagy ott amikor először lép föl és nem tudhatod,hogy miért is lép fel egyáltalán. És ez általános minden műfajra nézve,mert a bunda mindenhová beeszi magát.Voltak ismerőseim akik mások meglátásai szerint is bénábbak mint én mégis a jó contact miatt sokkal előrébb tartanak mint én,de te most biztos nagy arc vagy ha azt hiszed ezzel leoltottál,közben nem érted a hangnememet,ezért írtam oda hogy ne oltásnak vegyétek,de jellemző rátok fórumozókra(most se pont erre a fórumra gondolok,cakumpakk az egészre) hogy amint vmi nem tetszik egyből nekitámadtok az embernek többen is..ezen gondolkodj el egy picit.Nah tényleg minden jót!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 23-01-2006 
Torespont Radio

Selector wrote:
cseppet populárisabb ez a müfaj mint a drum and bass szerintem..amúgy meg dnb ről is volt szó,mivel alap ismerettségem nekem is van a dnbről Selector révén..amúgy meg sokkal régebb óta van ez a müfaj mint a drum and bass,tudsz legalább 10olyan nevet mondani aki a drum and bass müfaj ásza volt de már nem játszik mert már kiöregedett,de a zenéi meg a neve még mindig fönnmaradt nektek és a zenéit még mindig megtaláljátok minden bulin?Mert a house ágazatain ez nem is ritkaság,hanem inkább már privilégium,affajta elismerés..ha nem nagyon van ilyen akkor nem is értem mit kéne ezen oktatni...hisz jobban belegondolva nem is olyan rég alakult ki a drum and bass azt hiszem fabio és grooverider kezdte el a rave bulikon.És még egy kérdésem lenne, ugyebár azt mondtad,hogy senkit nem érdekel ,hogy Kylie Minogue milyen származásu és nincs is rá szükség az életben..akkor ehhez már csak annyit fűznék hozzá,hogy a szinusz koszinusz faszságokat a diffúziós erőkarokat,valamint ehhez hasonló tovább nem haszosítható dolgokat minek tanulunk? Mert követelmény..valószinüleg soha nem fogod használni a tudást amit megszerzel,de honnan tudod,hogy mit fogsz csinálni az elkövetkezendő éveidben?És azt kell mondjam manapság már egy jópontnak számít ha tudsz a zene történelméről mindent a kialakulástól a napjainkig...Nah de most tényleg csáo megyek haza majd ha hazaértem visszaolvasom,reflektálok a dolgokra,de tényleg ne sértésnek vegyétek mert ez csak tény amit leközlök,nem titeket ócsárolva ezzel.Peace

egyreszt mivel irtad is, ez egy "fiatal" zenei stilus, nincsenek olyanok a nagyok kozul, akik mar vegleg befejeztek volna (talan 1-2). de ettol fuggetlenul ok is ugyan olyan elismeresnek es tiszeletnek orvendenek, mintha mar nem lennenek aktivak. ettol meg lehetnek legendak. minden attol fugg, hogy mennyire viseltetsz alazattal az altalad szeretett zenei stilus irant, mennyire az eleted reszenek tekinted. ergo nem attol szereted a zenet, hogy van vizsgad rola, nem attol mixelsz jol, mert van vizsgad rola, nem attol jatszol jo zenet, mert van vizsgad rola, hanem mert a kozonseg ugy gondolja rolad.
mellesleg a zene muveszet, akarcsak a festes, szobraszat, kolteszet, erdekes modon egyik muveszeti ag jeles kepviseloi sem tesznek festo-, szobrasz-, illetve koltovizsgat ahhoz, hogy elismert muveszek legyenek, ugyanis ez egy szubjektiv dolog, egy keszseg, amit nem lehet merni, mindenkinek mas tetszik.

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 23-01-2006 
son of nitrous

L.A.S. wrote:
Selector wrote:
a szinusz koszinusz faszságokat a diffúziós erőkarokat,valamint ehhez hasonló tovább nem haszosítható dolgokat minek tanulunk?

a munkahelyed első napján megkérdezik mi a koninusz tétel?ez különben is a müveltségedet is fejleszti..ennyivel többet tudsz..jól jön az néha valdd be!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 23-01-2006 
impulsecreator.hu

Selector wrote:
L.A.S. wrote:
Selector wrote:

a munkahelyed első napján megkérdezik mi a koninusz tétel?ez különben is a müveltségedet is fejleszti..ennyivel többet tudsz..jól jön az néha valdd be!

hát ha te ettől jobb dj vagy ... ám legyen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 23-01-2006 
son of nitrous

chin0 wrote:
Selector wrote:

egyreszt mivel irtad is, ez egy "fiatal" zenei stilus, nincsenek olyanok a nagyok kozul, akik mar vegleg befejeztek volna (talan 1-2). de ettol fuggetlenul ok is ugyan olyan elismeresnek es tiszeletnek orvendenek, mintha mar nem lennenek aktivak. ettol meg lehetnek legendak. minden attol fugg, hogy mennyire viseltetsz alazattal az altalad szeretett zenei stilus irant, mennyire az eleted reszenek tekinted. ergo nem attol szereted a zenet, hogy van vizsgad rola, nem attol mixelsz jol, mert van vizsgad rola, nem attol jatszol jo zenet, mert van vizsgad rola, hanem mert a kozonseg ugy gondolja rolad.
mellesleg a zene muveszet, akarcsak a festes, szobraszat, kolteszet, erdekes modon egyik muveszeti ag jeles kepviseloi sem tesznek festo-, szobrasz-, illetve koltovizsgat ahhoz, hogy elismert muveszek legyenek, ugyanis ez egy szubjektiv dolog, egy keszseg, amit nem lehet merni, mindenkinek mas tetszik.

Igen egyetértek veled vmilyen szinten,de a fent felsorolt müvészi foglalkozások,nem feltétlenül közcélt szolgálnak,mert nem úgy festessz,hogy leülsz meghírdetve vhova és melléd állnak az emberek és néznek miközben alkotsz..és ezt részben azok miatt a dj miatt találták ki,akik azt hiszik hogy egy play gomb segítségével meg tudnak csinálni egy bulit,ez most kb olyan mint hogy nem veszik meg az ocsmány mittoménmilyen festményedet..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 63  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]