Selector wrote:
cseppet populárisabb ez a müfaj mint a drum and bass szerintem..amúgy meg dnb ről is volt szó,mivel alap ismerettségem nekem is van a dnbről Selector révén..amúgy meg sokkal régebb óta van ez a müfaj mint a drum and bass,tudsz legalább 10olyan nevet mondani aki a drum and bass müfaj ásza volt de már nem játszik mert már kiöregedett,de a zenéi meg a neve még mindig fönnmaradt nektek és a zenéit még mindig megtaláljátok minden bulin?Mert a house ágazatain ez nem is ritkaság,hanem inkább már privilégium,affajta elismerés..ha nem nagyon van ilyen akkor nem is értem mit kéne ezen oktatni...hisz jobban belegondolva nem is olyan rég alakult ki a drum and bass azt hiszem fabio és grooverider kezdte el a rave bulikon.És még egy kérdésem lenne, ugyebár azt mondtad,hogy senkit nem érdekel ,hogy Kylie Minogue milyen származásu és nincs is rá szükség az életben..akkor ehhez már csak annyit fűznék hozzá,hogy a szinusz koszinusz faszságokat a diffúziós erőkarokat,valamint ehhez hasonló tovább nem haszosítható dolgokat minek tanulunk? Mert követelmény..valószinüleg soha nem fogod használni a tudást amit megszerzel,de honnan tudod,hogy mit fogsz csinálni az elkövetkezendő éveidben?És azt kell mondjam manapság már egy jópontnak számít ha tudsz a zene történelméről mindent a kialakulástól a napjainkig...Nah de most tényleg csáo megyek haza majd ha hazaértem visszaolvasom,reflektálok a dolgokra,de tényleg ne sértésnek vegyétek mert ez csak tény amit leközlök,nem titeket ócsárolva ezzel.Peace
egyreszt mivel irtad is, ez egy "fiatal" zenei stilus, nincsenek olyanok a nagyok kozul, akik mar vegleg befejeztek volna (talan 1-2). de ettol fuggetlenul ok is ugyan olyan elismeresnek es tiszeletnek orvendenek, mintha mar nem lennenek aktivak. ettol meg lehetnek legendak. minden attol fugg, hogy mennyire viseltetsz alazattal az altalad szeretett zenei stilus irant, mennyire az eleted reszenek tekinted. ergo nem attol szereted a zenet, hogy van vizsgad rola, nem attol mixelsz jol, mert van vizsgad rola, nem attol jatszol jo zenet, mert van vizsgad rola, hanem mert a kozonseg ugy gondolja rolad.
mellesleg a zene muveszet, akarcsak a festes, szobraszat, kolteszet, erdekes modon egyik muveszeti ag jeles kepviseloi sem tesznek festo-, szobrasz-, illetve koltovizsgat ahhoz, hogy elismert muveszek legyenek, ugyanis ez egy szubjektiv dolog, egy keszseg, amit nem lehet merni, mindenkinek mas tetszik.