i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:49, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 291  Next
Author Message
 Post subject: Re: .:filmklub:.
PostPosted: 16:09, 23-08-2010 
son of nitrous

hmmm
kosz sracok. akkor ma este ujra megnezem arnie-t ehelyett

Profile  

PostPosted: 18:18, 23-08-2010 
partiarc

mr. nobody sztem sem erdemel 15 percnel tobbet barki eletebol.
a Varazslotanonc viszont nem szar. az alapsztori annyira alap, hogy mar tulsagosan is, de a megvalositas jó, humorból is van amin lehet nevetni. Mondjuk én spec sokkal jobban orulnek egy olyan fantaszikummal foglalkozó sztorinak ami végre elrugaszkodik a történelemtől, és a jól bevált európai meg más egyéb mítoszoktól. Ne legyen köze a megtörtént vagy vélten megtörtént eseményekhez. vagy legyen, de akkor azt csinálják jól. Lásd World of Darkness.
Nem pedig ez az "Merlin vére csörgedezik az ereimben és varázslógyűrű nélkül tudok varázsolni baromság. jézus krisztus.
és aakkor ezen kívül másról nem is nagyon szól story.
A Harry Potter ebből a szempontból jobb. Nincs ennyire sok e világhoz köthető bullshit. Más kérdés, hogy ugyanúgy gyerekeknek készült a HP is mint a Varázslótanonc. Ezen változtathatnának.
Leeshetne a producereknek meg filmkiadóknak, hogy van kereslet egy jó Fantasy Horrorra, ami nem csak egy újabb vámpíros maszlag, hanem valami okosabb, frissebb, esetleg komorabb és véresebb mint ezek a gyerekfilmek.
Na mindegy azért jó, hogy legalább ezek vannak. ha már más nincs.

Profile  

PostPosted: 18:45, 23-08-2010 
állat

azert a meglehetosen gagyi Varazslotanoncot a Harry Potterekhez hasonlitani, nem tudom, hogy erdemes e.
A HP-vilag az egyik legszorakoztatobban es legreszletesebben kitalalt/és tálalt univerzum a Star Wars ota, a Gyuruk Ura-k mellett.
(itt most a filmekrol beszelek - lehet, h a varazslotanonc egyebkent jo konyvben (mint ahogy a HP is jobb ugy)

Mr. Nobody-t meg elkezdtem nezni, de egyszeruen nem ment, fel ora utan kikapcsoltam.

mint ahogy ezeket is: :D
Centurion avagy a Kilencedik Légio - Neil Marshall, illetve gyanus/gagyi focim = szinte biztosan rossz film. Hat ez is az: elso egyharmada meg elmegy valahogy, aztan nem birtam tovabb a Xena szinvonalu szarakodast.
http://www.imdb.com/title/tt1020558/

Black Death: ezt mondjuk majdnem teljesen vegigneztem, pedig kurva szar
pestisjarvany, keresztenykommando, remenykedik az ember, hogy MEGIS lesz valami csavar - de persze csak a hulye maszatolas.
http://www.imdb.com/title/tt1181791/

Dogtooth http://www.imdb.com/title/tt1379182/
ez egy gorog drama (: D), nem mondanam, hogy jo, mert kicsit sok benne az oncelu faszveres, de megis vegig lehet nezni

Profile  

PostPosted: 19:03, 23-08-2010 
Misspent Music

ezt a heten megprobalom megnezni..

http://www.impulsecreator.hu/icr
http://www.facebook.com/icrmusic

Profile  

PostPosted: 23:14, 23-08-2010 
partiarc

Roki wrote:
azert a meglehetosen gagyi Varazslotanoncot a Harry Potterekhez hasonlitani, nem tudom, hogy erdemes e.
A HP-vilag az egyik legszorakoztatobban es legreszletesebben kitalalt/és tálalt univerzum a Star Wars ota, a Gyuruk Ura-k mellett.

Csupán magic-magic alapon ment az összehasonlítás. És a varázslótanonc a Harry Pottert ilyen trén azért odakeni. Valljuk be alig láttunk pár varázslatot villanni a HP-ban az experiamusz nemtudom min kívül. És azért mostmár lement vagy 6 rész.

Profile  

PostPosted: 01:53, 24-08-2010 
ujonc

noit wrote:
Roki wrote:

Csupán magic-magic alapon ment az összehasonlítás. És a varázslótanonc a Harry Pottert ilyen trén azért odakeni. Valljuk be alig láttunk pár varázslatot villanni a HP-ban az experiamusz nemtudom min kívül. És azért mostmár lement vagy 6 rész.

A Harry Potter regényekben rengeteg a varázslat, az, hogy a filmet a 3. rész óta sorra elb*sszák már nem a mi hibánk. A Félvér herceg végén pl. a könyvben akkora csata van a Roxfortban, hogy csak na. A filmben meg simán kisétálnak Pitonék. :D
Én pont azt szeretem a könyvekben, hogy bár gyerekkönyvnek tűnik, de felnőtt fejjel olvasva is bőven van mit kihámozni a sztoriból, mondanivalót, apróbb részleteket, amit szerintem egy gyerek fel se fog, pl. még az első kötetben is akad apró utalás a hatodik részben játszódó eseményekre. Na de nem akarok senkit untatni. :fog:

Profile  

PostPosted: 02:41, 24-08-2010 
partiarc

na jóvan ám. ha nektek a mr nobody szar film és a varázslótanonc meg jó akkor nincs miről beszélnünk...

írjatok már mostanában megjelent jó filmeket mert itt csak a savazás megy minden filmre.

Profile  

PostPosted: 03:03, 24-08-2010 
zee german

Roki wrote:
es az, hogy hdcamre forgott, meg tuti, h nagyon fajdalmas es mexikoi-szappanopera-szeru lesz, hdtvn nezve.
Bar kurvara nem neznem meg meg egyszer.

ezt mar a zalus blogjan kifejtettem hosszan, a hdcamet emlegetni 2010ben teljesen irrelevans.

manapsag mar szinte minden 'hdcamre' forog, ha nem az egesz film akkor egy resze, pl a trukkfelvetelek, a lassitasok, meg csomo olyan helyzet amire mar boven jobb a digitalis. meg kell nezni imdb-n, ott van a leirasban minden film mellett, panavision genesis, arri d21, red, phantom HD. es senki nem veszi eszre. a wanted forgatasan lottek osszehasonlito teszteket video es 35mm kozott, es az operator nem tudta megmondani melyik melyik.

pl a planet terrorra,a shutter islandre, vagy a che guevara filmre se mondta senki hogy videos pedig ugyanigy 'hdcamre' forgattak, ugyanigy a tvben futo komoly reklamokra se, pedig onnan, par kiveteles esetet leszamitva mar szinte teljesen kihalt a 35mm formatum. a volt egyszer egy mexiko, a collateral, a star wars, a sin city, meg a kamera miatt volt 'videos'. ma mar ilyenrol nem beszelunk. az viszont siman lehet hogy koklerek csinaltak az utomunkat. pados gyula tiz eve BETA kamerara olyan anyagokat forgatott amirol mindenki azt hitte hogy 35mm film.

legjobb pelda: http://www.imdb.com/title/tt1130884/technical
meg: http://www.youtube.com/watch?v=JwmbxXS3w_c

de mostmar tenyleg megnezem a filmet, kurva kivancsi vagyok. ha 'videos' lesz, irok egy haborgo levelet az arrinak hogy szarok a filmkopiaik..

Profile  

PostPosted: 03:05, 24-08-2010 
zee german

Dízel wrote:
na jóvan ám. ha nektek a mr nobody szar film és a varázslótanonc meg jó akkor nincs miről beszélnünk...

írjatok már mostanában megjelent jó filmeket mert itt csak a savazás megy minden filmre.

scott pilgrim vs the world

Profile  

PostPosted: 05:58, 24-08-2010 
pokemon

Dízel wrote:

repo men nem volt rossz, bár arról is elég vegyes vélemények születtek egy másik fórumon :)

Profile  

PostPosted: 08:58, 24-08-2010 
bladerunnaz

_Hemil wrote:
Dízel wrote:

repo men nem volt rossz, bár arról is elég vegyes vélemények születtek egy másik fórumon :)

azt legalabb vegig birtam nezni :D

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 11:34, 24-08-2010 
állat

megacrash wrote:
Roki wrote:
es az, hogy hdcamre forgott, meg tuti, h nagyon fajdalmas es mexikoi-szappanopera-szeru lesz, hdtvn nezve.
Bar kurvara nem neznem meg meg egyszer.

ezt mar a zalus blogjan kifejtettem hosszan, a hdcamet emlegetni 2010ben teljesen irrelevans.

manapsag mar szinte minden 'hdcamre' forog, ha nem az egesz film akkor egy resze, pl a trukkfelvetelek, a lassitasok, meg csomo olyan helyzet amire mar boven jobb a digitalis. meg kell nezni imdb-n, ott van a leirasban minden film mellett, panavision genesis, arri d21, red, phantom HD. es senki nem veszi eszre. a wanted forgatasan lottek osszehasonlito teszteket video es 35mm kozott, es az operator nem tudta megmondani melyik melyik.

pl a planet terrorra,a shutter islandre, vagy a che guevara filmre se mondta senki hogy videos pedig ugyanigy 'hdcamre' forgattak, ugyanigy a tvben futo komoly reklamokra se, pedig onnan, par kiveteles esetet leszamitva mar szinte teljesen kihalt a 35mm formatum. a volt egyszer egy mexiko, a collateral, a star wars, a sin city, meg a kamera miatt volt 'videos'. ma mar ilyenrol nem beszelunk. az viszont siman lehet hogy koklerek csinaltak az utomunkat. pados gyula tiz eve BETA kamerara olyan anyagokat forgatott amirol mindenki azt hitte hogy 35mm film.

legjobb pelda: http://www.imdb.com/title/tt1130884/technical
meg: http://www.youtube.com/watch?v=JwmbxXS3w_c

de mostmar tenyleg megnezem a filmet, kurva kivancsi vagyok. ha 'videos' lesz, irok egy haborgo levelet az arrinak hogy szarok a filmkopiaik..

En elhiszem, hogy egy csomo filmnel ezt siman elerik mar, de hidd el, hogy legalabb annyinal nem - ergo egy nagyobb hdtvn sokszor kurvara latszik.
HBO-s AvsPR-be neztunk bele asszem multkor, es egeszen valoszinutlenul rohejes volt. Mint valami baratok kozt maszkos resz, vagy mexikoi remake :-D
Avatarnal meg dobenetesen kilogott a CGI (foleg az urhajoknal, jarmuveknel, gepeknel), pedig a moziban gyonyoruen termeszetesen simult a kepbe...
A Predatorsnal meg szinte biztos vagyok benne, hogy tvn nezve gagyi lesz, de legyen maskepp.

ja, a reklamokrol ne is beszeljunk :D azok egeszen hajmeresztoen viccesek igy

Profile  

PostPosted: 11:46, 24-08-2010 
zee german

ez klasszikus, az agyad megszokta hogy az sd kep pici es eletlen, es a hd termeszetellenesen elesnek tunik. amikor eloszor lattam hd filmet hdtvn, durvan 'videosnak' tunt, kozben meg egy ujramaszterelt spagettiwestern volt a hatvanas evekbol. idovel megszokod.

Profile  

PostPosted: 12:05, 24-08-2010 
állat

valoszinuleg ez is kozrejatszhat, mindenesetre eleg kiabrandito tud lenni

Profile  

PostPosted: 12:17, 24-08-2010 
állat

ja, hogy mondjak nezheto filmet is:

Suck (2009) ezt mar csak Iggy Pop es Alice Cooper miatt megneztem volna, de egesz jo, vicces.
http://www.imdb.com/title/tt1323605/

The Runaways (2010) (Joan Jett, Cherie Currie bio)
http://www.imdb.com/title/tt1017451/

Cemetery Junction (2010) Ricky Gervais irta/rendezte - nem rossz
http://www.imdb.com/title/tt1196204/

Profile  

PostPosted: 15:23, 24-08-2010 
partiarc

en erre a "videos" hatasra mindig azt hittem, hogy csak valami kepbeallitas, es valojaban ha belovi valaki a szuperTV-jet akkor megoldhato.
Pl., a bevasarlokozpontokban az LCD tv-k kozott is latni 1-1 ilyen kijelzot, amin rettenetesen amatornek tunik akar egy Indiana Jones is. Ezekszerint nem csak a TV screen beallitasan mulik....

Dizel: nem feltetlenul jobb a Varazslotanonc, de a Mr.Nobody-féle flimekbol annyi van mar mint a szemet. Pillangoeffekt, Donny Darko, stb-stb. Es azok sem voltak kulonosebben jok. Ha ez a film kijon 12 evvel ezelott akkor talan kultuszfilm lesz belole. Igy viszont meg egy varazslotanonc is jobb. Vagy legalabb is szorakoztatobb. Nekem :)

Profile  

PostPosted: 15:32, 24-08-2010 
állat

Donnie Darkot ne keverjuk mar ilyen pillangofingok koze, az a vilag egyik legtokeletesebb filmje.

Profile  

PostPosted: 16:21, 24-08-2010 
original nuttah

A Varázslótanonc még viccnek is rossz.

Profile  

PostPosted: 20:40, 24-08-2010 
original nuttah

nemsokara itt van MACHETE :gnasher: :fog:
annyira varom mar :villa:

Profile  

PostPosted: 21:34, 24-08-2010 
droid

megacrash wrote:
ez klasszikus, az agyad megszokta hogy az sd kep pici es eletlen, es a hd termeszetellenesen elesnek tunik.

plusz a mozikban legtöbbször eleve homályos a kép, ami azért elég meglepő
(pedig máshol nincsenek látási problémáim..)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5804 posts ]  Go to page Previous  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 291  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]