i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:48, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:21, 20-02-2006 
impulsecreator.hu

pollack wrote:
manapság igen halovány határvonal húzodik a kettő között. s aközött is, hogy mi tilos, s mi nem. gyanítom nem nagyon tudja senki sem, h a másiknak honnan vannak a zenéi.
még összemosódottabbá válnak a dolgok, ha azt nézzük, hogy ezeket senki sem ellenőrzi, és senki sem megy oda a dj lecsekkolni, honnan vannak meg neki az új zenék.

jaj mar. nem vagyunk azert olyan sokan, h ne tudnank nagyjabol, h kinek mi lehet meg (a tobbsegnek tipikusan semmi). sot, akik "pozicioban" vannak, azok ismerik a szabalyokat, es sajat erdekukben tartjak magukat hozza szerintem.

ahogy marczi irta: kozossegi szabalyozas

qrito wrote:
nehéz kitűnni, kicsi a terep az új emberkéknek-.
itt jön be az mp3tőtögetés, ami tökönrúgja a zeneipart

na ne :!: azzal a szandekkal, h barki barmifele elonyre tegyen szert a djzes teren, soha nem szabad(na) "bejonnie" a letoltesnek. en szerintem eleg liberalis allaspontot kepviselek mp3 ugyben: tokeletes eszkoz, h hallja a zeneket az is, aki soha nem is akarna lemezeket venni, azoknak meg, akik vesznek, segitseg, h megismerjek jobban azt, amire a penzuket koltik. meg megannyi hasznos, es meg ha a torveny betuje szerint illegalis is, de kozfelfogas szerint toleralhato terepe van a felhasznalasnak.

annyit meg, h megint sokat tanultam ebbol a topikbol. alkalmaznam is magamra a t. velemenyformalok gondolatait: nem keszitek zeneket, ahogy most allnak a dolgok, soha nem is fogok. igy tehat nem is kapok "exkluziv" dolgokat (na jo, a baratoktol megiscsak). elkoltottem ellenben az evek alatt (sokakhoz hasonloan) egy kisebb vagyont _unalmas_, mar _lejart_ zeneket tartalmazo lemezekre. ha neha valahol van lehetosegem ezeket lejatszani, akkor az tipikusan warm up, v levezeto szerepben tortenik (ami ellen nem is lazadozom, hiszen megannyi ember van, aki megerdemli a jobb idosavot), amirol kiderult, h _folosleges_, es senki _nem_kivancsi_ra_

koszonom uraim :thumbsup: mostmar tudom, h hol a helyem :wc2:

"RSPKT"

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:36, 20-02-2006 
impulsecreator.hu

:buksi:

:fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:45, 20-02-2006 
partiarc

ib.su wrote:
annyit meg, h megint sokat tanultam ebbol a topikbol. alkalmaznam is magamra a t. velemenyformalok gondolatait: nem keszitek zeneket, ahogy most allnak a dolgok, soha nem is fogok. igy tehat nem is kapok "exkluziv" dolgokat (na jo, a baratoktol megiscsak). elkoltottem ellenben az evek alatt (sokakhoz hasonloan) egy kisebb vagyont _unalmas_, mar _lejart_ zeneket tartalmazo lemezekre. ha neha valahol van lehetosegem ezeket lejatszani, akkor az tipikusan warm up, v levezeto szerepben tortenik (ami ellen nem is lazadozom, hiszen megannyi ember van, aki megerdemli a jobb idosavot), amirol kiderult, h _folosleges_, es senki _nem_kivancsi_ra_

koszonom uraim :thumbsup: mostmar tudom, h hol a helyem :wc2:

én szerintem fontos a warm up, az más kérdés, hogy a bulizási szokásaim lévén, ritkán van hozzá szerencsém, vagy csak korlátozott időtartamban. de speciel tegnap nagyon is tetszett a dolog, mert 10-kor már benn voltam.
biztos sokan vannak még egyéb iránt, akik hozzám hasonlóan vélekdnek erről.
továbbá azért is jó dolog a bemelegítés, mert akkor az ember jobban figyel a zenékre, a keverésre, mint később illumnált állapotban, s felfokozott hangulatban bulizva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:50, 20-02-2006 
pokemon

hát a tegnap warm up körteremben még ugye Tactile előt az bitang jó volt :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:55, 20-02-2006 
original nuttah

"The warmup dj is a real dj!" mondá anno Eric Morillo 8)

remélem helyesen idéztem :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:56, 20-02-2006 
adjak kötelet? :)

tehát, ha hamarabb érkezel és nemcsak beesel merevrészegen a buli közepén, akkor jobban figyelsz a zenékre, és nem csak ledolgozol 10000 kalóriát, hogy hazafelé pótlod a mekiben ? van benne valami. bár sztem alap, hogy korán érkezzen az ember. pollacknak igaza van. így jobban eltudja ragadni az embert az este hangulata. tulajdonképpen így kap alaphangot az esemény(!)
egy szinvonalas vendég, figyel félfüllel az előtte játszott zenékre, és arra, hogy hogyan reagált rá a közönség. aztán ennek megfelelően fog szelektálni is.. IMHO. (persze mi van ha letossza a vendég, h ki mit szól a zenéjéhez, ő csak nyomatja azt ami neki tetszik, és 3-kor boldogan mosolyogva távozik, de az is lehet, h még ottsincs a helyszínen, ilyenkor le lehet kommuni valamit a hazai srácokkal, és akkor mégis lesz valami egyeztetés. vagy nem, és akkor mi van. nem fontos. csak a buli süljön jól el. ez elég egyszerű.
szal imho a warmup is ugy fog szelektálni, ahogy azt a vendég stilusához illőnek véli. ez nem kis feladat, és a jó felvezetésért szép tisztelet vív ki magának az ember... és a Guest DJ sokszor már nem tud mit hozzátenni. és akkor a komplett parti függ a warmuptól. de ezt te is tudod ib. ezt mindenki tudja.

Post subject:
PostPosted: 05:21, 20-02-2006 
ujonc

nyilván senki nem ad be tracklistet egy formanyomtatványon a mahasznak, hogy aztán fizessen (vagy igen?!?)

:?: válaszra várva, vki?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 20-02-2006 
impulsecreator.hu

szerintem a szorakozohelyek/radiok fizetnek, es a djnek ezert nem kell (vagy ha meg ezek utan neki is kene, az mar csucs pofatlan lenne, bar nem az egyetlen dolog, amit tobbszorosen adoztatnak meg)

nekem videki buli utan volt szerencsem a postaladamban talalkozni ilyen tracklistas kerdoivvel amugy, aztan meg ki is kuldtek, h hany ezer forintot csengessek be... nyilvan azert kell felirni a szamokat, h konkretan az kaphassa meg a penzbol jaro reszet, akinek a zenejet porgetted :wink: (valojaban meg gondolom az eladasok alapjan osztanak, tehat mario, lajcsi es jimmy orokosei kapjak a te penzedet is)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 20-02-2006 
Torespont Radio

ib.su wrote:
valojaban meg gondolom az eladasok alapjan osztanak, tehat mario, lajcsi es jimmy orokosei kapjak a te penzedet is

igy van, ok kapjak meg, megkerdeztem. meg kuldenek kulfoldre a testverszervezeteknek, tehat ott szinten a helyi "lajcsik" kapjak meg, bar ketlem, hogy kinn hasonloan "jo" eloadok vezetnek az eladasi listakat...

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:45, 20-02-2006 
chi recordings

okker, tiszta vizet... :)

1, ha a klub atalanydijat fizet (altalaban ez van), akkor mindenfele sulyozasok alapjan (eladasok pl) osztjak a zenet a zeneszek kozott... a djnek nem kell kulon fizetnie...

2, ha a klub nem fizet atalanydijat, akkor trekklistat kell irnia a DJnek, zenekarnak, es ez alapjan valakinek (szvsz a klubnak illene) be kell fizetni penzt amit a trekklistaban felsorolt eloadok kapnak (pontosabban asszem a sulyozasban fog szerepet jatszani, de mindenkeppen erdemes sajat szamokat es haverok zeneit beleirni a trekklistakba), termeszetesen miutan az artisjus megsapolja az osszeget...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 20-04-2006 
droid

végigolvasva a dsl-es topikot idöszerünek láttam előszedni ezt. :oops:
számomra nagyon nagy élmény volt maga a party és ezért nézem nem jo szemmel hogy ott folyik a fikázodás :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:19, 20-04-2006 
metalhead

az miért van szerintetek, hogy az egyik szervezőcsapat által prezentált bulikon mindig több a :pokemon: mint a másikén?
ez érdekes szociológiai tanulmány lehetne :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 20-04-2006 
bladerunnaz

v1k wrote:
az miért van szerintetek, hogy az egyik szervezőcsapat által prezentált bulikon mindig több a :pokemon: mint a másikén?
ez érdekes szociológiai tanulmány lehetne :P

hat ird meg, ha mar ugyis arra jarsz

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 20-04-2006 
metalhead

csak költői volt a kérdés :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 20-04-2006 
Torespont Radio

majd pollack

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 20-04-2006 
impulsecreator.hu

v1k wrote:
csak költői volt a kérdés :)

droid vagy teis :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 20-04-2006 
metalhead

akkor ezek szerint a blade bulikon van a legtöbb droid? :lol:

nah hol van pollack :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 20-04-2006 
son of nitrous

mindenki írja be h mi alapján választ bulit azután összegezzük (nem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:51, 20-04-2006 
souljah

Itt a topic szerintem már nagyon elmozdult más irányba mint a feltett kérdésekkel kapcsolatos dolgokrol...
Amikor már a buli piárol és a kinek mennyi cd-je vanról van szó az már egy picit túlon mozdul...

Szedjük elő a régi képeket gondoljuk át mi volt 8-10 ével ezelött és akkor azt is látjuk Dillinja miert indult ki igy magából.

Sajnalatos tény hog ugy valtoztunk, szerintem én láttásom szerint hogy igen csak a pénz körül forog , mint minden más...

Jó abból élünk meg ez logikus, de itt már tulzásokról szolnak a dolgok...
Elöttem még mindig az van amikor leugrottam a deep-be levetem egy lemezt és ennyi, de azzal ugy mentem haza hogy odavisza meghallgatam legalabb 20 szor mert olyan tartalma van a zenének, és amikor bulira ugy elmenni hogy ezt a sok sok tartalmas zenét együtt meghallgatva egy nagyon jó érzést mutatott a közönségnek(kérdés:kinek mi a jó érzés?).

Nekem tetszett a múlt, sokat változott valamilyen érteleben rosszul valamilyen értelemben jól.

És hogy mi lesz????Hmmmm ez a gyilkos kérdés a dj-töl és producerektöl...

Szerintem akármi is lesz, aki eddig hallgata az ezekután is fogja és ugy alakitja magát, aki meg nem az vagy nem fogja soha, vagy hajtja hogy megismerje...

Ha ez nem megfelelö vagy nem illik a topicba nyugodtan ki lehet törölni, de ezt majd Balázs tudni fogja meg a többiek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 20-04-2006 
jazz turbulence

ez a kedvenc topikom!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]