pollack wrote:
manapság igen halovány határvonal húzodik a kettő között. s aközött is, hogy mi tilos, s mi nem. gyanítom nem nagyon tudja senki sem, h a másiknak honnan vannak a zenéi.
még összemosódottabbá válnak a dolgok, ha azt nézzük, hogy ezeket senki sem ellenőrzi, és senki sem megy oda a dj lecsekkolni, honnan vannak meg neki az új zenék.
jaj mar. nem vagyunk azert olyan sokan, h ne tudnank nagyjabol, h kinek mi lehet meg (a tobbsegnek tipikusan semmi). sot, akik "pozicioban" vannak, azok ismerik a szabalyokat, es sajat erdekukben tartjak magukat hozza szerintem.
ahogy marczi irta: kozossegi szabalyozas
qrito wrote:
nehéz kitűnni, kicsi a terep az új emberkéknek-.
itt jön be az mp3tőtögetés, ami tökönrúgja a zeneipart
na ne

azzal a szandekkal, h barki barmifele elonyre tegyen szert a djzes teren, soha nem szabad(na) "bejonnie" a letoltesnek. en szerintem eleg liberalis allaspontot kepviselek mp3 ugyben: tokeletes eszkoz, h hallja a zeneket az is, aki soha nem is akarna lemezeket venni, azoknak meg, akik vesznek, segitseg, h megismerjek jobban azt, amire a penzuket koltik. meg megannyi hasznos, es meg ha a torveny betuje szerint illegalis is, de kozfelfogas szerint toleralhato terepe van a felhasznalasnak.
annyit meg, h megint sokat tanultam ebbol a topikbol. alkalmaznam is magamra a t. velemenyformalok gondolatait: nem keszitek zeneket, ahogy most allnak a dolgok, soha nem is fogok. igy tehat nem is kapok "exkluziv" dolgokat (na jo, a baratoktol megiscsak). elkoltottem ellenben az evek alatt (sokakhoz hasonloan) egy kisebb vagyont _unalmas_, mar _lejart_ zeneket tartalmazo lemezekre. ha neha valahol van lehetosegem ezeket lejatszani, akkor az tipikusan warm up, v levezeto szerepben tortenik (ami ellen nem is lazadozom, hiszen megannyi ember van, aki megerdemli a jobb idosavot), amirol kiderult, h _folosleges_, es senki _nem_kivancsi_ra_
koszonom uraim

mostmar tudom, h hol a helyem
"RSPKT"