i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:58, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 259 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:31, 10-02-2004 
pokemon

a home-os bukemen a tömeg miatt nem annyira, de általában jól éreztem magam az eddigi hmk-s bulikon, nem is vagyok olyan vájtfülű, hogy a hangot kritizáljam, de a flyerek szörnyűek!
a freq nasty-s viszi a pálmát, de a mostani is versenybe szállhat vele...

igaz, hogy nem a flyeren múlik a buli színvonala, de azért meg kell adni a módját! ha az ember egy jó étteremben az isteni kaját egy csorba vagy koszos tányérban kapja, nem annyira finom az étel sem. na jó, talán a lekajált abrosz jobb hasonlat lenne (koszos tányérból nem ennék meg semmit egy étteremben)...

annyi tehetséges grafikus van, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne találni egyet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 11-02-2004 
janyka wrote:
Lizard wrote:
Aki a fellépés ideje alatt a kis terembe húzódik, azt körberöhögöm...

grat. a tolerancia felsofokon ...

mibol gondolod,h mindenkinek ugyanaz a jo,bejovos stb ami neked ?

Blim szettjet elveztem a vasutparkban,Tb Gon es Marvin kevesbe slageres break dolgai meg az electro/electroclash cuccai is izletesek.

Tisztaban vok vele,h mit fog prezentalni csapat,de az ismert notakat mar unom a kevesbe ismertek meg nem teccenek.

Azert,ha van kedved,osszefuthatunk es korberohoghetsz amiert nem egyezik az izlesunk es atmegyek a kisterembe, csak szeretnelek lefenykepezni kozben :arrow: nem lattam meg korberohogest :lol:

Abszolúte nem gondolom, hogy mindenkinek ugyanaz a jó, mint nekem, de aki 3500 Ft-ot kiad arra, hogy a főprodukciónak számító Free*Land fellépést a kisteremben "vészelje át", az nevetséges próbálkozás. Mert ha már hallottad őket ÉLŐBEN és nem nyerte meg tetszésed, oké, de hogy még lehetőséget se adsz magadnak és teljesen elzárkózol tőle...

Post subject:
PostPosted: 21:42, 11-02-2004 
minimalheadz

skeamdesign..... :wink:
Amúgy meg teljesen nem értek egyet Vojával.Sztem igenis megér annyi pénzt egy jó grafikus, hogy jó flyered legyen és benne van a buli top 3 fontosságába a jó flyer.
Amíg ezt nem veszik észre, addig egy sima fénymásolt papíron is hírdethetnék a Freelandbandát.......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:47, 12-02-2004 
souljah

...pedig akár tisztelhetnék is annyira a nálunk vendégeskedő előadókat, hogy azok ne húzzák el a szájukat ha meglátják a nevüket egy igénytelen papír fecnin.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:17, 12-02-2004 
pokemon

valdi wrote:
en jeleznem teknikolort :]]

én is, én is! :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:42, 12-02-2004 
droid

teknikolor wrote:
...pedig akár tisztelhetnék is annyira a nálunk vendégeskedő előadókat, hogy azok ne húzzák el a szájukat ha meglátják a nevüket egy igénytelen papír fecnin.

Na jó, azért tényleg ne kezdjünk már ekkora fikázásba! Még pár hozzászólás és kihozzátok, hogy a flyerek valójában Voja kézírásával készült kockáslapra firkált sorok, amiket a lelkes HMK több ezer példányban fénymásolt egyik éjjel.. Nem kell átesni a ló túlsó oldalára.

Valóban nem a legigényesebb, vagyis precízebben szólva nem a legművészibb a flyer, de az igénytelentől, és egyéb súlyos lehúzó jelzőktől azért messze áll. Nem kiemelkedő, de rajta van minden info, ennyi.

Ja, egyébként elég reális: megjön Freeland mester, lát 2000embert a Complexben, tombolás, buli, jó koncert, majd a kezébe akad egy flyer és összeomlik, hogy ilyen igénytelen flyeren látja a nevét.. Valljuk be, ez gyerekes és nevetséges.

És én mondjuk ISU-val sem értek egyet: a flyer messze nem 1/3-a a partynak. Tessék: idehozom mondjuk jövő héten az innocent sorcerers-t, lelkes break dj-k, egyébként minden tiszeteletem az övék, szeretem őket, de mivel újak, a kutya nem ismeri a nevüket. De tessék, eljönnek, és hogy mindenki elégedett legyen, a weworkforthem-mel (teknikolor, figyelsz?) csináltatom a flyert. Na ki lenne boldog? Max. pár flyer-fanatikus, de hogy sem én, sem a fiúk, az biztos..

Remélem senki nem sértődik meg vagy fordul be, mert egyáltalán nem ez a célom. Csak annyi, hogy ebben a topicban, ugyanmár ne a flyert fikázzuk, hanem örüljünk, hogy egy abszolut friss live act jön el 2hét múlva, ami aktuális, nem lejárt, érdekes, blabla, aminek Európa bármely részén örülnének! Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 12-02-2004 
droid

:roll: na azert....

Még pár hozzászólás és kihozzátok, hogy a flyerek valójában Voja kézírásával készült kockáslapra firkált sorok, amiket a lelkes HMK több ezer példányban fénymásolt egyik éjjel.. Nem kell átesni a ló túlsó oldalára. etc......

...ezekkel a megjegyzesekkel szerintem te vagy aki kezd tultasokba esni.... :wink: ezt senki nem mondta, csak arrol van szo, hogy tenyleg. ha valaki annyira nincs kepben a fellepokkel, lehet h 1 igenyesen megtervezett, kivitelezett, kinyomtatott szoroanyag meghozza a kedvet h elmenjen es megnezze, kiaz-miaz, aki fellep.
egy buli "jo" szinvonalanak feltuntetese nem csak abbol all, hogy nagy neveket hoztok Budapestre, hanem abbol is hogy azt kulso formalitasban is jo es magas szinvonalon teszitek.... (1jonak igerkezo?) bulihoz hozzatartozik a szep es design-os flyer is, amennyiben igenyes partyszervezo brigadnak tartjatok magatokat....
es mindez nem penzkerdes, sok palyakezdo orulne a felkinalkozo lehetosegeknek... :wink:( ez az en kis maganvelemenyem ) :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 12-02-2004 
ujonc

Nevetséges, hogy ezen vitatkoztok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 12-02-2004 
droid

!milla wrote:
Nevetséges, hogy ezen vitatkoztok!

Ha nem sikerült volna elolvasnod a hozzászólásomat, csak neked egy exkluzív rövidítés:
"(...) ebben a topicban, ugyanmár ne a flyert fikázzuk, hanem örüljünk, hogy egy abszolut friss live act jön el 2hét múlva, ami aktuális, nem lejárt, érdekes, blabla, aminek Európa bármely részén örülnének! Ennyi."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 12-02-2004 
souljah

Ahmadzai wrote:
Ja, egyébként elég reális: megjön Freeland mester, lát 2000embert a Complexben, tombolás, buli, jó koncert, majd a kezébe akad egy flyer és összeomlik, hogy ilyen igénytelen flyeren látja a nevét.. Valljuk be, ez gyerekes és nevetséges.

...

De tessék, eljönnek, és hogy mindenki elégedett legyen, a weworkforthem-mel (teknikolor, figyelsz?) csináltatom a flyert. Na ki lenne boldog?

...

Remélem senki nem sértődik meg vagy fordul be, mert egyáltalán nem ez a célom.

én nagyon örülnék a weworkforthemnek :loveslayer:

az persze lehet gyerekes és nevetséges amit írtam a fellépő szájhúzásával kapcsolatban.. hát van ilyen, nem sértődöm meg.

nem fikának szántam. ezek csupán észrevételek. sztem biztos van olyan dj, aki ezt is nézi, amikor pestre jön jáccani..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 12-02-2004 
souljah

palli wrote:
valdi wrote:
en jeleznem teknikolort :]]

én is, én is! :slayer:

nagyon drága tőled :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 12-02-2004 
droid

teknikolor wrote:
én nagyon örülnék a weworkforthemnek :loveslayer:

az persze lehet gyerekes és nevetséges amit írtam a fellépő szájhúzásával kapcsolatban.. hát van ilyen, nem sértődöm meg.

Hát igen, velük én is boldog lennék.
És teknikolor, örülök hogy no para! :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 12-02-2004 
droid

Csak annyi, hogy ebben a topicban, ugyanmár ne a flyert fikázzuk, hanem örüljünk, hogy egy abszolut friss live act jön el 2hét múlva, ami aktuális, nem lejárt, érdekes, blabla, aminek Európa bármely részén örülnének! Ennyi.[/quote]

en orulok! :D es ra vagyok porogve a dologra..... :ugr:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 12-02-2004 
tapir

Ahmadzai wrote:
örüljünk, hogy egy abszolut friss live act jön el 2hét múlva, ami aktuális, nem lejárt, érdekes, blabla, aminek Európa bármely részén örülnének!

en nagyonnagyon orulok :loveteeth: es a flyer sztem sem a legfontosabb, sooot. gyors merlegelessel nalam kb a 6-8. helyen szerepel a sorrendben. (de persze a jo flyert mindenki szereti, ahogyan en is:) )

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 12-02-2004 
tapir

tresh wrote:
en orulok! :D es ra vagyok porogve a dologra..... :ugr:

:lol: megeloztel

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:31, 12-02-2004 
souljah

musicmaker wrote:
gyors merlegelessel nalam kb a 6-8. helyen szerepel a sorrendben.

de legalább nálad egyszerre három dobogót is elfoglal a flájerdizájn :hah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 12-02-2004 
tapir

teknikolor wrote:
musicmaker wrote:

:lol: nemegeszen, csak hirtelen nem tudtam eldonteni h a 6., 7. vagy 8. helyre tegyem. :wink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:38, 12-02-2004 
souljah

musicmaker wrote:
teknikolor wrote:
musicmaker wrote:

:lol: nemegeszen, csak hirtelen nem tudtam eldonteni h a 6., 7. vagy 8. helyre tegyem. :wink:

segítsek?

6. hely - tiszta wc
7. hely - jó pasik
8. hely - flyer

gondolom így van ez a lyányoknál. bár lehet inkább a lufié a nyolcadik hely.. az első ötöt nem merném meg saccolni

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 12-02-2004 
sztem ha valamit sok embernek csinalunk,akkor az 1etlen modszer(,az adott anyagi keretek kozt persze) csakis a maximalizmus lehet.

A forum azert van,hogy az emberek kifejtsek a velemenyuket,nem hinnem,h 1 szervezotol,szervezo-kozeli embertol megengedheto lenne az,hogy ezert barkinek is beszoljon,hiszen az mar nem velemeny,hanem masok igenyszintjenek a minositese.
Inkabb orulni kellene,h vannak visszajelzesek,nem pedig 'leugatni' a potencionalis FIZETOvendegeket.

Amugy ezt altalanossagban irtam,a fylert meg nem lattam.
Maga a tema sem -csak es kizarolag- ide tartozik,szintnen altalanossagban.
Azt azert azt nem szabad elfeledni,h a szervezok vannak a partyzokert es nem forditva.

Post subject:
PostPosted: 14:47, 12-02-2004 
tapir

:roll:
teknikolor wrote:
segítsek?

6. hely - tiszta wc
7. hely - jó pasik
8. hely - flyer

gondolom így van ez a lyányoknál. bár lehet inkább a lufié a nyolcadik hely.. az első ötöt nem merném meg saccolni

:twisted:

iiiigen, kerlek segits!
igazabol az ingyenkabszer van az elso helyen, az oriasi szinpad amin tancolhatok a masodikon, a harmadikon meg mi is......jaj nem is tom....talan sztriptiztancosfiuk. nem jut eszembe semmi mas fontos. bazz.
:fukya:

Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 259 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]