teknikolor wrote:
...pedig akár tisztelhetnék is annyira a nálunk vendégeskedő előadókat, hogy azok ne húzzák el a szájukat ha meglátják a nevüket egy igénytelen papír fecnin.
Na jó, azért tényleg ne kezdjünk már ekkora fikázásba! Még pár hozzászólás és kihozzátok, hogy a flyerek valójában Voja kézírásával készült kockáslapra firkált sorok, amiket a lelkes HMK több ezer példányban fénymásolt egyik éjjel.. Nem kell átesni a ló túlsó oldalára.
Valóban nem a legigényesebb, vagyis precízebben szólva nem a legművészibb a flyer, de az igénytelentől, és egyéb súlyos lehúzó jelzőktől azért messze áll. Nem kiemelkedő, de rajta van minden info, ennyi.
Ja, egyébként elég reális: megjön Freeland mester, lát 2000embert a Complexben, tombolás, buli, jó koncert, majd a kezébe akad egy flyer és összeomlik, hogy ilyen igénytelen flyeren látja a nevét.. Valljuk be, ez gyerekes és nevetséges.
És én mondjuk ISU-val sem értek egyet: a flyer messze nem 1/3-a a partynak. Tessék: idehozom mondjuk jövő héten az innocent sorcerers-t, lelkes break dj-k, egyébként minden tiszeteletem az övék, szeretem őket, de mivel újak, a kutya nem ismeri a nevüket. De tessék, eljönnek, és hogy mindenki elégedett legyen, a weworkforthem-mel (teknikolor, figyelsz?) csináltatom a flyert. Na ki lenne boldog? Max. pár flyer-fanatikus, de hogy sem én, sem a fiúk, az biztos..
Remélem senki nem sértődik meg vagy fordul be, mert egyáltalán nem ez a célom. Csak annyi, hogy ebben a topicban, ugyanmár ne a flyert fikázzuk, hanem örüljünk, hogy egy abszolut friss live act jön el 2hét múlva, ami aktuális, nem lejárt, érdekes, blabla, aminek Európa bármely részén örülnének! Ennyi.