batroteph wrote:
ja amúgy én is ezen filóztam,hogy ok,ha van nálad ennyi meg ennyi saját felhasználásra,de azt akkor honnan a túróból szedted?eléggé átgondolatlannak tűnik az egész...
Engem is ez idegel, hogy oké egy stratégiai iránymutató törvény satöbbi, de egy törvényben/jogszabályban tételre meghatározni konkrét mennyiségeket elég húzós, lényegében magukat keverik bele teljesen lehetetlen jogi helyzetekbe.
Példaként lehet nálad 15 gé fü, illetve termelhetsz öt darab bokrot. Ami ugye tiszta sor, öt bokorról lazán lejön ennek többszöröse. De hogy például két gramm kokaint honnan a faszból termesztesz meg és finomítasz ki magadnak, az egy misztikum. Jó hogy bármelyik ellenörzött növényböl lehet öt példányod, így kokabokorból is, de mondjuk a finomitás kissé, hm, hercehurcás. Ezáltal a fü cakk-pakk legális végig, a kokó viszont csak félig, mert teljesen egyértelmü hogy törvénytelen úton jutottál hozzá. DE ezt a ügyésznek be kell bizonyítania! "Kémiaszakkörbe jártam, eredetileg kokateának szántam, de végül sikerült extrahálni 1,7 grammot a bokrokból, háttessékmegnézni."
(Szörözés, de egy gramm tiszta kokóhoz kell kb. háromszáz gramm száraz kokalevél a minöségi kolumbiai gazdaságból – felteszem rá a farkamat, hogy öt bokor egy prágai ruhásszekrényben kurvára nem ad hatvan deka használható levelet, stb. Kérdés hogy erröl hogy gyözik meg a bírót.)
OKOSKODÁS: Hogy fogják ezentúl a kisterjesztöket lekapcsolni? Két gram koksz az mondjuk négy kisadag. Öt kisember húsz eladást tud intézni egy menetben, teljesen oké. Füböl három dimebag lehet nálad – jó hogy stresszes három adagonként fordulni, de van elég kiscsávó aki cukorkáért hordja a zacsit egész nap hármasával, és mivel otthon lehet öt bokor x min. harminc gramm = c:a tizenöt deka, ez eltart egy darabig. Nem is beszélve arról, hogy ha van két bentlakó haver megy egy jópofa szomszédbácsi, akkor több mint fél kilót lehet otthon tartani, kezcsókom most szüreteltünk.