i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:20, 21-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 550  Next
Author Message
 Post subject: Re: cset
PostPosted: 11:44, 16-12-2009 
piper

L.A.S. wrote:
azért ilyen szinten nem tudom, hogy normális-e elkapatni a dolgokat. a mariska rendben, de a kóla azért már más kategória. nem vagyok maradi, satöbbi, de a keményebb dolgok tartását továbbra sem engedélyezném.

szerintem meg jol tettek. nalunk a tiltas ellenere a cseheknel megengedett adagok tobbszorosevel rohangalnak emberek (nem kizarolag dilerek), ergo nincs olyan hatalmas visszatarto ereje a magyar drogtorvenynek sem. ezzel viszont a valoban alkalmi (hetente, havonta egy laza spangli, nagyritkan egy kis kola valami lebujban blablabla...) felhasznalokat megkimelik egy rakas hercehurcatol egy esetleges lekapcsolas eseten ahogy Henrik is irta. az alkalmi felhasználok kore meg egy eleg szeles reteg nalunk is imho.

Profile  

PostPosted: 11:52, 16-12-2009 
impulsecreator.hu

elfogadom az érveiteket, de a kóla meg az egyéb szintetikák legalizációjával akkor sem értek egyet. nem akarok vérre menő vitába belemenni, ráadásul nekem nincsenek is ilyen erős érveim, szimplán csak nem tartom jónak, ennyi. :)

Profile  

PostPosted: 13:02, 16-12-2009 
souljah

http://drogriporter.hu/habemus

beszarok h a kormány az ártalomcsökkentés mellett voksolt, pedig eddig soha egy jelet nem mutattak erre

Profile  

PostPosted: 13:19, 16-12-2009 
pokemon

L.A.S. wrote:
elfogadom az érveiteket, de a kóla meg az egyéb szintetikák legalizációjával akkor sem értek egyet. nem akarok vérre menő vitába belemenni, ráadásul nekem nincsenek is ilyen erős érveim, szimplán csak nem tartom jónak, ennyi. :)

én is ezen az állásponton vagyok.a marcsi az ok lenne de nem jónak tartom a kemény drogok legalizációját.remélem legalább 18 vagy 21 éves kortól lesz ez bevezetve hogy ne kurja el a sok meggondolatlan hülyegyerek az életét. nem kell sok ezekböl a sz.rokbol hogy átessen az ember a ló túlsó oldalára.
biztos pang náluk az addiktológia kell egy kis utánpótlás..... vagy nagy a szaporulat kell egy kis népességszabályozás....

Profile  

PostPosted: 13:46, 16-12-2009 
original nuttah

L.A.S. wrote:

Ja én nem akarlak meggyőzni, te is ideológiai alapon foglalsz állást. :)

Dibby Dibby D wrote:
én is ezen az állásponton vagyok.a marcsi az ok lenne de nem jónak tartom a kemény drogok legalizációját.remélem legalább 18 vagy 21 éves kortól lesz ez bevezetve hogy ne kurja el a sok meggondolatlan hülyegyerek az életét. nem kell sok ezekböl a sz.rokbol hogy átessen az ember a ló túlsó oldalára.
biztos pang náluk az addiktológia kell egy kis utánpótlás..... vagy nagy a szaporulat kell egy kis népességszabályozás....

Te, én még életemben nem hallottam olyanról, h vkit a tiltás tartana vissza attól, h drogozzon. :)
Ellenben alkohol miatt tízezrek halnak meg évente és a pálinkanapon ingyen kispáleszt osztogatnak az autósoknak. :fog:

Amúgy meg nyilván 18-as karikával fogják csak engedni, ahol az alkoholt és a nikotint is.

Profile  

PostPosted: 14:00, 16-12-2009 
impulsecreator.hu

dehogyis, éppen ezért nem akarok vitázni. :) illetve ha a személyes meggyőződést is ideológiai alapnak vesszük, akkor lehet, hogy igazad van. de nem valamely politikai irányzat fősodrában megyek, ha ezt érted alatta. (no de ne politizáljunk, mert dádá lesz)

henrik wrote:
L.A.S. wrote:

Ja én nem akarlak meggyőzni, te is ideológiai alapon foglalsz állást. :)

Profile  

PostPosted: 14:22, 16-12-2009 
original nuttah

Szal inkább emocionális alapon. ;)
Nem baj ez, természetesen tiszteletben tartom a véleményed, csak sztem néha felül kéne bírálni az érzelmeket, és ez főleg a politikusokra értendő (szintén nem politizálni akarok, de ez a téma - a fogyasztókon kívül - őket érinti a legjobban), mivel úgyis ők hozzák ezeket a döntéseket. Jelenleg olyan dolgokat hajtatnak végre a bűnüldöző szervekkel, amiknek az égvilágon semmi (de tényleg semmi) értelme nincs. Az embereket nem ez fogja visszatartani attól, h éljenek a tudamódosítókkal, ahogy gondolom téged sem egy szabálysértési eljárás tart vissza attól, h egy haverodnál járva ellopj vmit, hanem az, h ilyet finoman szólva nem illik. :) Akkor is több ezren buliztak 1-1 Hyperspace alkalmából rommábaszva a Patexben, amikor Magyarországon még hírből sem ismerték az elterelés fogalmát, de már 2 év börtönnel fenyegettek mindenkit, akinél találnak vmilyen illegális kábítószert. Inkább rendesen fel kéne világosítani az embereket és nem azt szajkózni, h ha füvezel, akkor 2 lépésre van tőled a heroinos fecskendő. Nem azt kell pumpálni az emberekbe, h "NE CSINÁLD!!", hanem azt, h ha már csinálod, akkor hogyan kell okosan. Ettől lesz kevesebb baleset, ló túloldalára átesés, nem attól, h bájos tudatlansággal felvértezve annyi kábszert pumpálnak magukba, h ki kell hívni a mentőket (lásd Kecel és a ginázó brigád esete).

Profile  

PostPosted: 17:06, 16-12-2009 
szupercella

Csehek ide vagy oda, Hajdú Peti akkor sem lövöldözik:

http://velvet.hu/celeb/2009/12/16/hajdu_peter_nem_lovoldozik_mert_nincsenek_militarista_hajlamai/

Profile  

PostPosted: 17:16, 16-12-2009 
poszthumusz

Profile  

PostPosted: 17:47, 16-12-2009 
droid

és akkor bemegyek a cba-ba, és kérek, 15deka sajtos ságát, 10g füvet, 1g kokaint, meg 3 ecstasyt, ja meg egy kis hasist is? :D

karesz apja biztos kilett a hír hallatán:
http://kareszvegakarata.hu/mosolygo.avi
Mosolygó kék szemek
Időtartam: 47 perc 37 másodperc
Mérete: 285 MB
Képméret: 480 x 352

(aki nem látta még, az nézze meg mindenképp! nagyon kemény! (a marihuana nevű gyilkos drog, extázis, teáskanna, stb...)
:shock: :fog:

aztán majd a tényekben kiderül, hogy kóka miből is építi a villáit :fog:
http://acidcow.com/pics/4884-confiscated-property-of-mexican-drug-lords-32-pics.html

Profile  

PostPosted: 21:06, 16-12-2009 
partiarc

L.A.S. wrote:
nekem nincsenek is ilyen erős érveim, szimplán csak nem tartom jónak, ennyi. :)

te igazabol egy akcionyugdijas lehetsz :fog:

Image

Profile  

PostPosted: 21:30, 16-12-2009 
original nuttah

limelake wrote:
és akkor bemegyek a cba-ba, és kérek, 15deka sajtos ságát, 10g füvet, 1g kokaint, meg 3 ecstasyt, ja meg egy kis hasist is? :D

Azt remélem tudod, h ez óriási blődség. :)

Profile  

PostPosted: 11:34, 17-12-2009 
zee german

L.A.S. wrote:
azért ilyen szinten nem tudom, hogy normális-e elkapatni a dolgokat. a mariska rendben, de a kóla azért már más kategória. nem vagyok maradi, satöbbi, de a keményebb dolgok tartását továbbra sem engedélyezném.

henrik wrote:
linda wrote:
pont ezt akartam postolni
nagyon durva :shock:
masfel gramm heroin, egy gramm kokain
wtf

Jól csinálják.
Remélem be fog válni és példát mutatnak a többi országnak (köztük a mienknek).
Bár hazánkben minimum 4 éven át még csak kicsit hasonlót sem várok, hiszen szokás szerint ez is ideológiai alapon dől el.

arra vagyok kivancsi hogy a dilerek kerdeset tisztazzak-e, tehat lehet nalad egy g kola de akitol veszed az tovabbra is illegalisan mukodik? gondoljatok bele ha megindulna a legalis kokainimport delamerikabol csehorszagba, mekkorat zuhanna az ara es mennyit javulna a minosege az egesz kontinensen :perv:

viccet felreteve ez eleg nehez kerdeskor mert hiaba valahol logikus a legalizacio mellett erveles, vannak olyan drogok (metamfetamin, freebase kokain, heroin pl) amik tenyleg kurva veszelyesek olyan szempontbol hogy rettento gyorsan fuggove valhatsz es teljesen kifordit magadbol. ilyen cuccokat szabadon elerhetove tenni kicsit sztem is komoly felelotlenseg lenne. masik oldalrol meg a dekriminalizacio is csak felmegoldas ha nincs a terjesztes folott valami allami kontroll/minosegellenorzes mint az alkoholnal, mert ugyanugy beleszaladhatsz mergezett cuccokba ill. a legtobb szintetikus anyagnal fogalmad nincs valojaban mi van benne es vegso soron ugyanugy fekete penzek vandorolnak maffiozok zsebebe, ami sztem nagyobb problema mint hogy a tinik vbkval vagy ginaval csapjak szet magukat.

sztem jo lepes volt a csehektol, nyilvan par ev mulva latszani fog majd hogy nem esett szet tole mindenki az orszagban, maximum megunjak majd hogy pragat lezullesztik a drogturistak es visszavonjak az egeszet a picsaba

Profile  

PostPosted: 13:44, 17-12-2009 
original nuttah

limelake wrote:

na garasoskodjál,hé! :D

ja amúgy én is ezen filóztam,hogy ok,ha van nálad ennyi meg ennyi saját felhasználásra,de azt akkor honnan a túróból szedted?eléggé átgondolatlannak tűnik az egész...

ja meg hogy:

"A kemény drogok - tehát a heroin és a kokain esetében - a kormány javaslata eredetileg két grammot engedélyezett volna, de az e heti, újabb szakértői egyeztetések alapján ezt az adagot másfél grammra csökkentették."

ez meg így hogy?vicc...

Profile  

PostPosted: 14:41, 17-12-2009 
original nuttah

Ha azt nézzük, akkor Hollandiában még furább a helyzet, mivel termeszteni tilos és mégis tele vannak a coffe shopok - csak illegális termesztőktől vásárolt - fűvel. :)
Mellesleg működik a rendszer, viszont sztem Csehországban nem lesz drogturizmus, mivel ott így is, úgy is dílertől kell kábszert venni, azt meg minden európai országban megtehetik.

Profile  

PostPosted: 14:43, 17-12-2009 
original nuttah

Csapassátok a karácsonyi üdvözlégyeket!

http://cserkeszdbemindet.hu/uzenjmacival/

Profile  

PostPosted: 15:50, 17-12-2009 
elmondom

batroteph wrote:
ja amúgy én is ezen filóztam,hogy ok,ha van nálad ennyi meg ennyi saját felhasználásra,de azt akkor honnan a túróból szedted?eléggé átgondolatlannak tűnik az egész...

Engem is ez idegel, hogy oké egy stratégiai iránymutató törvény satöbbi, de egy törvényben/jogszabályban tételre meghatározni konkrét mennyiségeket elég húzós, lényegében magukat keverik bele teljesen lehetetlen jogi helyzetekbe.

Példaként lehet nálad 15 gé fü, illetve termelhetsz öt darab bokrot. Ami ugye tiszta sor, öt bokorról lazán lejön ennek többszöröse. De hogy például két gramm kokaint honnan a faszból termesztesz meg és finomítasz ki magadnak, az egy misztikum. Jó hogy bármelyik ellenörzött növényböl lehet öt példányod, így kokabokorból is, de mondjuk a finomitás kissé, hm, hercehurcás. Ezáltal a fü cakk-pakk legális végig, a kokó viszont csak félig, mert teljesen egyértelmü hogy törvénytelen úton jutottál hozzá. DE ezt a ügyésznek be kell bizonyítania! "Kémiaszakkörbe jártam, eredetileg kokateának szántam, de végül sikerült extrahálni 1,7 grammot a bokrokból, háttessékmegnézni."

(Szörözés, de egy gramm tiszta kokóhoz kell kb. háromszáz gramm száraz kokalevél a minöségi kolumbiai gazdaságból – felteszem rá a farkamat, hogy öt bokor egy prágai ruhásszekrényben kurvára nem ad hatvan deka használható levelet, stb. Kérdés hogy erröl hogy gyözik meg a bírót.)

OKOSKODÁS: Hogy fogják ezentúl a kisterjesztöket lekapcsolni? Két gram koksz az mondjuk négy kisadag. Öt kisember húsz eladást tud intézni egy menetben, teljesen oké. Füböl három dimebag lehet nálad – jó hogy stresszes három adagonként fordulni, de van elég kiscsávó aki cukorkáért hordja a zacsit egész nap hármasával, és mivel otthon lehet öt bokor x min. harminc gramm = c:a tizenöt deka, ez eltart egy darabig. Nem is beszélve arról, hogy ha van két bentlakó haver megy egy jópofa szomszédbácsi, akkor több mint fél kilót lehet otthon tartani, kezcsókom most szüreteltünk.

Profile  

PostPosted: 16:02, 17-12-2009 
elmondom

henrik wrote:
Ha azt nézzük, akkor Hollandiában még furább a helyzet, mivel termeszteni tilos és mégis tele vannak a coffe shopok - csak illegális termesztőktől vásárolt - fűvel. :)

Most remélem nem mondok hülyeséget, de ez tudtommal bonyolultabb, lévén hollandiában nem legális a fü, hanem "megtürt". Tehát egy fura jogi senkiföldjén egyensúlyoznak a Coffe Shopok. Pl. árulniuk szabad, de konkrétan felvásárolni az árút nem. Így a szabadföldi termelés is, bizonyos határig "tolerált".

Régebben mintha lett volna legális/megtürt nagybani üvegházi termesztés is, de a részletekre már nem emlékszem.

Profile  

PostPosted: 16:24, 17-12-2009 
Szolfézs/Eclips3

index is dead... vajon most épp mivan? krácsonyi skin install collapse? :D

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

PostPosted: 16:42, 17-12-2009 
metalhead

axim wrote:
index is dead... vajon most épp mivan? krácsonyi skin install collapse? :D

Nálam működik. És sehol a karácsonyi kinézet, hálaazégnek...

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]