wszgo wrote:
Egyebkent meg nem ertem mit akarsz, en ezzel tenyleg csak itthon talalkoztam. Kulfoldon (ahol en jartam) az emberek bulizni jarnak el meg hogy jol erezzek magukat. Itthon egyesek meg kb azert hogy a masikat lessek - ki mit tud, hogy tancol, hogy nez ki stb.
Amugy ezzel sincs semmi gondom, csak mindig meglep hogy egyesek mennyire gorcsosen ragaszkodnak nezeteikhez es mennyire nem erzik at/fogadjak el masok velemenyet. De amugy ez is rendben van.
Feel the power of the light side...
Ha velemeny van azt lehet erteni. Mivel kulhonban nem vagyok erosen ismeros ezert nyilatkozni sem nagyon tudok arrol hogy mi es hogy megy odakint, de ez a zenei es kulturalis nihil ami jellemzi ezt a "tevekeny" generaciot itthon egyszeruen kihozza belolem a allatot. Ha kulfoldon is igy van, akkor ugyanezt reagalom kihegyezve arra akire vonatkozik. ez nem orszagfuggo.
Nyilvan nem kene szociologiai eszmcseret folytatni ebben a topikban [ persze gyere inoksz megint es told a szart az arcomba ] de ha mar temanal vagyunk akkor a grabancanal kell megragadni, hatha tapad valami legalabb annak aki ezt olvasgatja.
Igenis legyen zenei elokepzetsegem legyen egy tudasom amiert lemegyek valamire illetve valakire, tudjam azt hogy o" ki, es honnan jott es mit zenel.
egyszeruen elvezni lehet. De sztem szanalmas, lutri, esetleges es felesleges. csak azert hogy elmondhassam hogy ott voltam? vagy toltottem valahol egy estet?
mi van azzal a fogalommal ilyenkor hogy valami tudatos? vagy ez tenyleg nem fontos? csak "barmire" megyunk bulizni?