i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:35, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:28, 24-10-2008 
metalhead

wszgo wrote:
Kulfoldon (ahol en jartam) az emberek bulizni jarnak el meg hogy jol erezzek magukat

és ez azzal jár, hogy az adott venue aznapi felhozatalát nem is muszáj ismerni, mert bekúrni mindenre lehet?
ne mondd már, hogy egy hans vagy egy julien nem nézi meg, hogy hol szórja el este az euróit.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:26, 25-10-2008 
souljah

wszgo wrote:
Egyebkent meg nem ertem mit akarsz, en ezzel tenyleg csak itthon talalkoztam. Kulfoldon (ahol en jartam) az emberek bulizni jarnak el meg hogy jol erezzek magukat. Itthon egyesek meg kb azert hogy a masikat lessek - ki mit tud, hogy tancol, hogy nez ki stb.

Amugy ezzel sincs semmi gondom, csak mindig meglep hogy egyesek mennyire gorcsosen ragaszkodnak nezeteikhez es mennyire nem erzik at/fogadjak el masok velemenyet. De amugy ez is rendben van.

Feel the power of the light side...

Ha velemeny van azt lehet erteni. Mivel kulhonban nem vagyok erosen ismeros ezert nyilatkozni sem nagyon tudok arrol hogy mi es hogy megy odakint, de ez a zenei es kulturalis nihil ami jellemzi ezt a "tevekeny" generaciot itthon egyszeruen kihozza belolem a allatot. Ha kulfoldon is igy van, akkor ugyanezt reagalom kihegyezve arra akire vonatkozik. ez nem orszagfuggo.

Nyilvan nem kene szociologiai eszmcseret folytatni ebben a topikban [ persze gyere inoksz megint es told a szart az arcomba ] de ha mar temanal vagyunk akkor a grabancanal kell megragadni, hatha tapad valami legalabb annak aki ezt olvasgatja.
Igenis legyen zenei elokepzetsegem legyen egy tudasom amiert lemegyek valamire illetve valakire, tudjam azt hogy o" ki, es honnan jott es mit zenel.

egyszeruen elvezni lehet. De sztem szanalmas, lutri, esetleges es felesleges. csak azert hogy elmondhassam hogy ott voltam? vagy toltottem valahol egy estet?
mi van azzal a fogalommal ilyenkor hogy valami tudatos? vagy ez tenyleg nem fontos? csak "barmire" megyunk bulizni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 25-10-2008 
ujonc

egyrészt külföldön sokkal inkább elmennek ismeretlen előadók estjeire mint nálunk, sokkal nyitottabbak. úgy mennek le helyekre, hogy gőzük sincs, mi lesz, de _érdeklődnek_. és nem a fellépő komplett biográfiája és diszkográfiája iránt, hanem, hogy milyen bulit tud csinálni az illető. sztem ez korrekt.

másrészt létezik egy olyan tudományág, hogy kritikaelmélet: ebben már több évtizede rájöttek, hogy a mű legtisztább megítélése pont akkor lehetséges, ha nem is tudod ki a szerző/készítő vagy itt a producer/dj. szóval sztem mi is tullephetnenk ezen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 25-10-2008 
metalhead

ez eddig rendben is van, zakson. mi is örültünk, amikor párizsban odajöttek vigyorogni a gallok, pedig a helyen még soha nem szólt breakbeat. de abban is biztos vagyok, hogy akármelyikükkel is akartam volna értekezni mondjuk a deerhoof munkásságáról, jó eséllyel hozzá tudtak volna szólni. ezen a szinten mi még nem vagyunk.

PS.: ezúton is bocsánat suhaidtól a topikszétkúrásért, de adta magát, meg végre eszmecserebere is folyik valahol.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 25-10-2008 
pokemon

zakson wrote:
a mű legtisztább megítélése pont akkor lehetséges, ha nem is tudod ki a szerző/készítő vagy itt a producer/dj. szóval sztem mi is tullephetnenk ezen.

Na ezzel mondtal nagyon igazat.

Sracok oke, zavar titeket a tudatlansag. Ertem is hogy mirol beszeltek, de:

Hol kezdodik, meddig tart? Kiket kell ismerni? Ti akarjatok meghatarozni? Buli elott kerdezzunk es azt engedjuk be aki 67 %-ot teljesit? Es ha eljon velem az unokatesom meg a haverjai mert pont erre jarnak, de kozuk nincs ilyen zenekhez? Csak ugy mehetek UTE-FTC-re ha tudom ki a kezdo 11? Vagy ez csak a zenenel rossz?

Embere valogatja, de nekem ma az szamit hogy egy ember korrekt-e vagy sem, joindulatu-e vagy sem. Es minden mas elegge hatterbe szorul.

Annyit akartam ezzel mondani, hogy abszolut van igazsag abban amit mondtok, de olyan fekete-feheren latjatok ezt hogy szornyu. NEKTEK fontos ez a dolog ugy tunik, de masoknak nem biztos. Megoldas: szervezzetek bulit es valasszatok ki kik mehetnek be. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 25-10-2008 
pokemon

tr wrote:
Igenis legyen zenei elokepzetsegem legyen egy tudasom amiert lemegyek valamire illetve valakire, tudjam azt hogy o" ki, es honnan jott es mit zenel.

Nem akarom ragozni csak itt a lenyeg.

Szerinted ez fontos, szerintem nem. Ketten lebegunk a vakumban. Te tudod hogy igazad van, en is. Konkluzio?

Anno szolt Kristof, lesz Tilos Party a Pecsaban. Kozom nem volt olyasmi zenekhez elotte soha. Ketten lementunk. Mondhatom lenyugozott. Szep lassan elkezdtunk jarogatni, mert tetszett. Aztan elkezdett annyira erdekelni, hogy utananeztem. De eltelt kozben kb masfel ev... es hany eloado van akit nem ismerek meg ma sem? Rengeteg. Tehat maradjak kint es ne is jojjek haza, nem?

Igy eveket visszatekintve teljesen mas volt mindennemu befolyastol es tudastol mentesen lemenni egy buliba illetve manapsag hatterinfok tomegevel, kondicionaltan elmenni. Sokkal nagyobb flesse volt szamomra annak. Neha nem is akarok tudni semmit, csapjon be a meglepetes erejevel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:06, 26-10-2008 
jazz turbulence

szevasztok,
a mai Sunday Session elmarad, jövő héttől újra van.

ez a topik meg lassan lepihenhet. ha valakiben kínzó vágy jelentkezne a folytatásra, javaslom a felűlmúlhatatlan "hol tart ma a szcéna" topikot.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 2 hours [ DST ]