suhaid wrote:
elővétel jó lett volna, ez tény. ugye ez a hajóteraszos nullapromós örömzenélősnek szánt nyárzárónak volt a pótbulija, próbáltunk semmit nem változtatni, hiszen nem illene. jegyáron sem, a lefogyasztós sztorit is próbáltuk átboxolni a Merlinen, lineup is ugyanaz volt, a szituáció meg végül nem annyira. de őszintén, a lófasz gondolna arra, h TÉNYLEG 2000 ember kiváncsi egy Bonobo DJ szettre 2008-ban. Nem mintha rossz lenne, sőt, szerintem is jó volt, de könyörgöm: MIÉRT? legyen kiváncsi 600 vagy mittudomén, tökre ok. de ismétlem: egy B&S vagy egy Jamespants bulira meg eljöttök 200an? Noormáális?
a BTJ majd 7 éve úgy megy, hogy olyanokat próbálok hívni akiket éppen szeretek és sikerül iderángatni. ha ez most épp nem találkozik a nagyvárosi közízléssel, akkor semmi baj, van elég más dolgom. de szakértő szuperfejeket, akik "lejönnek bonobóra" aztán ugatnak, hogy jajdekicsi Merlin stb, minimális mértékben sem tudom komolyan venni. Nem a Merlin kicsi hanem ezeknek a lúzereknek a látóköre.
végül pedig: fasza buli volt, remek hangulat, közönségre sem volt panasz. köszi.
én mint szakértő szuperfej,aki "lement bonobóra" aztán ugattam hogy jaj de kicsi a merlin,kiálltam a több mint egy órás sort,majd bent vettem jegyet és minden mostoha körülménytől eltekintve jól éreztem magam,mert fasza buli volt!
és csak azért mertem mondani hogy kicsi a merlin bonobonak,mert már a live band-es felállásnál is ez volt,hogy sokan kint rekedtek(többek közt én is)az pedig hogy a lúzer látóköröm a slayertől csak a bonobóig tart legyen az én bajom:]
jó buli volt köszi! és ha valaki tudja mi volt a recurring után szóljon!