i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:16, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:52, 20-10-2008 
souljah

seiand wrote:
meg azért a bonobo live band-et is el kéne megint hozni,csak ne merlinbe:]
amugy mikor a sorban álltunk akkor néztem én is hogy egy csomóan jöttek ki karszalagokkal a kezükben,amiket a haverjaiknak vittek,aztán persze szépen előre is tolakodtak hogy nekik van jegyük....ezen kicsit fel is húztam magam mert ugye direkt kérdeztem buli előtt hogy lehet-e ezt csinálni,és ugye azt mondtátok nem....lehet nem mindenkit engedtek be így,de azért sokan bejutottak.

pontosan ez történt. több tolakodótól megkérdeztem, hogy mégis mit gondol, hová megy, és hát kevés volt, aki egyáltalán válaszra méltatott. mások meg mutatták, hogy a kezükön ott a karszalag, amit persze 2 perce kapott meg... rohadt idegesítő volt a sok kis kecseg

én teljes mértékben elhiszem, hogy ki volt adva, hogy nem lehet másnak jegyet venni, a jó szándékot nem vonom kétségbe, azt viszont igen, hogy ezt a jegyeladók be is tartották. legalább is a tények nem ezt igazolják. mindegy, ez olyasmi, amiből lehet és kell tanulni, legközelebb majd jobb lesz. ha nincs meg az alapvető sorbanállási kultúra (nincs) és csak ez használ, akkor oda kell tenni teszem azt akár egy rohadt fémkordont.

azt viszont nagyon sajnálnám, ha nem lenne BTJ, mert kábé ez az egyetlen olyan sorozat, amire még hajlandó vagyok lemenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 20-10-2008 
partiarc

z. wrote:
..vidéki lévén tök feleslegesen utaztam 200 km-t! megtörtént az ami eddig még nem: nem
jutottam be...

a sorbanállók fele kb azt sem tudta hogy milyen buli van bent, de ez nem újdonság

At tudom erezni, velem tavaly ugyanez volt a live band-es bulin (csak par km-rel tobb utazas), mikor csajoknak ingyen volt 10-ig. Mondjuk ott en voltam a marha, hogy 10-re mentem oda. (Sosem felejtem el azt a ket kiscsajt akik igy jottek ki, hogy: te amugy kieza bonobo?:))
A jegyelovetel tenyleg jo lett volna, bar nincs okom panaszkodni mivel fel 11-kor mar bennt voltam. Viszont ha nyomorogni kell amig bonobo jatszik ahhoz, hogy jojjon Kentaro, hat en nyugodtan bevallalom. :)
Remelem azert nem pihen sokaig a btj, nagy kar lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 20-10-2008 
ujonc

ejjj kellemes volt ez a szombat este bár és a sunday sessionös downtempo setre kíváncsibb (de szar ez a szó) letten volna. dehát nem lehet mindent egyszerre...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:16, 20-10-2008 
ujonc

Mi sem fértünk be szombaton (látva a tömeget 1 perc múlva már el is indultunk máshova), viszont vasárnapi sunday session nagyon komoly volt. Pont elegen voltunk, le lehetett ülni, a zene és a vizuál 10/10 (Bonobo és Cadik részéről is), és még a hang is korrekt volt. Nem sajnálom hogy nem jutottunk be szombaton, jó ötlet volt a vasárnapi ráadás. Köszi a szervezőknek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:39, 21-10-2008 
partiarc

Kepek (nem sajat):
http://roberthorvath.extra.hu/galleries/bonobo/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:04, 21-10-2008 
jazz turbulence

elővétel jó lett volna, ez tény. ugye ez a hajóteraszos nullapromós örömzenélősnek szánt nyárzárónak volt a pótbulija, próbáltunk semmit nem változtatni, hiszen nem illene. jegyáron sem, a lefogyasztós sztorit is próbáltuk átboxolni a Merlinen, lineup is ugyanaz volt, a szituáció meg végül nem annyira. de őszintén, a lófasz gondolna arra, h TÉNYLEG 2000 ember kiváncsi egy Bonobo DJ szettre 2008-ban. Nem mintha rossz lenne, sőt, szerintem is jó volt, de könyörgöm: MIÉRT? legyen kiváncsi 600 vagy mittudomén, tökre ok. de ismétlem: egy B&S vagy egy Jamespants bulira meg eljöttök 200an? Noormáális?

a BTJ majd 7 éve úgy megy, hogy olyanokat próbálok hívni akiket éppen szeretek és sikerül iderángatni. ha ez most épp nem találkozik a nagyvárosi közízléssel, akkor semmi baj, van elég más dolgom. de szakértő szuperfejeket, akik "lejönnek bonobóra" aztán ugatnak, hogy jajdekicsi Merlin stb, minimális mértékben sem tudom komolyan venni. Nem a Merlin kicsi hanem ezeknek a lúzereknek a látóköre.

végül pedig: fasza buli volt, remek hangulat, közönségre sem volt panasz. köszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:23, 21-10-2008 
droid

fatilla wrote:
Kedves Suhaid ,nem tudom mihez kéne a gratulációt fogadni?

annyi történt hogy odamentünk öten kilenc órára,kivártuk a a soronkat, feltették a karszalagot mind az öt embernek és aztán elmentünk a helyről (mivel még direkt megkérdeztem hogy úgye visszajöhetünk e majd később két illtékestől) egy lakásba felkészülni az estére...aztán olyan fél12 körül megérkezünk és nem akar a személyzet beengedni mondván hogy megtelt a hely, ilyen azért ritkán esik meg..nem hiszem hogy ezt nyelnunk kene...

efelett valamiért elsiklottál,pedig igazán kiváncsi lettem volna valami válaszfélére hamár egyfajta párbeszédre került sor...

az iménti soraid pedig kissé bárdolatlanul hangzanak a fizető közönségeddel szemben...nem hinném hogy az elöző pár oldalon bárki is "ugatott" volna...ami engem illet az elmúlt években jópár btj bulin megfordultam...nagyrésze tetszett ( mer mondjuk jó volt a helyszín,fellépő,hangulat) aminek a fórumon is hangott adtam..volt ami nem tetszett,különböző "szubjektív" tényezők miatt,ezeket is leírtam....a véleményemet erről a buliról úgy érzem korrekt hangnemben írtam le (ami magába foglalta a fennti kellemetlenséget, ami egy nyilvánvaló szervezési baklövés volt)ellentétben Veled aki bizonyos határokat átlépvén formálja a gúnytól csepegő szavakat, részemről vajmi kevés okot szolgáltatva minderre....szerintem ebben az esetben nem én/mi vagyo(un)k a lúzer(ek)....

ettől függetlenül szeretem a béjétét és a vasárnapi session bonoboval igazán kellemes volt..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:03, 21-10-2008 

fatilla wrote:
Kedves Suhaid ,nem tudom mihez kéne a gratulációt fogadni?
annyi történt hogy odamentünk öten kilenc órára,kivártuk a a soronkat, feltették a karszalagot mind az öt embernek és aztán elmentünk a helyről (mivel még direkt megkérdeztem hogy úgye visszajöhetünk e majd később két illtékestől) egy lakásba felkészülni az estére...aztán olyan fél12 körül megérkezünk és nem akar a személyzet beengedni mondván hogy megtelt a hely, ilyen azért ritkán esik meg..nem hiszem hogy ezt nyelnunk kene...
Ezek szerint annyira mégsem volt illetékes az a két ember, akit megkérdeztetek. De amúgy számomra mind a korábbi merlines tapasztalotokból ill. infókból (sokszor nem is lehetett egyáltalán kimenni és visszajönni ugyanazzal a jeggyel), mind az itt, a fórumon a buli előtt írtakból és mind pusztán józan paraszti észből (pl a múltkori, bonobo bandes és a mostani hypeból következtetve) is egyértelmű volt, h ilyet nem lehet majd megtenni a bulin ill. előtte, amit végül a koordinálatlan másnapossággal spékelt, közelgő kreszvizsgára készülődéssel súlyosbított, és tömegtől (hát még a sorban küzdőktől) irtózó legyengült megfázásom miatt "sajnos" (legalábbis a zene miatt sajnos) ki is hagytam, ettől függetlenül veszem majd egyből a következő Bonobo lemezt is, és járok a BTJ-ekre továbbra is, amikor tudok.
Peace :hippi:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:34, 21-10-2008 
original nuttah

Itt látszik igazolni sok helynek azon hozzáállása, h egy buliba, egy jeggyel csak egyszer be
Ha kimész vedd meg újra (ha tudod)
Itt és most ezt konzekvensen betartják, akkor sok galiba megelőzhető lett volna
Fatilla, azért sztem, ha nem is direktben, de sorok között olvasva megkaptad a választ
És végül suhaid, megértem elkeseredésed, de úgy gondolom BTJ-re szükség van, mert jó
Ami meg sunday-t illeti, azt azért hozzátenném sokat emelt a hangulaton Barabás Lőrinc játéka is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:45, 21-10-2008 
partiarc

kavics wrote:
Itt látszik igazolni sok helynek azon hozzáállása, h egy buliba, egy jeggyel csak egyszer be
Ha kimész vedd meg újra (ha tudod)

pf
dehat ez milyen mar?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:01, 21-10-2008 
souljah

Nem tudom, lehet, hogy a nyárzáró volt a varázsszó, ezért voltak olyan sokan :)

Amúgy természetesen a Merlinnel semmi baj nincsen, elég nagy az, és ezen a bulin is jól elfértünk. Zeneileg is rendben volt... a 3-4 'szám' a d'n'b rész előtt például levitte a fejemet. Szóval jó volt a buli, kár lenne ha csak a kellemetlen dolgok maradnának meg belőle mindenkiben.

Suhaid, te meg ne add fel, itt évekig a Chumbawambát is el lehetett adni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 21-10-2008 
line up?

már nem lehet megfulladni a cigifüsttől?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:58, 21-10-2008 
ujonc

jamamura szadakó wrote:
már nem lehet megfulladni a cigifüsttől?

de :?
amúgy egyáltalán nem volt zavaró a tömeg bent, mivel a közönség fele kb kint volt a bonobo alatt is (ezt sem értem egyébként)
de engem még mindig érdekelne hogy mi volt a legelső dnb szám légyszi árulja el valaki... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 21-10-2008 
original nuttah

suhaid wrote:
elővétel jó lett volna, ez tény. ugye ez a hajóteraszos nullapromós örömzenélősnek szánt nyárzárónak volt a pótbulija, próbáltunk semmit nem változtatni, hiszen nem illene. jegyáron sem, a lefogyasztós sztorit is próbáltuk átboxolni a Merlinen, lineup is ugyanaz volt, a szituáció meg végül nem annyira. de őszintén, a lófasz gondolna arra, h TÉNYLEG 2000 ember kiváncsi egy Bonobo DJ szettre 2008-ban. Nem mintha rossz lenne, sőt, szerintem is jó volt, de könyörgöm: MIÉRT? legyen kiváncsi 600 vagy mittudomén, tökre ok. de ismétlem: egy B&S vagy egy Jamespants bulira meg eljöttök 200an? Noormáális?

a BTJ majd 7 éve úgy megy, hogy olyanokat próbálok hívni akiket éppen szeretek és sikerül iderángatni. ha ez most épp nem találkozik a nagyvárosi közízléssel, akkor semmi baj, van elég más dolgom. de szakértő szuperfejeket, akik "lejönnek bonobóra" aztán ugatnak, hogy jajdekicsi Merlin stb, minimális mértékben sem tudom komolyan venni. Nem a Merlin kicsi hanem ezeknek a lúzereknek a látóköre.

végül pedig: fasza buli volt, remek hangulat, közönségre sem volt panasz. köszi.

én mint szakértő szuperfej,aki "lement bonobóra" aztán ugattam hogy jaj de kicsi a merlin,kiálltam a több mint egy órás sort,majd bent vettem jegyet és minden mostoha körülménytől eltekintve jól éreztem magam,mert fasza buli volt!
és csak azért mertem mondani hogy kicsi a merlin bonobonak,mert már a live band-es felállásnál is ez volt,hogy sokan kint rekedtek(többek közt én is)az pedig hogy a lúzer látóköröm a slayertől csak a bonobóig tart legyen az én bajom:]

jó buli volt köszi! és ha valaki tudja mi volt a recurring után szóljon!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:42, 21-10-2008 
jazz turbulence

fatilla wrote:
az iménti soraid pedig kissé bárdolatlanul hangzanak a fizető közönségeddel szemben...nem hinném hogy az elöző pár oldalon bárki is "ugatott" volna...ami engem illet az elmúlt években jópár btj bulin megfordultam...nagyrésze tetszett ( mer mondjuk jó volt a helyszín,fellépő,hangulat) aminek a fórumon is hangott adtam..volt ami nem tetszett,különböző "szubjektív" tényezők miatt,ezeket is leírtam....a véleményemet erről a buliról úgy érzem korrekt hangnemben írtam le (ami magába foglalta a fennti kellemetlenséget, ami egy nyilvánvaló szervezési baklövés volt)ellentétben Veled aki bizonyos határokat átlépvén formálja a gúnytól csepegő szavakat, részemről vajmi kevés okot szolgáltatva minderre....szerintem ebben az esetben nem én/mi vagyo(un)k a lúzer(ek)....

ettől függetlenül szeretem a béjétét és a vasárnapi session bonoboval igazán kellemes volt..

lehet h nehezen fér bele a világképedbe, de eszembe se jutottál mikor a fentieket írtam. akinek nem inge - mondják, ugye.
seiand - ugyanez. az ugatós attitűd nyilván erre a fórumra is jellemző, de én általában gondoltam (más fórumok, real world, ilyenek), semmi személyeskedés.

a bíztató szavakat köszi szépen, de elkeseredve szerencsére egy kicsit sem vagyok. dramatizálni sem szeretném a dolgokat, valószínűleg lesz még BTJ csak ritkábban. Phreeknek van teljesen igaza, ezeket a zenéket nem puccos klubokban kell hallgatni hanem otthon a haverokkal, vagy vmelyik másik országban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:47, 21-10-2008 
pokemon

suhaid wrote:

Figyi volt aki vidékről jött 'fel' ezért a buliért és nem jutott be, volt aki 1 órát állt kint a sorban és nem jutott be, volt aki ott fightolt a sorban és bejuott. Én csak azt nem értem Te miért vagy indulatos ha ők nem?
Peace...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 21-10-2008 
jazz turbulence

hello,
nem vagyok indulatos, össze is foglalom amiket már nagyjából leírtam:
- elővétel tényleg kellett volna
- lehet h álomvilágban élek, de nem hittem volna h ennyi ember jön
- korai érkezésre mindenhol és sokszor felhívtam a figyelmet. aki korán jött, bejutott gond nélkül.

ezek után valóban mondhatnám azt, hogy: sajnálom

e helyett mondtam azt amit sokkal jobban sajnálok, h igazán aktuális produkciókat nem lehet idehozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 21-10-2008 
pokemon

suhaid wrote:
hello,
nem vagyok indulatos, össze is foglalom amiket már nagyjából leírtam:
- elővétel tényleg kellett volna
- lehet h álomvilágban élek, de nem hittem volna h ennyi ember jön
- korai érkezésre mindenhol és sokszor felhívtam a figyelmet. aki korán jött, bejutott gond nélkül.

ezek után valóban mondhatnám azt, hogy: sajnálom

e helyett mondtam azt amit sokkal jobban sajnálok, h igazán aktuális produkciókat nem lehet idehozni.

mega respekt (komolyan)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 21-10-2008 
ujonc

én ugyan nem voltam szombaton, mert bonobo számomra már rég nem ír olyan jó zenéket, hogy szeressem, de talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a merlinből máshova költözzön a btj... és nem azért mondom ezt, mert a merlin egy rossz hely, mert tényleg nem az (szerintem idén ott voltam eddig a legtöbbet), de a közönsége valóban botrányos.

idén nem egy olyan teltházas buliban voltam, hogy a bárrészlegben mozdulni sem lehetett, a tánctér bent pedig jóformán kongott az ürességtől (ha már btj, számomra pont az idei todd terje volt érthetetlen ilyen szempontból). egyszerűen a merlinbe az emberek nem a fellépőkért járnak, és emiatt nem is igazán értem, hogy minek fizetik ki az olykor két-három ezer forintra rúgó belépőket, ha nem is érdekli őket a műsor. lehet ezt hívják sznobizmusnak.

azt meg tényleg sajnálom, hogy nem lehet aktuális produkciókat elhozni ide, mert vannak emberek (pl. én is), akik igényelnék ezt, és biztosítunk is suhaidnak minden supportot, ha tehetjük, de sokszor nekem úgy tűnik, hogy veszett fejsze nyele az egész. és pont ezért becsülöm a btj-t, vagy az nvc-t és a társaikat (hirtelen több szervezőbanda nem ugrik be, de szerintem magára ismer mindenki), akik annak ellenére is szervezik ezeket a partikat, hogy szinte előre borítékolható az alacsony létszám.

(off: azon egyébként én is ledöbbentem, hogy a richard colburnön _mennyire_ kevesen voltunk.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 21-10-2008 
original nuttah

Régi visszatérő kérdés már ez, sok hellyel kapcsolatban, h ne itt, ne ott
Viszont alternatíva sosincs
Sajnos el kell fogadni, h ennek a zenei rétegnek (szándékosan nem írtam underground) nincs olyan túl nagy variációja helyek terén
Úgy gondolom a merlinnel szembeni alternatíva szinte garantáltan vagy kisebb vagy drágább
Azt meg csak halkan jegyzem meg, ami sztem leginkább hígítja itt 1-2 buli társaságát, az a lányoknak 10-ig ingyenes akció :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]