|
na akkor reakciok: 1. @LAS: igen, tobb mint puszta josag, gondoltam, hogy azert, hogy jobban felkeltsem az erdeklodest, csinalok egy nyeremenyjatekot, ahol olyan dolgot lehet nyerni, amit szeret a kozonseg. Most eppen therapy jegy, elozoleg drum fusion jegy. Nem a therapyra volt kihegyezve a dolog, mint bulisorozatra, hanem a zenei stilusra, amit en is szeretek, meg azok is, akiknek szeretnek zenelni. Sajnalom h rosszul jott ki, lehet nem volt elegge atgondolt a dolog, nem akartam vele rosszat (abba gondoltam csak bele, h en pl orulnek egy ilyennek, biztos masok is, ennyi). (Illetve meg annyit, hogy szerintem ez ram es a bladerunnazra tartozik, de ez megint csak mind1)
2. @KHSM: tudom, hogy sok hazai arc jelentet meg jo zeneket, tobbel kapcsolatban is allok. Azt is tudom, hogy bizonyara sok van, akiket nem ismerek, mert nem jartam elegge utana a dolognak. Ettol fuggetlenul szerintem keves az olyan dj (bar vigyazok ezzel a szoval, mert aztan csapkodjatok a fejemhez a sok laptopot meg bakelitet), aki heti, vagy akar havi rendszeresseggel mutatna magat bulikban (tudom, hogy van par, de boven messze van a soktol)
3.@Savage: nagyon el vagy tevedve. ---1 szerintem senki nem hasonlitott sem CV-hez, sem Hawtin-hoz, csupan probaltak(tam) felnyitni a szemeteket, hogy hulyeseg ez a laptop-bakelit ellentet. ---2 lehet, hogy bulikban meg nem mutattam meg magam olyan sokszor, de jopar ev zeneles es keveres all a hatam mogott (egyebkent CD-n tanultam keverni, nem laptopon),tehat azt azert nem mondanam, h a szarnyaim probalgatom. az egyetlen oka amiert most kezdtem el foglalkozni a bulikkal, mert most ereztem ugy, hogy kb kialakult a sajat stilusom, es eleg jo vagyok ahhoz, hogy kiprobaljam magam kozonseg elott is. Szerintem hallani lehet a mixeimen, hogy eleg sok munka all mogotte, es nem egy full kezdo dobalta egymas utan a trackeket. Es ha mar elozoleg emlitettted a tueles keverest, elarulom, hogy traktorral keverek, amirol koztudott, hogy a tortebb zeneket kb 80 szazlekban nem tudja rendesen feldolgozni, tehat nincs varazsgomb, meg ilyesmi, nekem kell osszeallitani az utemet, idoben elinditani, aztan korrigalni, a fulem segitsegevel, ugyhogy azert nincs annyira messze a bakelittol a dolog, mint ahogy eloadod (persze nyilvan gyorsabb es egyszerubb ezeket gombokkal, mint a lemezt tologatva, de ettol meg kell hozza ritmuserzek, meg ilyesmi) ---3 nem vagom, miert inditasz alapbol ellensegesen, es milyen alapon mondasz barmit a gondolkodasmodomra, en nem inteztem semmifele tamadast az iranyodba, raadasul egyaltalan nem is ismersz. ---4 erdekes, hogy a bakelites acok mindenhol mindig mennyire pattognak. Elarulok egy nagy titkot: a kozonseg 3 dolog miatt szeret egy dj-t: (lehet nagykepuen hangzik ez a kijelentes, de mint kozonseg, azert eleg tapasztalt vagyok:) ) Azert, amilyen zeneket valogat, azert, ahogy felepiti a mixeit, es azert, amennyire kreativan es elvezhetoen keveri at a zeneket.(azokra az 'emberekre' nem terek ki, akik azert mennek el 1 buliba, mert mar 400an lajkoltak, akkor biztos szupi lesz) Ebben nincs benne az, hogy mirol keversz. Nem hiszem hogy neked azert mennek el a bulidra, mert bakelitet porgetsz, hanem nyilvan azert, mert bejon nekik az, amit, es ahogy jatszol. En nem mondom magamrol, h dj vagyok, azt sem hogy zenesz. Elkezdtem zeneket keverni, azert, mert sokszor nem tetszett az amit masoktol hallottam, es szorakoztattam magam a sajat mixeimmel. ennyi. nem kell tolem megvedeni a nagy bakelites egotokat, mert en nem mondom, hogy jobb az amit csinalok, vagy egyaltalan azonos szinten van. 1xuen szeretem ezt csinalni, lattam, hogy masok is szeretik ezt hallgatni, gondoltam akkor hozzunk ossze belole valamit. Nem tudom miert ilyen hisztisek mindig a bakelitesek, azt hiszitek, hogy mindenkit meg kell gyoznotok arrol, h mekkora kiralyok vagytok. Mindenki tudja, hogy respect a bakelit, de csak egy valasztas, ugyanugy lehet jol szorakoztatni a kozonseget mas 'dj' eszkozokkel is, ha van hozza tehettseged. A promora mar reagaltam, nem irom le megyegyszer.
Egyebkent elmarad a buli, mert Mystification maganeleti problemak miatt lemondta a reszvetelt.
|