i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:22, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: MYSTIFICATION and d25, 2011.03.05. Budapest
PostPosted: 22:16, 27-02-2011 
NewCityBass

L.A.S. wrote:
szerintem az szúrja sokak szemét, hogy egy jól ismert és népszerű partisorozat (therapy) nevét felhasználva promózod a saját bulidat.

a lelkesedésed mindenesetre tiszteletreméltó.

én szívesen promozom a saját fb-nken ha a kövi bulira vesz egy 8-10 belépőt :perv:

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 22:38, 27-02-2011 
ujonc

L.A.S. wrote:
szerintem az szúrja sokak szemét, hogy egy jól ismert és népszerű partisorozat (therapy) nevét felhasználva promózod a saját bulidat.

Felhasználom a nevüket, de nem élek vele vissza. Szntem ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy a 11 előtt érkezőknek adunk egy üveg heinekent.
(nyilvan nem hivna fel erte a heineken, hogy hogy kepzelem) Nem karositok meg vele senkit, sot. Sajnalom ha ez valakinek nem tetszik, de szerintem mivel eleg kevesen vagyunk itthon akik a kemenyebb dnb-t toljak, ilyen szintu 'egyuttmukodeseknek' bele kellene fernie, mert ezzel az egesz dnb halad elore, a kozonseg is jol jar, es a meg kevesbe ismert dj-k is nyerhetnek egy kis teret. Persze ha a bladerunnaz szol, hogy nekik ez nem tetszik, leallitom a dolgot, de a fenti hozzaszolas alapjan nincs kulonosebben ellenukre. (miert is lenne, nincs benne semmi illegalis, es nem veszek el eloluk vendegeket )

hallgassatok meg inkabb a vita helyett az elo mixem a db9radio.com-on 20 perc mulva (9tol)!

Profile  

PostPosted: 22:47, 27-02-2011 
original nuttah

d25 wrote:
eleg kevesen vagyunk itthon akik a kemenyebb dnb-t toljak

semmi flame, de eleg sokan vannak :]

Profile  

PostPosted: 22:48, 27-02-2011 
original nuttah

d25 wrote:
hallgassatok meg inkabb a vita helyett az elo mixem a db9radio.com-on 20 perc mulva (9tol)!

most kimondtad a varázsszót :fog:

Profile  

PostPosted: 22:55, 27-02-2011 
ujonc

Jo hallani, hogy sokan vagyunk!:) (kerdes csak az, hogy hol, mert en eleg ritkan talalok olyan bulit, ahol ilyen zenet jatszanak, leszamitva a therapy-kat meg meg par videki bulit)
(illetve meg annyit, h ha sokan vagyunk, akkor ossze kene allni, es nyomatni a jobbnal jobb bulikat, mert szerintem lenne ra kozonseg)
na gyertek, jon a mix mindjart!

Profile  

PostPosted: 22:56, 27-02-2011 
pokemon

zero method wrote:
d25 wrote:

most kimondtad a varázsszót :fog:

biztos csak elgepelte es bemasolta :wink:

Profile  

PostPosted: 23:21, 27-02-2011 
original nuttah

Jobbnál-jobb bulik így is vannak ebben és más stílusokban is. A DJ-k létszámára pedig annyit szeretnék reagálni, hogy igen, kevesen vagyunk, kevesen vagyunk azon dj-k, akik megveszik a keményvonalas zenéket és nem letöltjük, meg torrent tracker, meg véletlen mindegyik tűéles keverés, meg laptop bohóckodás, és most itt nem a producereinkre gondoltam. Elég legyen már ebből a szájtépésből és az egymást hülyéneknézésből. Off vége részemről. Ne reagálj, gondolkozz kérlek.

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

PostPosted: 00:16, 28-02-2011 
ujonc

sajnos megiscsak reagalok.
1. MINDEN ZENEM EREDETI, vagy beatport, subdivision, freak, junodownload, etc. helyekrol vasarolt, vagy amit ezeken nem talaltam, es nagyon bejott, megvettem bakeliten (juno, v deep), es egy haveromnal bedigitalizaltam, akinek van lemezjatszoja (es szamlam is van mindenrol, nehogy megbasszanak bulin).
2. igen, laptoprol tolom, de szntem ha valoban meghallgattad a mixet, akkor hallottad, h eleg sok felkeszules van benne, nem csak ugy egymasutan pakolom a zeneket. a tehetseg szntem nem attol fugg h min jatszol (bar vagom, h az egy nagyon jo dolog, h te bakelitrol keversz, de azert meg ne verd magad rajta ennyire, sokan szntem megallnak bakeliten is a helyuket, ha lenne penzuk lemezjatszokra). Nyilvan te is erezted mar jol magad olyan bulin, ahol valaki laptoppal kevert (pl mostanaban CV), es nem arra gondoltal kozben, h anyad, ez mekkora csira.
Tisztelem a munkassagod, de elvarnam, hogy akkor ugass le, ha egy kicsit is ismersz, es vagod h mit, hogyan csinalok. attol nem leszel nagyobb nev, hogy a kicsiket megprobalod elfojtani, azert, mert mashogy toljak, mint te. inkabb meg kene probalni 1uttmukodni.

pisz.

Profile  

PostPosted: 00:25, 28-02-2011 
original nuttah

Sajnos sokmindent nem értessz ezekszerint ebben a világban. Ahelyett, hogy elbeszélnénk egymás mellett, én most neked sok szerencsét kívánok minden cinizmus és negatívkodó gondolat nélkül. Majd rájössz, hogy mit hogyan kell vagy éppen érdemes csinálni, legyen az zenélés, promoció, vagy buliszervezés. Üdv.

Savage Tales
Subculture Revolution

Profile  

PostPosted: 03:02, 28-02-2011 
original nuttah

d25 wrote:
L.A.S. wrote:

Felhasználom a nevüket, de nem élek vele vissza.

Szerintem meg ez igen is visszaélés a blade nevével. Egy átlagos bulizó aki csak annyit tud, hogy therapyra sorsoltok jegyeket könnyen vonhat bárhuzamot köztetek és a blade között, olyan szempontból, hogy lehet, hogy "biztos összedolgoznak".
Egy rádió műsorban sem úgy sorsolnak jegyet egy bulira, hogy a műsorvezető megveszi a jegyeket, hanem a szervező felajánlja.

A bakelitről meg annyit, hogy véleményem szerint egy kézzel fogható lemeznek sokkal nagyobb eszmei értéke van mint egy mp3-nak. De ezt neked is kéne tudni ha valóban van amit megvettél bakeliten:) Arról meg szerintem ne is beszéljünk, hogy laptopon összerakni 2 zenét és bakeliten az ég és föld:)

2011.12.26. Need4Speed X-Mass Edition @ Kashmir Club

Profile  

PostPosted: 03:30, 28-02-2011 
original nuttah

henrik wrote:
Jaj ez a bakelittéma.
Tudom, h icipicit másik szcéna, de én az elmúlt években sem Richie Hawtint, sem Surgeont nem akartam azért megdobálni, mert nem baksiról (és még csak nem is cédéről :oops: ) játszottak. Ott a zenei élmény számított, a hihetetlen párosítások, vagy bizonyos loopok "ott hagyása", amikre csak azt mertük magunkban megkérdezni, h "bazzeg, ezt hogy meri megtenni?". Persze abszolút pozitív értelemben.

Amúgy nem ismerem d25-öt, meg nem is őt védem, csak erről a bakelitfetisizmusról most ezek jutottak eszembe. :)

Nem a Richie Hawtinról van szó, de én kicsit másképpen értékelem ezt a dolgot miután van egy kb. 400 lemezes gyűjteményem:) Számomra más érzés megfogni egy bakelitet mint kiírni egy cd-t. De ez tényleg szubjektív:)

2011.12.26. Need4Speed X-Mass Edition @ Kashmir Club

Profile  

PostPosted: 10:55, 28-02-2011 
impulsecreator.hu

dehogynem. úgy akarsz sok embert a saját bulidra, hogy egy - a tiédnél sokkal népszerűbb - bulira osztasz belépőket.

lehet, hogy én is vennék wink cipőt 4.000 ft-ért, ha esélyem lenne nyerni egy 30.000 ft-os asics-et :)

a blade-et látszólag nem zavarja és mondom, nem semmi dolog, hogy a saját pénzedből áldozol idegen arcok therapy-jegyére, de ismerd be, hogy több ez, mint puszta jóság... :)

d25 wrote:
L.A.S. wrote:

Felhasználom a nevüket, de nem élek vele vissza.

Profile  

PostPosted: 11:13, 28-02-2011 
original nuttah

d25 wrote:
Jo hallani, hogy sokan vagyunk!:) (kerdes csak az, hogy hol, mert en eleg ritkan talalok olyan bulit, ahol ilyen zenet jatszanak, leszamitva a therapy-kat meg meg par videki bulit)
(illetve meg annyit, h ha sokan vagyunk, akkor ossze kene allni, es nyomatni a jobbnal jobb bulikat, mert szerintem lenne ra kozonseg)
na gyertek, jon a mix mindjart!

mostanában kevés ilyen buli van ez lehet, biztos megvan az oka. de pl. nézd végig a blackhoe kiadásait sok-sok magyar és igényes előadók :] de blackhoen kivül is vannak jó páran.

Profile  

PostPosted: 15:42, 28-02-2011 
original nuttah

Hülyeség összehasonlítani egy világsztárt, teszemazt Current Value-t vagy Richie Hawtin-t egy olyan valakivel, aki még épp a szárnyait próbálgatja, csak azért, mert a fent említettek közül mind számítógéppel zenél. Számítógépen zenélés és számítógépen zenélés között is vannak óriási különbségek. Miért játszuk el századjára is ugyanazt a szájtépést, nem a bakelit vs. cd vs. laptop témával van itt a baj, hanem a gondolkodással.

Ez a "jegyosztogatás ellenben lájkold a profilomat" dolog pedig a többiekkel egyetértve elég furcsa dolog. Inkább zenélj, hosszabb idő természetesen, de ha kitartó vagy, hidd el, eléred a célod, akármi is legyen az, a több rajongó, vagy a tapasztalat - vagy élményeket szerző zenész éned is.

Savage Tales
Subculture Revolution

Profile  

PostPosted: 17:00, 28-02-2011 
ujonc

na akkor reakciok:
1. @LAS: igen, tobb mint puszta josag, gondoltam, hogy azert, hogy jobban felkeltsem az erdeklodest, csinalok egy nyeremenyjatekot, ahol olyan dolgot lehet nyerni, amit szeret a kozonseg. Most eppen therapy jegy, elozoleg drum fusion jegy. Nem a therapyra volt kihegyezve a dolog, mint bulisorozatra, hanem a zenei stilusra, amit en is szeretek, meg azok is, akiknek szeretnek zenelni. Sajnalom h rosszul jott ki, lehet nem volt elegge atgondolt a dolog, nem akartam vele rosszat (abba gondoltam csak bele, h en pl orulnek egy ilyennek, biztos masok is, ennyi). (Illetve meg annyit, hogy szerintem ez ram es a bladerunnazra tartozik, de ez megint csak mind1)

2. @KHSM: tudom, hogy sok hazai arc jelentet meg jo zeneket, tobbel kapcsolatban is allok. Azt is tudom, hogy bizonyara sok van, akiket nem ismerek, mert nem jartam elegge utana a dolognak. Ettol fuggetlenul szerintem keves az olyan dj (bar vigyazok ezzel a szoval, mert aztan csapkodjatok a fejemhez a sok laptopot meg bakelitet), aki heti, vagy akar havi rendszeresseggel mutatna magat bulikban (tudom, hogy van par, de boven messze van a soktol)

3.@Savage: nagyon el vagy tevedve.
---1 szerintem senki nem hasonlitott sem CV-hez, sem Hawtin-hoz, csupan probaltak(tam) felnyitni a szemeteket, hogy hulyeseg ez a laptop-bakelit ellentet.
---2 lehet, hogy bulikban meg nem mutattam meg magam olyan sokszor, de jopar ev zeneles es keveres all a hatam mogott (egyebkent CD-n tanultam keverni, nem laptopon),tehat azt azert nem mondanam, h a szarnyaim probalgatom. az egyetlen oka amiert most kezdtem el foglalkozni a bulikkal, mert most ereztem ugy, hogy kb kialakult a sajat stilusom, es eleg jo vagyok ahhoz, hogy kiprobaljam magam kozonseg elott is. Szerintem hallani lehet a mixeimen, hogy eleg sok munka all mogotte, es nem egy full kezdo dobalta egymas utan a trackeket. Es ha mar elozoleg emlitettted a tueles keverest, elarulom, hogy traktorral keverek, amirol koztudott, hogy a tortebb zeneket kb 80 szazlekban nem tudja rendesen feldolgozni, tehat nincs varazsgomb, meg ilyesmi, nekem kell osszeallitani az utemet, idoben elinditani, aztan korrigalni, a fulem segitsegevel, ugyhogy azert nincs annyira messze a bakelittol a dolog, mint ahogy eloadod (persze nyilvan gyorsabb es egyszerubb ezeket gombokkal, mint a lemezt tologatva, de ettol meg kell hozza ritmuserzek, meg ilyesmi)
---3 nem vagom, miert inditasz alapbol ellensegesen, es milyen alapon mondasz barmit a gondolkodasmodomra, en nem inteztem semmifele tamadast az iranyodba, raadasul egyaltalan nem is ismersz.
---4 erdekes, hogy a bakelites acok mindenhol mindig mennyire pattognak. Elarulok egy nagy titkot: a kozonseg 3 dolog miatt szeret egy dj-t: (lehet nagykepuen hangzik ez a kijelentes, de mint kozonseg, azert eleg tapasztalt vagyok:) ) Azert, amilyen zeneket valogat, azert, ahogy felepiti a mixeit, es azert, amennyire kreativan es elvezhetoen keveri at a zeneket.(azokra az 'emberekre' nem terek ki, akik azert mennek el 1 buliba, mert mar 400an lajkoltak, akkor biztos szupi lesz) Ebben nincs benne az, hogy mirol keversz. Nem hiszem hogy neked azert mennek el a bulidra, mert bakelitet porgetsz, hanem nyilvan azert, mert bejon nekik az, amit, es ahogy jatszol. En nem mondom magamrol, h dj vagyok, azt sem hogy zenesz. Elkezdtem zeneket keverni, azert, mert sokszor nem tetszett az amit masoktol hallottam, es szorakoztattam magam a sajat mixeimmel. ennyi. nem kell tolem megvedeni a nagy bakelites egotokat, mert en nem mondom, hogy jobb az amit csinalok, vagy egyaltalan azonos szinten van. 1xuen szeretem ezt csinalni, lattam, hogy masok is szeretik ezt hallgatni, gondoltam akkor hozzunk ossze belole valamit. Nem tudom miert ilyen hisztisek mindig a bakelitesek, azt hiszitek, hogy mindenkit meg kell gyoznotok arrol, h mekkora kiralyok vagytok. Mindenki tudja, hogy respect a bakelit, de csak egy valasztas, ugyanugy lehet jol szorakoztatni a kozonseget mas 'dj' eszkozokkel is, ha van hozza tehettseged. A promora mar reagaltam, nem irom le megyegyszer.

Egyebkent elmarad a buli, mert Mystification maganeleti problemak miatt lemondta a reszvetelt.

Profile  

PostPosted: 17:07, 28-02-2011 
NinjaBreakz

jó magyar hozzáállás muhaha, haver... mások nevével promózni a saját bulidat (úgy, hogy nyomokban sincs hozzá közöd) über gáz
még szép, ha leoltanak érte!
részedről az lett volna a jó magyar hozzáállás, hogyha előzetesen egyeztettél volna a therapy szervezőivel, akik biztosan szívesen segítettek volna neked, ellenben semmi ilyet nem tettél, és egy teljesen természetes ellenreakciót váltottál ki magad ellen.

a kedvencem mégis a sörös példa :D
ha sört akarsz osztogatni a bulidon akkor azt megveszed a heinekentől, (vagy az italnagykertől, esetleg megkapod szponzorba) így ők tudnak róla, és örülnek, hogy osztogatod a sörüket, hisz ez mindenkinek jó!
ellenben te nem vettél sört :D hanem csak azt írod, hogy ha valaki eljön a bulidba az majd ingyen sört fog kapni, anélkül, hogy a sörös tudna róla... érted a problémát?

fogalmazhatnék úgy is, hogy más f*szával vered a csalánt

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject: Re: MYSTIFICATION and d25, 2011.03.05. Budapest ---ELMARAD
PostPosted: 17:11, 28-02-2011 
original nuttah

1-2 éve felborult itt egy jól bevált rend, aminek Te is részese vagy. Ez van, ezt kell szeretni, de sajnos ebből jönnek ezek a nagy ellentétek. Én szerintem, - és ez egy jó tanács akar most lenni, - kicsit gondold át a buliszervezésed és a saját promociód, hogy ne kapj a nyakadba azonnal ennyi negatívat. Ahogy leírtad, van rálátásod és eredendő inteligencád a dolgokhoz, kis újragondolással talán jobb lesz. Good Luck!

Savage Tales
Subculture Revolution

Profile  

PostPosted: 17:20, 28-02-2011 
ujonc

krueger wrote:
jó magyar hozzáállás muhaha, haver... mások nevével promózni a saját bulidat (úgy, hogy nyomokban sincs hozzá közöd) über gáz
részedről az lett volna a jó magyar hozzáállás, hogyha előzetesen egyeztettél volna a therapy szervezőivel, akik biztosan szívesen segítettek volna neked, ellenben semmi ilyet nem tettél, és egy teljesen természetes ellenreakciót váltottál ki magad ellen.

ha sört akarsz osztogatni a bulidon akkor azt megveszed a heinekentől, (vagy az italnagykertől, esetleg megkapod szponzorba) így ők tudnak róla, és örülnek, hogy osztogatod a sörüket, hisz ez mindenkinek jó!
ellenben te nem vettél sört :D hanem csak azt írod, hogy ha valaki eljön a bulidba az majd ingyen sört fog kapni, anélkül, hogy a sörös tudna róla... érted a problémát?

1. eleg sokat realgaltam mar a promo temara, nem kivanok megegyszer.
2. irtam, hogy elmarad a buli, ugyhogy mar teljesen mindegy.
3. nem tudom honnan veszik itt bizonyos emberek a batorsagot h ilyen stilusban ugassanak, bizonyara ez valami forumos szokas, hogy nagy a pofatok, ha nem alltok szemtol szemben az emberrel. csak gratulalni tudok hozza. persze ez csak par embernek szol, akinek nem inge, ne vegye magara.

reszemrol off ez a topic, majd ha legkozelebb tolok fel bulit, varok mindenkit szeretettel oda is:)

Profile  

Post subject: Re: MYSTIFICATION and d25, 2011.03.05. Budapest ---ELMARAD
PostPosted: 17:22, 28-02-2011 
bladerunnaz

azert ugye veszel par therapy jegyet kisorsolni?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 18:09, 28-02-2011 
impulsecreator.hu

teljesen jó, hogy jegyeket sorsolsz ki, és azt is elhiszem, hogy nem a therapy hírnevével akarsz több embert a saját bulidra. azonban beláthatod, hogy ha kevésbé vagyok jóhiszemű, akkor hihetném azt, hogy a therapy-s nyereményjátéknak a közönséged "felturbózása" a célja. nem volt szerencsés dolog, ennyi.

d25 wrote:
krueger wrote:

1. eleg sokat realgaltam mar a promo temara, nem kivanok megegyszer.
2. irtam, hogy elmarad a buli, ugyhogy mar teljesen mindegy.
3. nem tudom honnan veszik itt bizonyos emberek a batorsagot h ilyen stilusban ugassanak, bizonyara ez valami forumos szokas, hogy nagy a pofatok, ha nem alltok szemtol szemben az emberrel. csak gratulalni tudok hozza. persze ez csak par embernek szol, akinek nem inge, ne vegye magara.

reszemrol off ez a topic, majd ha legkozelebb tolok fel bulit, varok mindenkit szeretettel oda is:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]