i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:14, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 334 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next
Author Message
 Post subject: Re: THERAPY: AUDIO, COUNTERSTRIKE, LIMEWAX @ MOKKA 090711
PostPosted: 23:31, 12-07-2009 
ujonc

boc wrote:
igor(N)pusc wrote:
SAD_FSAFD_S:F

ezt soha nem fogom tudni megerteni...

ennyi:D

Profile  

PostPosted: 01:25, 13-07-2009 
ujonc

vélemény + értékítélet / általános igazságok:

ebben a műfajban is, mint a legtöbb elektronikus tánczenei műfajban manapság
a vinylről való játék a dj-k körében szinte teljesen eltűnt. ez köszönhető sok mindennek, (technika változása, naponta elkészülő és megjelenő tonnányi zene, divatkultúra) de közben megjelenik egy másik oldal is, mégpedig hogy a zenék mára annyira "elértéktelenedtek" hogy egy neves világszerte híres dj-nek nem érdemes megszereznie a vinyl formátumot (ez igaz a kevésbé híres djkre is persze), hiszen egy röpke fél év múlva (vagy inkább 1-2 hónap) senki sem emlékszik arra a bizonyos zenére. értéke csak a még meg nem jelent "duboknak" van, amik viszont ha eljutnak odáig, hogy megjelenjenek már szinte senkit sem érdekelnek. - itt kérem hogy ha valaki a magyar dnb dj közösségből gyűjt ilyen "darkstep" - vagy fene tudja mi ez - alműfajból vinyleket, az jelezze, mert kíváncsi lennék pár dologra.
megkockáztatom tehát, hogy a vinyl erősen kiveszőben van a dnb-ben is, mint ahogy azt is, hogy a limewaxnek, meg a többi x-edik generációs dnb dj-nek már köze nincs a fekete koronghoz (mint ahogy a szervezők oda sem rakták a pultra az ezek lejátszásához szükséges alkalmatosságokat), ennek ellenére a mai napig lehet kapni zenéiket ilyen formátumban is. - bár nyilván a legtöbben letöltik azokat.

ja és még egy fika - tetszik a mai divat (fültágító, piercing, x-edik generációs deszkás punk viselet) bár kicsit erőltetett ez már szerintem. vagy csak én öregszem ennyire? :D

béke, és bocs a hosszú offért!

Profile  

PostPosted: 11:36, 13-07-2009 
ujonc

Nekem most legjobban Limewax adta, eszméletlen ez a csávó.Audio szintén tetszetős volt. Összességében is jó volt, bár a hang nagyon torzított főleg amikor sikerült az első sorban közvetlenül a hangfal mellett helyet szereznem :D

Profile  

PostPosted: 12:11, 13-07-2009 
droid

Junglist Soljah wrote:

a vinylről való játék a dj-k körében szinte teljesen eltűnt. ez köszönhető sok mindennek, (technika változása, naponta elkészülő és megjelenő tonnányi zene, divatkultúra) de közben megjelenik egy másik oldal is, mégpedig hogy a zenék mára annyira "elértéktelenedtek" hogy egy neves világszerte híres dj-nek nem érdemes megszereznie a vinyl formátumot (ez igaz a kevésbé híres djkre is persze), hiszen egy röpke fél év múlva (vagy inkább 1-2 hónap) senki sem emlékszik arra a bizonyos zenére. értéke csak a még meg nem jelent "duboknak" van, amik viszont ha eljutnak odáig, hogy megjelenjenek már szinte senkit sem érdekelnek. - itt kérem hogy ha valaki a magyar dnb dj közösségből gyűjt ilyen "darkstep" - vagy fene tudja mi ez - alműfajból vinyleket, az jelezze, mert kíváncsi lennék pár dologra.
megkockáztatom tehát, hogy a vinyl erősen kiveszőben van a dnb-ben is, mint ahogy azt is, hogy a limewaxnek, meg a többi x-edik generációs dnb dj-nek már köze nincs a fekete koronghoz (mint ahogy a szervezők oda sem rakták a pultra az ezek lejátszásához szükséges alkalmatosságokat), ennek ellenére a mai napig lehet kapni zenéiket ilyen formátumban is. - bár nyilván a legtöbben letöltik azokat.

ja és még egy fika - tetszik a mai divat (fültágító, piercing, x-edik generációs deszkás punk viselet) bár kicsit erőltetett ez már szerintem. vagy csak én öregszem ennyire? :D

- talán ott kezdeném hogy ki milyen formátumot pörget a keze alatt függ a műfajtól is.
- a "szted a vinyl kiveszőben lévő formátum" véleményedről mondanék csúnyábbat is de érd be annyival h baromságokat beszélsz.a mai napig is vannak (ixedik generációs dj-k) akik még mindig pörgetnek fekete korongot a kezük alatt.
- nemsok igazságot véltem ezekben felfedezni,ezért reagálok.
- sorry semmi, fika semmi off,semmi bajom senkivel.

Last edited by konorface on 00:30, 14-07-2009, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 12:18, 13-07-2009 
impulsecreator.hu

a szervezok olyan lejatszokat tesznek a dj-k ele, amilyet ok kernek

Profile  

PostPosted: 14:38, 13-07-2009 
ujonc

több félelmem volt a buli előtt (tömegnyomor, eső), végül egyik sem következett be szerencsére, viszont a hangzás tényleg botrány volt... ritkán járok a mokkába, nem tudom ez rendszeres jelenség vagy csak szombaton volt valami gebasz, mindenesetre a therapy sessions (meg a bladerunnaz) eddig garancia volt a minőségre, és jó lenne ha ez így is maradna.
zeneileg counterstrike-ot emelném ki, jól felépített, ízléses és kegyetlenül brutális szettet rakott, üresjáratok nélkül.
apropo, nem emlékszik valaki, hogy a discovered előtti zene mi volt?

Profile  

PostPosted: 15:07, 13-07-2009 
ujonc

audio nagyon jó volt végre egy kis dnb a sok gabba után ami előtte volt :lol:

Profile  

PostPosted: 15:19, 13-07-2009 
ujonc

A vinly-es témához csak annyit, hogy: nem sok embernek van kedve cipelni 50-60 kilós lemeztáskát, valamint aki kap dub-ot más nevektől azt nyilván csak digitális formában tudja elhozni...

Viszont amiért beírtam: Két év után ismét sikerült lejutnom mokkába, förtelmes volt a hang és nem értettem, hogy mit keres két hangfal az italpult fölött bepréselve csak még jobban rontott a helyzeten.

egyébként CS jó volt!

Profile  

PostPosted: 16:37, 13-07-2009 
ujonc

számomra megint bebizonyosodott, hogy Limewax egy zseni, hihetetlen mit művelt, nála jobban szerintem senki sem érzi ezt a stílust, értem ez alatt a saját zenéit és a szettjeit. Audio nem volt rossz, bár én nem nagyon szeretem, Counterstrike meg már rájöhetne hogy ez a folyamatos csattogós hardstep/kiállás/megint csattogás elég unalmas órákon keresztül. a hangzás elég tré volt, bár elöl azért élvezhető volt, fények 0, kivetítő 0. összességében nem bántam meg, Limewax minden más hiányosságért kárpótolt, megérte utazni miatta többszáz kilómétert.

Profile  

PostPosted: 16:45, 13-07-2009 
ujonc

konorface wrote:

- talán ott kezdeném hogy ki milyen formátumot pörget a keze alatt függ a műfajtól is.
- a "szted a vinyl kiveszőben lévő formátum" véleményedről mondanék csúnyábbat is de érd be annyival h baromságokat beszélsz.a mai napig is vannak (ixedik generációs dj-k) akik még mindig pörgetnek fekete korongot a kezük alatt.
- nemsok igazságot véltem ezekben felfedezni,ezért reagálok.
- sorry semmi, fika semmi off,semmi bajom senkivel.

kösz a véleményt,

ellenben nem mondtál sok újat és nem is igazán cáfoltad a megállapításaimat. :)
ragaszkodom ahhoz a meglátásomhoz, hogy egyre kevesebb dj van aki lemezről pörget dnb-n belül és akkor ezt a megállapítást kiterjesztem a főként élvonalra.
főleg ilyen "haladó műfajokban", ahol már arra sincs idő, meg igény,
hogy egy zenét beszerezzünk vinilen, meg ugye nehéz is cipelni stb. (tisztelet a kivételnek)
nyilván nem kéne általánosítanom, de így vettem észre.

gergo wrote:
a szervezok olyan lejatszokat tesznek a dj-k ele, amilyet ok kernek

voltam azért már pár bulin a mokkában ahol ki volt rakva lemezjátszó, de senki sem játszott róla egész este. ezért ez most szemet szúrt. kb innen indult el a gondolatom. nem a szervezőkre vonatkozott a megállapítás. egyértelműen a fellépők azok akik teremtik a műfajt, és irányítják ilyenekkel. nem zenélnek vinilről, több okból sem. ennek hátterét keresgéltem picit. ha valaki nem talált benne igazságot akkor annál jobb, bizonyára tévedek.

továbbra is várom az olyanok jelentkezését akik gyűjtik vinylen ezt a stylet.

béka :int:

Profile  

PostPosted: 16:58, 13-07-2009 
droid

Szerintem ebből látszik hogy ki az aki divatból vagy pénzért csinálja ezt az egészet. aki igazán szeret keverni és valóban szereti a dnb-t az elcipeli magával azt a 10 kiló lemezt. minőségében hozzá sem hasonlitható a silány cd minőséghez. A hangrendszerről meg inkább ne is beszéljünk

Profile  

PostPosted: 17:19, 13-07-2009 
ujonc

Isotope wrote:
Szerintem ebből látszik hogy ki az aki divatból vagy pénzért csinálja ezt az egészet. aki igazán szeret keverni és valóban szereti a dnb-t az elcipeli magával azt a 10 kiló lemezt. minőségében hozzá sem hasonlitható a silány cd minőséghez. A hangrendszerről meg inkább ne is beszéljünk

+1 :)

Profile  

PostPosted: 18:08, 13-07-2009 
pokemon

Köszönjük Blz!

Nagyon állat buli volt szerintem; az, hogy a hang néha túl lett küldve az Mastif utolsó pár számánál jött ki a legjobban, de ha nem az első sorban voltál végig akkor élvezhető volt, főleg annak fényében amilyen szetteket hallhattunk.
Akik pedig a gyereksütős disznóvágós videókhoz voltak szokva a therapy-k alkalmával azoknak tényleg egy picit monotonabb lehetett a dj urakat nézni, de ez is jobb volt mint az állandó "mokka videó".
A másik pozitívum, hogy nem húzták le a hangot már 5-kor.

Limewax

Limewax - disco

Audio

Counterstrike

:goofy:

Profile  

PostPosted: 20:17, 13-07-2009 
ujonc

Junglist Soljah wrote:

teljesen egyetértek.sajna rengeteg nagyon jó zene tűnik el nagyon hamar.régen egy új zene sokkal hosszabb ideig őrizte értékét mint manapság.afikáról meg annyit én még láttam ott rasztahajú srácot orvosi maszkkal meg légycsapószemüveges hölgyeket párosával.érdekes.bár lehet én is öreg vagyok már.

Profile  

PostPosted: 03:15, 14-07-2009 
droid

braindead wrote:
számomra megint bebizonyosodott, hogy Limewax egy zseni, hihetetlen mit művelt, nála jobban szerintem senki sem érzi ezt a stílust, értem ez alatt a saját zenéit és a szettjeit. Audio nem volt rossz, bár én nem nagyon szeretem, Counterstrike meg már rájöhetne hogy ez a folyamatos csattogós hardstep/kiállás/megint csattogás elég unalmas órákon keresztül. a hangzás elég tré volt, bár elöl azért élvezhető volt, fények 0, kivetítő 0. összességében nem bántam meg, Limewax minden más hiányosságért kárpótolt, megérte utazni miatta többszáz kilómétert.

Sztem + pont jó volt a JUNGLE HEAVY METAL, Limewax sokkal egysíkúbb és uncsibb volt sztem.

Profile  

PostPosted: 19:03, 14-07-2009 
souljah

fél10kor ottvoltam de pont mystit berakni elejére :S
pont elég hely volt, végre mokka..
numek halál :skull:
limewax még mindig iszonyat..az az ipari techno mivoooolt :pogo:
audio is zsír volt végig..
cs meg kiverte belőlünk ami addig bennünkmaradt..
minden király volt :villa:

Profile  

PostPosted: 20:21, 14-07-2009 
ujonc

A buli kicsit lightos ra sikeredett sztem. Mastifra ertunk oda, jo zenelt tolt, csak kicsit csalodott lettem hirtelen hogy therapyn vagyok es ilyen zene szol :D Deaztan limewax es audio "kielegitett", cs elejen meg mar leptunk nem birtuk :D de az is jol szolt. Hianyoltam nagyon a kivetitot, a hangzas ritka szar volt sajnos, meghat igen, eleg extrem kinezetu emberkek is voltak ott, akik alig haladtak meg sztem a buvos kozepiskolas kort, de persze nem vagyok az annyuk hogy megmondjam hova menjen :D osszessegeben 3/5 a bulira. Viszont imba volt a kaja!! :D

gj blz varom a kovi therapyt

Profile  

PostPosted: 21:06, 14-07-2009 
droid

Én nem voltam a bulin, de nem tudom elképzelni, hogy Mastif olyan zenét játszott ami ne illene TS-re :D

Profile  

PostPosted: 21:18, 15-07-2009 
ujonc

my photos:

http://www.gregi.net/vl/foto/Therapy_Sessions_Budapest-11.07.2009-Budapest-Madarsko-cast_1-Foto_Sob-Rudolph_31421/

Profile  

PostPosted: 23:29, 15-07-2009 
droid

én numek szettjének az utolsó 1/3-ára értem oda, szerintem odakúrt rendesen, büszke vagyok, hogy van egy ilyen álat honfitársam. :villa:
mysti szettjét hallgattam volna meg leginkább, de ahogy hallottam kb. 40percet az üres parkettnek zenélt ami felháborító [...]
nekik örültem, meg még annak, hogy audio nyomatta a focus on violence-t ami igazán kellemes húrokat penditett meg.
limewax unott fejét nézve és egysíkú szettjét hallgatva sírhatnékom támadt és hazamentem.
a hang az okádék volt.
counterstrike-ot nem is hallottam.
egy szó mint száz: KIBASZOTTNAGY RESPEKT A MAGYAROKNAK és szégyen, hogy nem róluk szólt az este!!! :bigglasses:
béke

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 334 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]