konorface wrote:
- talán ott kezdeném hogy ki milyen formátumot pörget a keze alatt függ a műfajtól is.
- a "szted a vinyl kiveszőben lévő formátum" véleményedről mondanék csúnyábbat is de érd be annyival h baromságokat beszélsz.a mai napig is vannak (ixedik generációs dj-k) akik még mindig pörgetnek fekete korongot a kezük alatt.
- nemsok igazságot véltem ezekben felfedezni,ezért reagálok.
- sorry semmi, fika semmi off,semmi bajom senkivel.
kösz a véleményt,
ellenben nem mondtál sok újat és nem is igazán cáfoltad a megállapításaimat.
ragaszkodom ahhoz a meglátásomhoz, hogy egyre kevesebb dj van aki lemezről pörget dnb-n belül és akkor ezt a megállapítást kiterjesztem a főként élvonalra.
főleg ilyen "haladó műfajokban", ahol már arra sincs idő, meg igény,
hogy egy zenét beszerezzünk vinilen, meg ugye nehéz is cipelni stb. (tisztelet a kivételnek)
nyilván nem kéne általánosítanom, de így vettem észre.
gergo wrote:
a szervezok olyan lejatszokat tesznek a dj-k ele, amilyet ok kernek
voltam azért már pár bulin a mokkában ahol ki volt rakva lemezjátszó, de senki sem játszott róla egész este. ezért ez most szemet szúrt. kb innen indult el a gondolatom. nem a szervezőkre vonatkozott a megállapítás. egyértelműen a fellépők azok akik teremtik a műfajt, és irányítják ilyenekkel. nem zenélnek vinilről, több okból sem. ennek hátterét keresgéltem picit. ha valaki nem talált benne igazságot akkor annál jobb, bizonyára tévedek.
továbbra is várom az olyanok jelentkezését akik gyűjtik vinylen ezt a stylet.
béka