i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:44, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:43, 21-07-2007 
ujonc

sentient wrote:
Milyen volt a buli? Kicsit bovebben... :P

Hangulathiány,ördögi meleg,lézengő emberek,és 3kori csúfos off jellemezte a mostani partyt : ( valóban volt egykét kellemes pillanat,de eddig ez volt a leggyengébb blnd sztem...reméljük szeptemberre javul a helyzet :arrow:

amúgy itt jegyezném meg hogy július 29-én Veszprémben az utcazene fesz utolsó napján a destroyerz csapat fog zenélni a színházkertben :idea: ingyenes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 20-08-2007 
partiarc

köv buli mikor? :elmo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 20-08-2007 
piper

stui wrote:
köv buli mikor? :elmo:

úgy tudom megszűnt....

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 21-08-2007 
ujonc

Remélem ezt csak Te tudod így....
:shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 21-08-2007 
syrup.hu

Hallani ezt-azt ... állítólag azzal, hogy az expresszót eladták a syrup is megszűnt .... de valóban eladták? valóban ezzel megszűnt... a bézlend is? mi lesz? .... ki nem szarja le mi lesz veszprémben? elég ebből... vegyetek mp3 lejátszót és azzal a buksiban járjatok kocsmába...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:58, 21-08-2007 
ujonc

Ákos,pont Tőled ez a "lelkesítő" szöveg :shock:
Lázadás!!!!!
Akkor irány a Gulya-domb:)
Jó lenne,ha nem a nagy Pestre kellene felutazni egy-egy jó buliért..
A Bassland igenis az elején nagyon jól működött!!A Syrupról nem is beszélve,bár egyiken se voltam mostanában szigorlatok,meg ilyen-olyan "finomságok" miatt...
A Bassland-del véleményem szerint az volt a baj,hogy nem volt semmi újjítás már a vége felé,ahogy ezt a szervezők is elismerték...
Nem lehet mindig ugyanazon zenékre bulizni...
Ha meg anyagilag nem műkszik a dolog-most lehet néhányan megköveznek:)-,én még special pár száz FT-tal többért is ellátogatnék,ha mindig jó kis dnb zenék mennek..De nem ugyanazokkal hónapról-hónapra ..
Egy szervező is reágáljon már pls...
kösz
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 21-08-2007 
partiarc

dobitomi wrote:
Ha meg anyagilag nem műkszik a dolog-most lehet néhányan megköveznek:)-,én még special pár száz FT-tal többért is ellátogatnék,ha mindig jó kis dnb zenék mennek..D

WORD! lehet emelni a belépő jegy árát..a hardcore ugyis ott lesz :D

meg főleg, hogy két havonta lenne, így nyílván akik ritkábban jártak, most majd azé jobban megondolnák érdemes e kihagyni!
a nyár vp-ben mindig szar, nem ebből a két buliból kell kiindulni! szerintem szeptembertől ugyanugy menne mint a tavasszal! csak hívni kell jó vendég DJ-ket, arra eddig is mozdultak..lásd destroyerz buli! chris.su, SKC, nekem Ren ;) és nem lesz itt gond! kitartás! ha lesz mi továbbra is megjelenünk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 21-08-2007 
syrup.hu

hát hajrá ... én belefáradtam, hogy veszprémben kiszámíthatatlan hogy egy bulira hányan érnek oda az 'alapozó' kocsmázásból ... bár szerintem ég és föld a syrup meg a bassland (és talán nem is ebben a topicban kellene ezt megvitatni) de itt alapvetően van a közönségnek egy része ami közösnek mondható. és hol azt hallom, hogy az a baj, hogy a syrup ingyenes, hol azt, hogy miért nem szedünk mi is belépőt ... amikor meg 4 külföldi liveactért el mertem kérni egy ezrest természetesen a nagyszájúak kint fröccsöztek a kalitka előtt .... amerre járok más városokban meg azt látom, hogy egy olcsó szutyi kis bulira ki tudják fizetni az ezerötöt simán ... szal' nem tudom, ezzel a belépő dologgal kapcsolatban veszprémben érdemes-e még egy szót is szólni.... kb 10 éve szervezek ebben a porfészekben bulikat, hetedik éve sziruposként ... és két kezemen meg bírom számolni, hogy hány fizetős bulink volt, viszont csak egy kezemen ami "nullafelett" .... igaz aki ismer az nagyon jól tudja, hogy a profit soha nem érdekelt ... és már korábban is kifejtettem, hogy részben örülök a basslandnek, hogy mozdul valami ... de most meg azt hallom mindenhonnan, hogy mégsem .... hát ezt nem tom.... kitartás!

Igaz soha nem jutottam el basslandre, de azt meg, hogy unalmas a zenei felhozatal én nem tudom elképzelni ... mert azt látom sokféle vendéget hívtok ... vagy csak nem játszhatnak eleget? esetleg rosszidőben?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 22-08-2007 
ujonc

.syr wrote:
Igaz soha nem jutottam el basslandre, de azt meg, hogy unalmas a zenei felhozatal én nem tudom elképzelni ... mert azt látom sokféle vendéget hívtok ... vagy csak nem játszhatnak eleget? esetleg rosszidőben?

Nem a vendég dj-k számával volt a gond sztem,hanem hogy a "hazaiknak" a lemezes táskájukból mindig ugyanazok a nóták szóltak...
Én nem akarok kötöszködni,mert tényleg jó,hogy valakik bemerték válalni a dnb-t e kis városban..Viszont,amit a destroyerzek meg tudnak csinálni,hogy nevezetesen egy évben 1* lejönnek,lásd utcazene fesztivál,és csinálnak a régi zenékből egy hatalmas bulit,az havonta nem műkszik..Mindig új és új dolgok kellenek a régi hangzás mellett...
Mert hát bármennyire szeretem a kakaós csigát,minden nap ugyanazt enni...Nem lehet..
+Azt sose értettem,hogy egyetemi zh időszakban,majd vizsgaidőszakban miért várják el,hogy sok ember legyen..Mert hát bármennyire is fáj a szívem,ha köv. héten három zh-m van,vagy netán szigorlat 2 hét múlva,akkor kénytelen vagyok otthon maradni és "mp3 lejátszóval a fülemben"a jegyzetek felett "tombolni"...És ezzel szerintem vannak még egy páran..
Így a májusi gyenge látogatottság nem mérvadó..
Ez az előbbi hozzászolás Ákos részéről remélem nem a Syrup búcsú szövege volt!!Kell a Bassland és a Syrup is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peace
ui:Jó lenne egy Basslandes szervező véleményét is olvasni,hogy akkor mi is igaz a pletykákból :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:42, 22-08-2007 
piper

dobitomi wrote:
ui:Jó lenne egy Basslandes szervező véleményét is olvasni,hogy akkor mi is igaz a pletykákból :?:

nemtom, nekem Numek mondta... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:43, 22-08-2007 
droid

Ejj ejj miket olvasok!

Sajnálatos módon nem tudtam elmenni 1 bulitokra sem, bár igenis kiváncsi lettem volna.

Sajnálom, h leágazóban van a bassland, mert azért jó hallani h kisebb városokkban is lenne igény dnb muzsikákra, azt viszont nem értem h 1 dj hogy jácchat ugyan oylan zenéket minden alkalommal, kisebb változtatásokkal, szóval megértem ha az emberek megunják azt ami mindíg is szól, én voltam zenéllni párszor a happy dayben, nem tudom ha jól emlékszem a bulik ott voltak, és a szellőzés tényleg nem fenséges, de a felújítás után igencsak kellemes kis hely lett.

a közönségre annyit mondanék, mindennhol vannak iylenek, mindenhol szoktatni kell az embert az esetleges zenékre, meg különböző kedvezmények, illetve vendégek hívásával lehet újítani!

na de nem akarok beleszólni, én csak 1 véleményt dobtam Győrből!

remélem nem ha meg a dnb élet veszprémben, szal hajrá tisztelt szervezőurak, hajrá!

és fel a fejjel!
Písz!

Fegz (Incident Crew)

http://www.soundcloud.com/incident
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:04, 22-08-2007 
piper

Fegz wrote:

a közönségre annyit mondanék, mindennhol vannak iylenek, mindenhol szoktatni kell az embert az esetleges zenékre, meg különböző kedvezmények, illetve vendégek hívásával lehet újítani!

pontosan... sztem pl Győr sokat fejlődött..mármint én csak 2 éve járok oda dnb bulikba, de egyre több az ember! csak így tovább..ősztől lokál patriotaként megyek..reszkessetek :lol: :lol:

off:
grat a kiadókhoz..most láttam csak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 23-08-2007 
droid

Quote:
lokál patriotaként megyek..reszkessetek Laughing Laughing

what does it mean man? :D

amúgy köszi!

na pacsi!

http://www.soundcloud.com/incident
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 23-08-2007 
Dub Phase

A hely ahol van a Bassland elbaszott jo, zsir hang-, fenytechnika (bar nem engedik kitekerni :oops: ).
Aprilisban voltam eloszor, akkor nagyon nagy feeling volt, bar en berugtam es a melyladan aludtam, de a buli jovolt attol fuggetlenul:D

utanna meg sztem a nyar miatt nem voltak tul sokan, ami minden belso helynek betesz...
vagy unjak a dnbt? azt megertem :lol:
no offense..
vagy elszalltak a fecskek fosulira/egyetemre a nagyvarosba es 18ev felett ott se hallgat senki dnbt?:D
najo telleg nem osztok tovabb, ne halljon meg bassland!!
amugy miota van ez a bassland dolog? sztem az oszt meg be kene probalnotok. metronome ne dugd el magad, nyomassad az infot a nepnek jool.
peace

facebook.com/dubphasebudapest
*** THE ONLY GOOD SYSTEM IS A SOUNDSYSTEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 23-08-2007 
souljah

ha nincs expresszó nem lesz októberi buli. bassland amugyis csak kéthavonta lett volna, de ilyen hanggal inkább ne is legyen. tingli tangli, és az egész "veszprém mássziv" magának köszönheti. hallgassatok diszkózenét, menjetek enikõre, tomboljatok ingyen.
aki 500 forintot képtelen kicsengetni... nos hagyjuk. mesterházynak is igaza van, egy ceephax/x&trick féle lájvektér ezer az lóf....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 23-08-2007 
souljah

ja és akkor egy rövid bassland történelem az én szemszögömbõl:

mivel drága retrofonban inkább csicsára költöttek, mint szigetelésre, ezért folyamatosak voltak a feljelentések. ezért volt a hang hiánya, ami szerintem eddig sem volt valami nagy szám, nade igy...
augusztusban retro nincs nyitva ergo bassland sincs. szeptembertõl terv szerint kéthavonta lett volna, ezt kétlem, azonban decemberben két eo-s úr, kenzo és sys is elmegy külföldre, marad metro, aki pesten van, és numek, aki nem fogja tovább vinni...
ennyi, röviden.

kezdhetnék itt hosszas okfejtésbe de nem fogok.
veszprémbe bulit szervezni nem kifizetõdõ dolog :lol: :? (sajnos)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 23-08-2007 
partiarc

ENNYI

:D

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 23-08-2007 
original nuttah

hát kár... sajnálom hogy végülis egyetlen egyszer sem tudtam megnézni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:22, 24-08-2007 
piper

Fegz wrote:
what does it mean man? :D

amúgy köszi!

na pacsi!

költözöm ENNYI

:wink:

ja mert amúgy nem győri vagyok bármennyire is úgy tűnik:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 24-08-2007 
syrup.hu

Nos... sikerült utolérnem a jelenleg külföldön tartózkodó presszó illetékest és elmondta, expresszó lesz!!! Jelenleg átalakítás alatt van az egész épület így nyitás legkorábban szeptember végén (október elején) várható ... a program egyeztetések már folynak, valószínűleg a következő veszprémiestben már lesz valami pre-flyer ... a sokszínű felhozatal érdekében jelenleg úgy néz ki, hogy lesz dömének csütörtöki lazulása, lesz havi egy syrup, és valószínűleg lesznek breakcore-elektronika-jungle estek is .... részletek később ....
jahhh..... és én is elköltöztem a környékről :P

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]