.syr wrote:
Igaz soha nem jutottam el basslandre, de azt meg, hogy unalmas a zenei felhozatal én nem tudom elképzelni ... mert azt látom sokféle vendéget hívtok ... vagy csak nem játszhatnak eleget? esetleg rosszidőben?
Nem a vendég dj-k számával volt a gond sztem,hanem hogy a "hazaiknak" a lemezes táskájukból mindig ugyanazok a nóták szóltak...
Én nem akarok kötöszködni,mert tényleg jó,hogy valakik bemerték válalni a dnb-t e kis városban..Viszont,amit a destroyerzek meg tudnak csinálni,hogy nevezetesen egy évben 1* lejönnek,lásd utcazene fesztivál,és csinálnak a régi zenékből egy hatalmas bulit,az havonta nem műkszik..Mindig új és új dolgok kellenek a régi hangzás mellett...
Mert hát bármennyire szeretem a kakaós csigát,minden nap ugyanazt enni...Nem lehet..
+Azt sose értettem,hogy egyetemi zh időszakban,majd vizsgaidőszakban miért várják el,hogy sok ember legyen..Mert hát bármennyire is fáj a szívem,ha köv. héten három zh-m van,vagy netán szigorlat 2 hét múlva,akkor kénytelen vagyok otthon maradni és "mp3 lejátszóval a fülemben"a jegyzetek felett "tombolni"...És ezzel szerintem vannak még egy páran..
Így a májusi gyenge látogatottság nem mérvadó..
Ez az előbbi hozzászolás Ákos részéről remélem nem a Syrup búcsú szövege volt!!Kell a Bassland és a Syrup is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peace
ui:Jó lenne egy Basslandes szervező véleményét is olvasni,hogy akkor mi is igaz a pletykákból