i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:49, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 859 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Next
Author Message
 Post subject: Re: SMKBRK™ pres. Reza + C + GUESTS |Norm + Sickboy@ Jate 05.29.
PostPosted: 21:24, 30-05-2009 
ujonc

még jó, hogy miattuk mentem le :pfft:

Profile  

PostPosted: 21:25, 30-05-2009 
bladerunnaz

kicsit azraeles a sztori

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 23:06, 30-05-2009 
weekandbass

Bomba buli volt, nagyfel mindenkinek. 8)

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

PostPosted: 10:09, 31-05-2009 
solarcube

aki hozta őket szegedre GPS-el elkurt 3 szeged kijárót, és beragadt a határon a dugóba...

no comment :weep: :weep: :weep:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 14:42, 31-05-2009 
son of nitrous

h lehet GPS-el elcseszni 3 lejárót az autópályáról, GPS nélkül is elég egyértelműen kivannak írva merre menj, de ez a szerkezet még beszél is hozzád : D

nah de majd legközelebb reméljük összejön

Last.FM

Profile  

PostPosted: 14:43, 31-05-2009 
metalhead

valdi wrote:
kicsit azraeles a sztori

lehet azrael volt a sofőr :D

Profile  

PostPosted: 14:44, 31-05-2009 
bladerunnaz

zombie basstard** wrote:
valdi wrote:
kicsit azraeles a sztori

lehet azrael volt a sofőr :D

o metroval kozlekedik =)

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

PostPosted: 15:41, 04-06-2009 
chi recordings

Hehe, de azért a drukkerek gondolom nem ilyen csöndben volnának ha ugyanezt a másik csapat véti. :)

Profile  

PostPosted: 16:09, 04-06-2009 
son of nitrous

jó hülyeségeket beszélsz.
semmi köze nem volt a történtekhez, se rezának se a smokebreaknek, először az időjárás tett be, aztán meg a sofőr vétett

Last.FM

Profile  

PostPosted: 16:10, 04-06-2009 
bladerunnaz

azer telleg ne legyunk mar ennyire "maseban a szalkat sajatunkban a gerendat se"

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

PostPosted: 21:33, 04-06-2009 
Smoke|Break

LunatiCord wrote:
Hehe, de azért a drukkerek gondolom nem ilyen csöndben volnának ha ugyanezt a másik csapat véti. :)

teljesen igaz, de:
egy ejfelig ingyenes buliba ket "meglepetesek" szant vendeg nem jott el. az elore beigert fellepok ott voltak, jot raktak. sokaknak tetszett sokaknak nem.
van esetleg mas kerdes ? :)

next : juni 19.

Profile  

PostPosted: 21:50, 04-06-2009 
metalhead

valdi wrote:
azer telleg ne legyunk mar ennyire "maseban a szalkat sajatunkban a gerendat se"

milyen gerenda? :bigglasses:

Profile  

PostPosted: 22:12, 04-06-2009 
bladerunnaz

najo ennyire telleg nem kene homokba dugni a fejet, szoval akkor leirom
es mielott valaki nekiallna okoskodni, senkivel semmi bajom, de azert ez az egesz total rohejes

milyen hulyeseg ez, hogy sofor hozta oket es eltevedt? meg ha ok vezettek volna... es senki nem tudta a masik telefonszamat, hogy felhivja es odanavigalja szegedre?
szegedtol a hatar azert nincs tul messze, de biztos egyszerubb visszajutni budapestre, mint 10 perc alatt szegeden lenni.

nincs az a szervezo, aki ezt ne tenne meg vagy aki ezt a baromsagot benyalja
azert a smokebreak rendezett mar nehany bulit ahhoz, hogy ennyire ne legyen bena

arrol mar ne is beszeljunk, hogy a cha cha cha, ami allitolag a rossz ido miatt nem nyitott ki, es ezert nem volt ott buli, nyitva volt
tulajdonkeppen hallotta ezt a ket lanyt valaha valaki zenelni? vagy egyaltalan talalkozott veluk mikor itt voltak?

lattunk mar fellepoket nem eljonni, nekunk is volt par kellemetlen elmenyunk ezzel kapcsolatban, van ilyen, aki szervezoskodesre adja a fejet biztosan atel legalabb egy ilyet, de hat ez a sztori azert egy vicc lassuk be

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

PostPosted: 23:24, 04-06-2009 
droid

milyen komoly indulatok... :D :D :D :D

Profile  

PostPosted: 23:26, 04-06-2009 
solarcube

akkor elmondom énis, csak hogy tiszta legyen minden.

egy soproni srác megkért, hogy segítsek neki leszervezni ezt a bulit. mondtam, hogy segítek szivesen, bár nem éltet a szervezősködés, belementem, chachacha belement, breakshit néven futott volna.
chacha fönök felhívott pénteken, hogy szar az idő nembiztos, hogy nyitnak, de ha estére jó lesz akkor igen.

mivel nem akartam, hogy ne játszanak a csajok, ezért felhivtam ivánt, hogy lejönnének, és játszanak ott egy orát.

én c-vel mentem autóval, a csajokat pedig a soproni srác hozta, mivel nála pakoltak le, és vele voltak a csajok egész nap itt bp-n.

este összeültünk, vacsoráztunk egyet, és elindultunk 2 autoval. ök, mivel lemaradtak, hívtak mikor kell lehajtani, mondtuk, hogy amint tudnak jöjjenek le szegedre, de elmentek minden szeged tábla mellett (mint utólag kiderült kurvára bevoltak készülve...)

irány röszke, pénteki dugó, álltak 3órát ott mire vissza tudtak fordulni, és mivel 6:15kor indult reggel tovább a 2 csaj krakkó-ba ezért egyből visszajöttek pestre, nehogy lekéssék a járatot. mondtuk nekik, hogy tolassanak vissza a leállósávba vagy valami, de beragadtak állítólag a belső sávba...

a sztoriban a smoke-os srácoknak semmi bénázása nem játszott közre, itt az egész azon bukott el (leszámítva a csacsás dolgot), hogy idő hiányában rábíztam a nem megfelelő emberre a csajokat. de basszus, GPS-el hogy lehet elkurni?! mind1, nem is idegesítem magam ezen többet, és nem akartam itt senkinek rossz hírnevet, de ha már ennyire nem bírtok aludni emiatt akkor leírtam.

hozzátenném, másnap népstadion - hősöktere utat 3,5 ora alatt nemtudták megtenni a fiuk, hogy visszaadják a kabátom... gps-el...

ha nem jöttek volna el, leírom azt... kevésbé ciki mint az eredeti sztori...

böcsülette szerveztünk mindig is; smokebreak is. most szar emberrel cooperáltam... tanulok belőle...

meglep, hogy ilyen béna hazugsággal gyanusítasz azért... nemhiszem, hogy oka lenne rá akárkinek is :|
legalábbis nekem az utolsó lenne, hogy ilyet kitalálok...

világbéke :int:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 11:52, 05-06-2009 
impulsecreator.hu

petyajungle :villa:
ipc-nek is irt 1-2 kedves levelet...

Profile  

PostPosted: 13:52, 05-06-2009 
Smoke|Break

Részünkről azért nem válaszoltam a dolgokra, mert nem hiszem, hogy nekünk kellett volna magyarázkodni.
Mi azt vállaltuk be, h játszhatnak nálunk másfél órát. Ez azt hiszem mindenkinek jó lett volna. A djane-ek sem potyára jönnek Magyarországra és Reza sem marad pácban, valamint a mi line up-unkat is feldobta volna.
Mindezek mellett amikor kiderült mi történt, azonnal felhívtam a Peti gyereket. A hosszú hétvége miatt ugye elég sok vendégmunkás lepte meg pénteken a határt. (Volt már ilyenhez szerencsém, ugyanis párom vajdasági.) Megkérdeztem, hogy mégis mit lát, de nem tudta értelmesen leírni. Pedig a határ előtt van egy ömv kút ami elég jó viszonyítási alap lett volna, és a határ is elég jól ki van világítva ahhoz, hogy körülbelül megsaccolja milyen messze vannak az átkelőtől. Ennek tükrében pedig körülbelül meg tudtam volna nekik mondani mennyit kell várniuk.

Felvázoltam nekik, h két lehetőségük van.
1. Bemegy a belső sávba és elaraszol a határátkelőtől 250m-re lévő pontig ahol vissza tud fordulni.
2. Megkéri a mögötte állókat, h szorítsanak egy kis helyet. Visszatolat a leállósávban a röszkei lejáróig és Röszke helyett Szeged fele fordul. Onnan végig egyenesen a belvárosig, majd a körforgalomnál jobbra, majd még egyszer jobbra (azt hiszem ez nem bonyolult)

A 2es pontot párszor már megjátszottam, amikor ráfutottam ilyen többórás cumira. Nem tudok szerbül, de kézzel lábbal csak sikerült nekik mindig elmutogatni, h mit akarok.

Szóval igazad van Gábor, tényleg nincs az a szervező aki ezt ne tenné meg.
Az már egy másik történet, h ekkora balfácán volt a gyerek (finoman fogalmaztam)

Remélhetőleg nem fordul ilyen többet elő.

Mégegyszer bocsánat a vendégektől, akik számítottak a hölgyekre és csalódniuk kellett!

dnbéke :villa: :)

Profile  

PostPosted: 17:01, 05-06-2009 
ujonc

nnah...
előszőr és talán utoljára írok a topicba......
gondoltam ha már ennyit csámcsogtok ezen a sztorin , kicsit hozzászólok én is..hiszen akármilyen szar ,szánalmas, szerencsétlen a szitu, nekem fáj a legjobban ,én buktam a legtöbbet......

részemről 2 hónap szerevezés és 1 hónap itthoni egyeztetés után, a buli napján(pénteken) mikor már itt voltak a csajok, kb 30 fokban, szárazságban ,ragyogó napsütésben jön egy teló ,h "bocsi-a csacsacsa tulaj visszamondta eső miatt.." aztán mint kiderült az ok az hogy az ember közben odaszervezett egy másik bulit is, melynek a fellépői már ki is voltak fizetve...amiről persze nekünk csak aznap délután szóltak.....
a csajok már itt azt gondolták h "milyen szar vok h nem tudtam rendesen megszervezni"..holott én csak egyszer kérdeztem h "segítene nekem v.ki helyet intézni pesten?" nem könyörögtem..ha tudom h ien a társaság megpróbálom egyedül - persze a "breakshit pres." feliratnak nagyon örültem!!! - ...az biztos ,többet személyes egyeztetés és írásba foglalás nélkül nem szervezek..
végülis megértették a csajok is a szitut...
itt kezdődött, h buktam csomó pénzt - a csajok ideutaztatását,amit én fizettem- később nekem fizette volna a klubtulaj..

és akkor jött ez a szeged dolog..
a sztori csak ott van elcsúszva , h nem lemaradva mentünk az autópályán, hanem minket küldtek előre hogy majd beérnek minket menjünk csak..mivel a többiek v.miért csak később tudtak elindulni, viszont mi meg fullra pakolt kocsival lassabbak voltunk-ezért előre mentünk..mégis "mi értünk oda előbb"..
én még életemben nem vezettem arra, laikusként nem tudhattam hogy csak 2 lehajtó van szegednél..itt győrnél pl 11 lehajtó van az autópályáról.....
de mind1 is, béna voltam persze mert be kellett volna mennem egyből az elsőnél..csakhogy amikor telefonáltam ,h "heló, most mentünk el mégcsak a második lehajtónál,hol kell lemenni-meik ucca? " a válasz csak annyi volt "nem tudjuk mien ucca,nemtom pontosan hol menj le,legközelebb ahol tudtok menjetek le"....csakhogy utána már nemvolt legközelebb , hanem dugóba érkeztünk amiről NEM tudtam h az a határhoz megy,kurvahosszú volt,nem láttunk szart se..3 órát álltunk a belsőbe.....itt végleg besokaltam..a mellettem ülő spanom, szintén péter(aki helyettem telózott a vége fele,mer már nemvolt kedvem beszélni sem) csak röhögött egyfolytában-kurvaidegesítő volt egy ien nagyon kellemetlen -egész napos szituban + a csajok aggódtak a reggeli buszuk miatt, a "szegediek" csörögtek 10 percenként h "na???" , a benzinem kifogyott :twisted:, és mindeközben tudatosodott hogy szar se lett a várva várt bulimból, amit nagyon szerettem volna, mindent beleadtam, mindent megtettem érte, 2 hónapja csak e körül forgott az agyam......nah mind1 is, ez egyéni ,érdektelen..
3 óra mulva eljutottunk a köv. lehetőséghez ahol megfordultunk és mentünk vissza pestre..persze egyből full tank megint...itt már kölcsön pénzből tankoltam, hiszen úgy volt kapok pénzt, nem számítottam rá h több tízezreket kell költenem...itt már nem aludtam 1 jó napja...
nem tudom h köze lett e volna annak h "be voltunk készülve"...lehet h ez a figyelmetlenség becsúszott volna anélkül is..

összességében..NEM a szegedi bulin volt a hangsúly, szal sztem nem én vok a fasz h nem jött össze szegeden, hanem más miatt elmaradt pesten...+ persze béna voltam, lehet nevezni szerencsétlennek...az egész nekem a legszarabb, és enyhén szólva szánalmas h ezen csámcsognak ,kicsit bántó is..de végülis ez ien..le kell szarni, el kell fogadni...lesz ez még jobb is...
szerencsére a csajok megértőek, emberből vannak ők is, mivel velem voltak az elejétől a végéig, látták mi a helyzet, nem haragszanak rám - az egyetlen ami boldogít ez esetben..hiszen mindeközben csak az érdekelt h nekik minden jó legyen..
/a GPS-ünk meg szar :) /-amit persze nem kellett használnunk szeged felé az egyenes úton, csak másnap pesten................és utána még ujabb "gyönyörű" 2 óra hazafelé......

rögös az út, rögös az út..

szép napot
"keep the jungle alive" :blackcat:

Profile  

PostPosted: 20:06, 05-06-2009 
original nuttah

megesik hogy a kígyó is elesik...

Profile  

PostPosted: 01:13, 06-06-2009 
partiarc

Csak halkan annyit tennek hozza a tortenethez, h nem volt semmilyen mas buli meghirdetve, bereklamozva a chacha teraszra az napra.Egy regi baratunk jott angliabol el hozzank szulinapozni....es mivel jatszott elotte szerdan a zsolteknal a corvinon, es voltak nala lemezek igy lejott hozzank a klubunkba es rakott par zenet ket koccintas kozott a sajat szuletesnapjan.

Ha kicsit is komolyan szerveznel bulit, akkor kiberelsz egy klubot, bereklamozod a bulit es beszeded a belepot amibol kifizeted a koltsegeidet.Ezekbol egyik sem volt meg. Egy darab reklammal nem talkoztam a forum topicon kivul...es a chacha 12" is kiberelheto lett volna..........igy nem lehet bulit csinalni, nem eleg csak elhivni a djket.Es miutan sokszorosan elszurtad nem kellene masra fogni.

na de bocs az offert.peace

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 859 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]