nnah...
előszőr és talán utoljára írok a topicba......
gondoltam ha már ennyit csámcsogtok ezen a sztorin , kicsit hozzászólok én is..hiszen akármilyen szar ,szánalmas, szerencsétlen a szitu, nekem fáj a legjobban ,én buktam a legtöbbet......
részemről 2 hónap szerevezés és 1 hónap itthoni egyeztetés után, a buli napján(pénteken) mikor már itt voltak a csajok, kb 30 fokban, szárazságban ,ragyogó napsütésben jön egy teló ,h "bocsi-a csacsacsa tulaj visszamondta eső miatt.." aztán mint kiderült az ok az hogy az ember közben odaszervezett egy másik bulit is, melynek a fellépői már ki is voltak fizetve...amiről persze nekünk csak aznap délután szóltak.....
a csajok már itt azt gondolták h "milyen szar vok h nem tudtam rendesen megszervezni"..holott én csak egyszer kérdeztem h "segítene nekem v.ki helyet intézni pesten?" nem könyörögtem..ha tudom h ien a társaság megpróbálom egyedül - persze a "breakshit pres." feliratnak nagyon örültem!!! - ...az biztos ,többet személyes egyeztetés és írásba foglalás nélkül nem szervezek..
végülis megértették a csajok is a szitut...
itt kezdődött, h buktam csomó pénzt - a csajok ideutaztatását,amit én fizettem- később nekem fizette volna a klubtulaj..
és akkor jött ez a szeged dolog..
a sztori csak ott van elcsúszva , h nem lemaradva mentünk az autópályán, hanem minket küldtek előre hogy majd beérnek minket menjünk csak..mivel a többiek v.miért csak később tudtak elindulni, viszont mi meg fullra pakolt kocsival lassabbak voltunk-ezért előre mentünk..mégis "mi értünk oda előbb"..
én még életemben nem vezettem arra, laikusként nem tudhattam hogy csak 2 lehajtó van szegednél..itt győrnél pl 11 lehajtó van az autópályáról.....
de mind1 is, béna voltam persze mert be kellett volna mennem egyből az elsőnél..csakhogy amikor telefonáltam ,h "heló, most mentünk el mégcsak a második lehajtónál,hol kell lemenni-meik ucca? " a válasz csak annyi volt "nem tudjuk mien ucca,nemtom pontosan hol menj le,legközelebb ahol tudtok menjetek le"....csakhogy utána már nemvolt legközelebb , hanem dugóba érkeztünk amiről NEM tudtam h az a határhoz megy,kurvahosszú volt,nem láttunk szart se..3 órát álltunk a belsőbe.....itt végleg besokaltam..a mellettem ülő spanom, szintén péter(aki helyettem telózott a vége fele,mer már nemvolt kedvem beszélni sem) csak röhögött egyfolytában-kurvaidegesítő volt egy ien nagyon kellemetlen -egész napos szituban + a csajok aggódtak a reggeli buszuk miatt, a "szegediek" csörögtek 10 percenként h "na???" , a benzinem kifogyott

, és mindeközben tudatosodott hogy szar se lett a várva várt bulimból, amit nagyon szerettem volna, mindent beleadtam, mindent megtettem érte, 2 hónapja csak e körül forgott az agyam......nah mind1 is, ez egyéni ,érdektelen..
3 óra mulva eljutottunk a köv. lehetőséghez ahol megfordultunk és mentünk vissza pestre..persze egyből full tank megint...itt már kölcsön pénzből tankoltam, hiszen úgy volt kapok pénzt, nem számítottam rá h több tízezreket kell költenem...itt már nem aludtam 1 jó napja...
nem tudom h köze lett e volna annak h "be voltunk készülve"...lehet h ez a figyelmetlenség becsúszott volna anélkül is..
összességében..NEM a szegedi bulin volt a hangsúly, szal sztem nem én vok a fasz h nem jött össze szegeden, hanem más miatt elmaradt pesten...+ persze béna voltam, lehet nevezni szerencsétlennek...az egész nekem a legszarabb, és enyhén szólva szánalmas h ezen csámcsognak ,kicsit bántó is..de végülis ez ien..le kell szarni, el kell fogadni...lesz ez még jobb is...
szerencsére a csajok megértőek, emberből vannak ők is, mivel velem voltak az elejétől a végéig, látták mi a helyzet, nem haragszanak rám - az egyetlen ami boldogít ez esetben..hiszen mindeközben csak az érdekelt h nekik minden jó legyen..
/a GPS-ünk meg szar

/-amit persze nem kellett használnunk szeged felé az egyenes úton, csak másnap pesten................és utána még ujabb "gyönyörű" 2 óra hazafelé......
rögös az út, rögös az út..
szép napot
"keep the jungle alive"